icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

cora30
7. jún 2012

naša večera.......moje obľúbené.....všetko čo doma nájdeš (mrkva,petržlen, cvikla, jablká, kuracie krídielka-môj prípad ) vlož do jánskej misy , strč do rúry a jedlo je hotové 😀 😀 😀 ,

titkovamiriam
7. jún 2012

a dnesne varenie,dokonca aj večrna grilovačka bola 🙂 ta minitorta to su lievance s lekvarom poliate čokoladou a ovocie,aby mohol aj dnes sfuknut sviečky a samozrejme aj starsi som narobila

abriela
7. jún 2012

@titkovamiriam tie gulky vyzeraju super. Musim vyskusat 😉

titkovamiriam
7. jún 2012

@abriela zajtra ich dam na mmb 🙂 -dnes už mam dost 😝

abriela
7. jún 2012

@titkovamiriam To ti verim, ved len to co si tu zverejnila - priprava jedla, musela zabrat kopu casu.

katusska1
7. jún 2012

@titkovamiriam jeeej, aj my mame v plane zajtra cosi ugrilovat 🙂 a asi to nebude maso v paci, pretoze ako som zbadala tvoju foto - mam chut na spekacky 🙂

titkovamiriam
7. jún 2012

@katusska1 to bola ozaj rychlovecka,tatik dosiel z prace a že grilujeme ked uz su tie narodeniny.velku oslavu mame az 16. a že aby marekovi nebolo luto,keby som dnes bola v praci tak uz tu asi nesedim aj takto mam dost,lebo potom sa pridal aj brat s kamaratmi a miesto par spekackov a klobas boli dve kila 😀 😀 😀

katusska1
7. jún 2012

@titkovamiriam my sme presne takto "oslavne" grilovali 25.5. na moje narodky... lenze to bol taky den, ze sa kazdy s kazdym pohadal (ako pri kazdej nasej oslave 😀, ja som sa na nich len kukala a isla sa popucit od smiechu 😀)... u nas tie hadky su fakt komicke)... sme sa poriadne napraskali masa (zjedla som asi po 12 rokoch bravocove!!!), to spravila mama a my sme len kupili s M take bylinkove klobasky 🙂 a potom prisla na rad torta od maminky 🙂 toto je ona:

lenuss84
7. jún 2012

@atiatko vyzera to paradne.taketo zvieratkove cestovinky ma aj nasa Adka rada.ale ja som zatial videla len obyc.bezvajecne.kde sa daju kupit taketo krasne farebne?diky. 🙂

titkovamiriam
7. jún 2012

@katusska1 paradna torta,take krasne neviem 😉 ja som rada ked upeciem sacherku alebo orechovu ci ovocnu 🙂

lenuss84
7. jún 2012

my chceme grilovat v nedelu poobede.teda ak vyjde počko 🙂
chcem spravit take špizy /kur.prsia na kocky,striedat s domacou klobaskou,slaninkou a cibulkou/. a k tomu šalatik / paradajky,šalat.uhorka,paprika,mozarela/. a chlebik. sa tesim!!!!! 🙂

lenuss84
7. jún 2012

@bobinkask ružicky su krasne.a aj tortilly vyzeraju skvelo,mnam by som si hned dala...

katusska1
7. jún 2012

@titkovamiriam to je mamin ritual, torta musi byt kazdy rok... ona chudatko niekedy to aj do noci pecie a vzdy na moje narodky byva chora :( a vies co, za tie roky co mi ju pecie, sa uz asi aj naucila 😀 tuto som nasla este z minuleho roka 😵 no co, tak mam rada ruzovu 😀

lenuss84
7. jún 2012

@titkovamiriam je to krasne,zit takto naopak....hm....pekna predstava....hlavne ten koniec.... 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

lenuss84
7. jún 2012

@cora30 super,si narobim.DIKY!!!!!!

lenuss84
7. jún 2012

@danielaj joj,som kukla veterniky-mraky.tak na toto sa musim raz v zivote odhodlat,mam obavy,ale skusim.budem vas informovat....

lenuss84
7. jún 2012

my dnes a zajtra: smotanovy perkelt z kur.stehien s kolienkami

rastulka
7. jún 2012

@danielaj 🙂 jasne samotne 😉 aha,pozrela som sa aj ja,ale v tych receptoch zahustuju s bešamelom ja zas s vanilkovym pudingom 🙂 Podava sa dobre vychladeny,je velmi chutny a osviežujuci "puding-privarok" 😀

lussy23
7. jún 2012

@mravvcek - ďakujem za receptk na palacinky sú vynikajúce a šalatík takisto.

mravvcek
7. jún 2012

@lussy23 supeeeer som rada,ze chutili 🙂 este mam potom jeden na take ineeeeee 😀

lussy23
7. jún 2012

@katusska1 krásne tortičky

katusska1
7. jún 2012

@lussy23 😵 zajtra odkazem 🙂

lussy23
7. jún 2012

@bobinkask krásne

lenuss84
7. jún 2012

babky,chvalim vasu experimentaciu.som napisala ze som jedla ,,prazeny hrasok" kupovany,a dnes uz citam-same experimenty,akoby sme si to doma vyrobili.ste vsetky skvele,clovek tu nieco da a hned reakcie.sa mi to tu paci coraz viac. 🙂 🙂 🙂 🙂
nedame celoslovenske stretko,az sa spozname osobne? chi chi chi 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
je mi tu medzi vami fajnovo.furt sem nakukam 🙂

atiatko
7. jún 2012

@lenuss84 pozdravujem Tvoju dcérku - moju menovkyňu 😉 tak tie cestovinky sme kúpili v Tescu - bolo to také 500g balenie, tie červenkasté cestoviny boli prifarbené mrkvou a tie zelenkavé zase špenátom - kuk foto (xixi som ho vytiahla zo smetného koša a blysla Ti ho 😉 ) ... no a boli chuťovo veľmi veľmi dobré ... určite budeme zase kupovať 🙂

akika722
7. jún 2012

@titkovamiriam všetko najlepšie drobcovi k 6tim narodeninam 😵 oslavujeme spolu 😀 len ja mam dnes o par rokov viac 😀
dnes boli halušky a mäso na smotane
zajtra špagety
sobota+nedela 😲 NETUšIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIM
+smotanova torta,vyčitala som recept na rafaelo tak aj to+nejake dobrotky,menšia party bude 😵

eva7780
8. jún 2012

zeleninova polievka a ceske buchty.manzelovi ostalo este rizoto 😉

tinuskaha
8. jún 2012

rybie file zemiaky uhorkovy salat cesnacka zo vcera

rastulka
8. jún 2012

Dobre ranko 🙂
Ja dnes nevarim 😎 mame segedinsky gulas s knedlou 🙂

rastulka
8. jún 2012