icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

kikaneu
15. jún 2012

@fifitko25 tak držím palce a potom daj vedieť ako si na tom, no dúfam, že to bude ok 😉

fifitko25
15. jún 2012

@kikaneu Dakujem, ozvem sa 😉

kikaneu
15. jún 2012

@fifitko25 budem zvedavo čakať 😉

brumca
15. jún 2012

ahojte zienky 🙂 viete mi prosim poradit nejaky dobry recept na lososa aj pre malu? dakujem 😉

vieruna
15. jún 2012

@brumca Pre mna je najlepsi losos trosku pokvapkany citronom, trosku osoleny a opeceny na masle s varenymi zemiakmi 😉

gabuska36
15. jún 2012

my dnes máme restovanu pečeň a ryžu s hraškom....a k tomu kyslá uhorečka...mńamky

danielaj
15. jún 2012

@vieruna firma Heidelberg v Novom Meste nad Váhom, ale oni to majú až zajtra 😉 no ako sme sa tu pekne zišli, október je krásny mesiac 😀

alexada
15. jún 2012

Babule poradte ako zkyslit kyslu kapustu. U nas predavaju len bez kapusnice a ta kapusta je velmi malo kysla.....

gianni
15. jún 2012

zo včera hovädzia polievka,dusené hovädzie s hlivou + ryža a zeleninový šalát...
a koláče z mraziaka 🙂

zuzin78
15. jún 2012

My mame parene buchty viac nestiham robila som jahodovy dzem

adelaida33
15. jún 2012

dnes budeme dojedať zo včera restovanú kuraciu pečeň na jarnej cibuľke, varené zemiaky s maslom, čerstvá zeleninová obloha (šalát, paprika, redkvička...) a idem ešte spraviť cuketovo-batátový prívarok s vareným vajíčkom.

katulka74
15. jún 2012

@danielaj aj ja ich milujem,uz ich zhanam asi 5 rokov

katulka74
15. jún 2012

prave som dorobila avokadovo-tvarohovu pomazanku a idem robit tofu na zelenine s ryzou,paradajkovu polievku so syrom.

mizulienka
15. jún 2012

ahojte, dievcata, predvcerom tu niekto daval postup na tie pecene papriky, balkansku papriku sa to tusim volalo, napisete mi prosim recept? dakujem vlemi pekne

lara1981
15. jún 2012

My máme dnes kyslú fazuľovú polievku a žemlovku 😉

mravvcek
15. jún 2012

hovadzi gulasik a cestovinka 🙂

liave
15. jún 2012

Kuraci stoganoff s ryzou a zeleninova polievocka s krupicovimi haluskami,a ked cas vyda s deckami upecieme nejaku dobrotku 🙂

zuzkaamato
15. jún 2012

bolonske spagety, nechce sa mi vymyslat a mam na ne chut 🙂

chloe001
15. jún 2012

ja nieco brokolicove, ale este neviem co 😅

isabellll
15. jún 2012

Dnes len taká rýchlovka gulášová polievka a hranolky z volským okom,lebo chceme ísť na jarmok 😀 takže sme si museli švihnúť 🙂

tinuskaha
15. jún 2012

cicerova polievka a kapustove fliacky a v pekarnicke sa robi mazanec 😉

mimi21mimi
15. jún 2012

Vykostené kura nakrájané na rezance obalené vo všeličom dusené so zeleninou a k tomu pšeno.... dnes som experimentovala 🙂

liave
15. jún 2012

@brumca ja robievam v trube aby to aj deti mohki.pokvapkam citrinom.vymiesam kysku smotanu s bylinkami a potriem lososa s tym.posyoem nastruhanym syrom podlejem a fsm zapiect.je to rychle a chutne.k tomu zemiacky a cerstvu zeleninku.zo zvysku smotany urobim dresing a podavam k tomu ;) pre dospeeho mozes do smotanumy zamiesta trosku majonezy pre deti len tu smotanu s bylinkami a po pripade stipka cervenej papriky ;)

slaviq81
15. jún 2012

Dnes - pre malu mrkva so zemiakom, pre velku krupova polievka a hraskova ryza, maso nechce 😝 A pre mna s MM nam v restike navarili mutton biryani 🙂

zuziq
15. jún 2012

dojedame hraskovu polievku a ako druhe mame obalovany camembert peceny v rure a hranolky z rury mnam

mima1311
15. jún 2012

Mame od vcera ...segedinsky gulas a domacu knedlu 😀 , akurat krpcovi som varila hovädziu polievocku so zeleninkou a cestovinu ...

alexada
15. jún 2012

Babule poradte ako zkyslit kyslu kapustu. U nas predavaju len bez kapusnice a ta kapusta je velmi malo kysla.....

januschka10
15. jún 2012

Zeleninove rizoto. Kto bude chciet tak moze mat k tomu medailonky z panenky len tak rychlo na bylinkovom masle. K tomu salat,lebo ho mame v zahradke straaaaasne vela a redkvicky. Dnes sa u nas konci skolsky rok a zacinaju 3 mesacne prazdniny. Davide dostane aj zmrzlinovy pohar.

mizulienka
15. jún 2012

@alexada nenapada ma nic, iba pridat lyzicu dve octu

alexada
15. jún 2012

@mizulienka dakujem. citronova stava asi nie, co?