icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

bodka13
3. jún 2012

@ewana73 to ti neporadím 😒 ...kuchtu využívam najmä na rýchle udusenie mäska,ostatné suroviny pridávam neskôr 🙂

bodka13
3. jún 2012

@atiatko ale no toto 😲 aká provokácia 😝 🙂 ...u nás dnes repete pizzové tyčinky z 2 dávok ...plnka na 1 dávku mi vystačila do 3 cestíčok a to štvrté som rozvaľkala,natrela rozpusteným maslom a posypala škoricovým cukrom...aj škoricové tyčinky sú mňáám 🙂 ...inak tyčinky majú úspech-chutia aj susedom 🙂 🙂 🙂

vierka0
3. jún 2012

@ewana73 v tlakovom hrnci sa nevari bez vody..a na zemiaky ho teda rozhodne nepotrebujes..

danielaj
3. jún 2012

@lululka555 ja som Marlenka gulôčky robila na Vianoce, mňáááám

atiatko
3. jún 2012

@bodka13 😀 😀 😀 že provokácia 😀 😀 😀

atiatko
3. jún 2012

@levandullka ď a k u j e m 🙂 tak, že by som s ním dobehla ??? V Matúškove mám spolužiačku, tak spojím príjemné s užitočným 😉

lenadka
3. jún 2012

@ewana73 ja tiež vodu vždy dávam, neviem či to nemyslíš tak, ja mám k tlakovemu hrncu také špeci syto na nožičkách v ktorom sa varí v pare, malej som tak parila prvé príkrmi dosť dlho, 2 minútky a mala zeleninku aj ovocie na výživku hotové, ale to som tiež dala vodu pod syto 😕
napr, keď mali dievčatá črevnú virźu paila som tak mrkvičku so zemiakmi, to je úplne iná chuť, sú na 100%chutnejšie, tak niekedy aj normálne ako prílohu zemiaky uparím 😉

lululka555
3. jún 2012

@danielaj nám chutili, tak som urobila a je to rýchlovka...na vianoce budú určite 🙂

lucadra
3. jún 2012

Ahojte. My sme dnes mali cibulovú omáčku, hovädzie a knedla.
No a zajtra fliačky s kapustou.

ema13
3. jún 2012

U nas dnes varil tatino - grilovana zelenina a ovocie a k tomu grilovany encian a losos. Mnaaammm... 😀

atiatko
3. jún 2012

@ema13 mňááááááááááááááááááááááám 🙂 😉

levandullka
3. jún 2012

@atiatko Teraz by sme si asi veľmi nepomohli, momentálne žijem v prešove 😅. Ale o dva mesiace dobehni, kľudne 😉. Ja sa iba poteším 🙂

danielaj
4. jún 2012

dobré ránko 😉 dnes pondelok a ja netradične musím variť 😅 z nedele nezostalo skoro nič 😒 iba polievka 😅 , staršia dcéra včera naobed spráskala 3 kusy pizza rezňov a na večeru dva 😀 ,takže idem urobiť zapekané mleté mäso s vajíčkami a kopou syra, niečo takéto http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=31619, varené zemiaky a zelený šalát 😉

titkovamiriam
4. jún 2012

@irriss olej kludne slnecnicový

cez vikend som toho moc nenavarila,tulali sme sa po akciach k Mdd,napacovala som maso a kto chcel si spravil,vcera som zvysok dala na plech a upiekla.dnes bude rizoto a vikendova kuracia polievka 🙂

miminkaya
4. jún 2012

vcera bola kuracia polievka,a kuracie prsia nalozene v smotame a prelisovanom cesnaku,obalene v struhanke a vysmazene. chutne rychle lacne,stavnate. 🙂

cora30
4. jún 2012

@levandullka ako ho robíš?

mimi21mimi
4. jún 2012

Zo včera kurací vývar a dnes urobím ešte pšenové rizoto so zeleninou.

katkas1
4. jún 2012

my tiez zo vcera...plene kuracie rezne a zemiakova kasa 🙂

smejkoh
4. jún 2012

Ahojte dievcata, nevedeli by ste prosim poradit nejaky recept s hlivou? Najlepsie nejake druhe jedlo, nie polievku. Ta nam zostala od vcera. Dakujem.

eva7780
4. jún 2012

@smejkoh ja mam rada perkelt http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=10053 ,aj gulas z hlivy je dobry,rizoto

ukana
4. jún 2012

@smejkoh ja robím perkelt...osmahnem cibulku, opaprikujem sladkou mletou paprikou,pridám pokrájanú hlivu, podusím, potom smotana s mukou...jeme s cestovinou alebou haluškami 😉

eva7780
4. jún 2012

u nas dnes kuracie rezne,cibulovo paprikove zemiaky,hlavkovy salat

akika722
4. jún 2012

zemiačky ostali od včera,takže dnes ockovi dame upiecť klobasky k tomu...
ja a deti polievka 😎 ale ešte neviem aka 😀

lululka555
4. jún 2012

ahojte 😎 my dojedačky dnes zo včera , kurecie rezne so zemiakmi 🙂

mandarinka34
4. jún 2012

kapustova polievka a brydzove a kapustne halusky 🙂

titkovamiriam
4. jún 2012

@smejkoh ja tiez robim najradsej hlivu na smotane,no robila som aj rizoto,gulas ,polievku-proste ako vsetky huby 🙂

rastulka
4. jún 2012

Ahojte 🙂 My dnes mame dojedaci den 😉

kibuk
4. jún 2012

ahojte dnes mame sosovicovu polievku a fliacky s kapustou 🙂

karin0401
4. jún 2012

granadir a uhorkovy šalat ...od včera zostala len sližikova polievka

abriela
4. jún 2012

@danielaj u vas je to ako v zavodnej jedalni. Maminka, len vyvara a vyvara 😉