Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
ahojte zienky 🙂 viete mi prosim poradit nejaky dobry recept na lososa aj pre malu? dakujem 😉
my dnes máme restovanu pečeň a ryžu s hraškom....a k tomu kyslá uhorečka...mńamky
Babule poradte ako zkyslit kyslu kapustu. U nas predavaju len bez kapusnice a ta kapusta je velmi malo kysla.....
zo včera hovädzia polievka,dusené hovädzie s hlivou + ryža a zeleninový šalát...
a koláče z mraziaka 🙂
My mame parene buchty viac nestiham robila som jahodovy dzem
dnes budeme dojedať zo včera restovanú kuraciu pečeň na jarnej cibuľke, varené zemiaky s maslom, čerstvá zeleninová obloha (šalát, paprika, redkvička...) a idem ešte spraviť cuketovo-batátový prívarok s vareným vajíčkom.
prave som dorobila avokadovo-tvarohovu pomazanku a idem robit tofu na zelenine s ryzou,paradajkovu polievku so syrom.
ahojte, dievcata, predvcerom tu niekto daval postup na tie pecene papriky, balkansku papriku sa to tusim volalo, napisete mi prosim recept? dakujem vlemi pekne
My máme dnes kyslú fazuľovú polievku a žemlovku 😉
hovadzi gulasik a cestovinka 🙂
Kuraci stoganoff s ryzou a zeleninova polievocka s krupicovimi haluskami,a ked cas vyda s deckami upecieme nejaku dobrotku 🙂
bolonske spagety, nechce sa mi vymyslat a mam na ne chut 🙂
ja nieco brokolicove, ale este neviem co 😅
Dnes len taká rýchlovka gulášová polievka a hranolky z volským okom,lebo chceme ísť na jarmok 😀 takže sme si museli švihnúť 🙂
cicerova polievka a kapustove fliacky a v pekarnicke sa robi mazanec 😉
Vykostené kura nakrájané na rezance obalené vo všeličom dusené so zeleninou a k tomu pšeno.... dnes som experimentovala 🙂
@brumca ja robievam v trube aby to aj deti mohki.pokvapkam citrinom.vymiesam kysku smotanu s bylinkami a potriem lososa s tym.posyoem nastruhanym syrom podlejem a fsm zapiect.je to rychle a chutne.k tomu zemiacky a cerstvu zeleninku.zo zvysku smotany urobim dresing a podavam k tomu ;) pre dospeeho mozes do smotanumy zamiesta trosku majonezy pre deti len tu smotanu s bylinkami a po pripade stipka cervenej papriky ;)
Dnes - pre malu mrkva so zemiakom, pre velku krupova polievka a hraskova ryza, maso nechce 😝 A pre mna s MM nam v restike navarili mutton biryani 🙂
dojedame hraskovu polievku a ako druhe mame obalovany camembert peceny v rure a hranolky z rury mnam
Mame od vcera ...segedinsky gulas a domacu knedlu 😀 , akurat krpcovi som varila hovädziu polievocku so zeleninkou a cestovinu ...
Babule poradte ako zkyslit kyslu kapustu. U nas predavaju len bez kapusnice a ta kapusta je velmi malo kysla.....
Zeleninove rizoto. Kto bude chciet tak moze mat k tomu medailonky z panenky len tak rychlo na bylinkovom masle. K tomu salat,lebo ho mame v zahradke straaaaasne vela a redkvicky. Dnes sa u nas konci skolsky rok a zacinaju 3 mesacne prazdniny. Davide dostane aj zmrzlinovy pohar.
@alexada nenapada ma nic, iba pridat lyzicu dve octu
@mizulienka dakujem. citronova stava asi nie, co?

@fifitko25 tak držím palce a potom daj vedieť ako si na tom, no dúfam, že to bude ok 😉