icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

danielaj
8. jún 2012

@titkovamiriam pripájam sa a prajem drobcovi všetko naj 😉
@akika722 aj tebe všetko najlepšie k narodkám 😉

akika722
8. jún 2012

@danielaj dakujem 😵

danielaj
8. jún 2012

@titkovamiriam vy ste takí cukinoví ako aj my 😀 už sa neviem dočka´t až ich budem ma´t plnú záhradu, ozaj ich bolo minulý rok požehnane 😉 a ja tiež mrazím tak, ako ty 🙂

danielaj
8. jún 2012

my dnes dojedáme hŕstkovú polievku zo včera, zostali ešte aj cestoviny s omáčkou, a varím čerešňové halušky, polejem masielkom, posypem škoricovým cukrom a orechami 😉

nelinka0401
8. jún 2012

@titkovamiriam super včerajšie menu si mala.normálne si mi chúťky narobila 😀 😀

adelaida33
8. jún 2012

Ahojte, dnes varím brokolicovo-mrkvovú polievku s mrveničkou (@rastulka 😉 ) a cestoviny so syrovo-tuniakovou omáčkou.

irriss
8. jún 2012

Ja dnes nevarim, pekla jsem zavrene pizzy (s bramborem) do 2hod do rana.. 😎 😉

slaviq81
8. jún 2012

Dnes pre velku hrachova polievka s parkom (uz nad nou kruti nosom 😠 ), malej mrkvicka a mne s MM ako kazdy piatok navaria v restike 😅

mykky
8. jún 2012

@danielaj myslíš že by sa dali urobiť aj halušky jahodové?

titkovamiriam
8. jún 2012

@mykky určite ano 🙂

mykky
8. jún 2012

@titkovamiriam Vďaka, vyskúšam. A ako ich robíš ty?

titkovamiriam
8. jún 2012

@mykky to jedno ake ovocie,hlavne ho treba popučiť,potom si zarobis klasika cesto na obyčajne halusky-mlieko,muka,vajce,šipka soli a pridaš ovocie.Poriadne zamiešaš,možes pridat aj vanilkovy cukor a potom klasika uvaris vo vode,ja ich tam davam lyžicou aby boli take vacsie,na tanieri pocukrujes,pridas cerstve ovocie,alebo si z neho spravis sirup,možes dat posekane orechy-to už je na fantazii kazdeho 🙂 ,s kakaom,skoricou,čokoladou....

vieruna
8. jún 2012

@titkovamiriam to si vymyslas taketo recepty sama, alebo sa to u vas bezne varieva? Tesim sa, ked sa mi uz aj mensi naucia jest sladke jedla a budeme si taketo mlsky robit 😵

cora30
8. jún 2012

Dnes niečo rýchle. 😀 Vajíčková polievka a tekvicový prívarok s párkom.

cora30
8. jún 2012

@titkovamiriam tak toto musím vyskúšať, vďaka.

zklimekova
8. jún 2012

pre malú rybka na masle a zemiaková kaša, a ešte máme zapekanú brokolicu a od včera brokolicovú polievku :D

titkovamiriam
8. jún 2012

@vieruna mysliš tie halušky-tie sa u nas varievaju 🙂 -mučno ovocne recepty u nas idu hlavne v lete 🙂 aj ked samozrejme starsi sa opekacke potesili 🙂

a foto obedíka

gabuska36
8. jún 2012

no dnes máme tvarohove halušky s masielkom a pažitkou...mňaaaaaaaaaaaaaaaaam

angieska
8. jún 2012

nové zemiaky s pažítkou a acidko 🙂

karin0401
8. jún 2012

Francuzske zemiaky

ema13
8. jún 2012

U nas dojedame zo vcera paradajkovu polievku, kuraci perkelt s kyslou smotanou a tarhonu. A este rozmyslam, ci supnem do vody mrazene slivkove gule...🙂

bubo1104
8. jún 2012

guľášová polievka , ryža + bravčová dusená pečienka , koláčik - klasika piškotový , vrch poliaty čokoládou a ryžou

danielaj
8. jún 2012

@mykky myslím, že dali, ja som tiež nad tým dnes rozmýšľaľa, že najbližšie musím vyskúšať aj jahodové 😉
@titkovamiriam ja to ovocie nepučím, čerešne vykôstkujem a tiež lyžicou odoberám, také kúsky, no nevyzerá to bohvieako, ale o to lepšie to chutí. 😉

jolly84
8. jún 2012

hubove rizoto + fazulova))))

jolly84
8. jún 2012

@karin0401 ja budem zajtra))))

tanitta
8. jún 2012

.... http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=2339 vcera tu tusim bol link ....mne vsak trvalo 45minut 😀

abriela
8. jún 2012

dnes - zapekane cestoviny s brokolicou

katusska1
8. jún 2012

my dnes mame dietne cestoviny so zeleninou (ale rozmyslam, ze pojdem kupit na ne nejaky maglajz - ktory by ste radili? alebo z coho doma robievate nejaku omacku?), ved si musim zaludok setrit na spekacky 😀

abriela
8. jún 2012

Večera - pecene zemiaky v rure, k tomu slanina, cibula, roztopena mast a chlebik.
Chutovka mojho mileho 😀