icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

bodka13
15. jún 2012

a zabudla som,že ešte máme doma trochu z tohto šalátu http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=3721 ...tak si idem dať 😝 😀

chovancova27
15. jún 2012

My máme špargľovú polievku a prívarok z tekvice a červenej šošovice so špaldovými cestovinkami🙂

mizulienka
15. jún 2012

@alexada podla mna aj to mozes, vyskusaj najprv citron, ked to bude malo kysle, daj lyzicu octu

bubo1104
15. jún 2012

dnes zeleninová polievka , cestiviny s dusenou zeleninou a páročkami , koláčik : tvarohový krémeš . Upiekla som ho podľa 1 receptu , ktorý tu pridala 1 paní a musím povedať , že dopadol super a chutí úple fantasticky .

irsina83
15. jún 2012

Dojedli sme brokolicovu kremovu a obed zo vcera a idem spravit francuzke zemiaky a zarobim zemiakovo-pohankove placky s cukinou 🙂

zuziq
15. jún 2012

@alexada moja mamina si naklada kapustu do flasiek doma, je to sice pracnejsie ako kupit v obchode ale je fajnova po par tyzdnoch, kysla a robi si ju v priebehu roka. Vo flasiach vydrzi niekolko mesiacov 😉 Tak ma to len napadlo, ked nemaju u vas dobru kapustu

jajatko
15. jún 2012

Ja som robila špenátovú krémovú a druhé máme ešte zo včera ryzu a kuriacie nugetky. a este na vecer urobim taku syrovo sunkovu roladu, lebo vcera sme mali puding 😉

zuziq
15. jún 2012

nakladana kysla kapusta bez sudka
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=22943

zklimekova
15. jún 2012

rybka na masle a zemiaková kaša, a ja som dojedala včerajšiu objednanú večernú pizzu 🙂....plus moja včerajšia lentilková tortička 🙂

tinka274
15. jún 2012

@mink mnaaaaaaaaaaam 🙂

mink
15. jún 2012

A este taketo kuracie masko na zelenine + ryza 🙂

tinka274
15. jún 2012

@mink nemožem ist na obed ? 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

alexada
15. jún 2012

@zuziq Dakujem! 😵 😵

tortelinka
15. jún 2012

@mink dobre to vyzera, co tam vsetko je?

ja dnes:spenatovy kolac a zaziky,

sasikas
15. jún 2012

@mink to vyzera super....mozem poprosit recept?

katusska1
15. jún 2012

dnes mame rajcinovu polievku a sladke palacinecky 😀 mnamka 🙂

vieruna
15. jún 2012

@mink to by som kludne jedla aj bez masa a ryze. mnam. Skoda len, ze u nas v rodine iba ja 😖

lucyka1
15. jún 2012

@zklimekova vyzera dobre ta torta... ako si robila prosim??? dik 🙂

zklimekova
15. jún 2012

@lucyka1 ďakujem , ...kakaový korpus, jedna plnka parížska čoko...druhá tiež čokoládová, ale s pudingom, čokoládou, maslom... poťah si kupujem hotový..skráti mi to čas..len si ho zafarbím 🙂

lucikatn
15. jún 2012

francúzske zemiaky a nátierka http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=29385 len miesto salámy som dala lahôdkové tofu a mladú cibuľku aj s cíbikmi . Bude aj na zajtra a v nedeľu udusím skorú kapustu s pečenými kuracími štvrťami a ak sa mi podarí tak žemľová knedľa

katushka16
15. jún 2012

my dnes polievka odvčera-karfiolová a cestoviny s tuniakom a olivy

och
15. jún 2012

@verka1856 ahoj, stroganoff som robila 1x podľa tohto receptu a bol veľmi veľmi dobrý 😉
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=2486

irsina83
15. jún 2012

@mink mnaam to masko vyzera uzasne, das mi prosim ta recept?? dakujem 🙂

amdeis
15. jún 2012

My dnes paradajkova polievka s liatym ciestkom. Druhe je morcacie prsia na platky v cirej omacke so sampinonmy a k tom tarhona. V piatok maso haluz, ale tak blbo mi to vyslo s jedalnym rozpisom.

ema13
15. jún 2012

U nas su dnes karfiolove placky so syrom a varene zemiaky

poisonblu
15. jún 2012

kysla sosovicova polievka a langose 🙂

danielaj
15. jún 2012

@zklimekova nádherná, hneď by som si dala 😉

mizulienka
15. jún 2012

dievcata, nemate nahodou nejaky dobry osvedceny recept na zeleninovy kolac kis? dakujem vopred.

lydia22
15. jún 2012

Dnes kuracie sote a cestovina,a kolacik odtiaľto svokrin usmev len s inym ovocim a pudingom.