icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

danielaj
15. jún 2012

@titkovamiriam idú do nejakého zábavno-náučného centra Atlantis center sa to volá a potom samozrejme do ZOO a Dinoparku 😉

abriela
15. jún 2012

@danielaj @titkovamiriam V KE ma byt zajtr alen 27. Mam rada teploty okolo 30-tky. Uz sa tesim, konecne sa vyhrejem, opalim a kedze najteplejsie ma byt v pondelok, utorok, tak v praci sa asi dlho nezdrzim 😀 .
Dani z tej tsranky co si tu dala sa mi pacia aj tie buchty plnene - slahackou a tvarohom. Skusala si ich?
Podobna napln, ale z klasickej slahacky sa v marcipanovych tortach vola pribinackovsky krem a patri medzi top plnky do tort.

danielaj
15. jún 2012

@abriela neskúšala som, ale chystám sa, celkovo na tej stránke je veľa super receptov 😉

titkovamiriam
15. jún 2012

@danielaj zoo a dinopark su super,dufam ze ich ucitelka vezme aj na 3d kino co tam je v cene 🙂 a ten atlantis som ani nepoznala ,hned som si to nasla na vebe je to kusok od nas a tým ze deti už nechodia na zs som o tom nevedela,urcite zajdem s marekom ked zacnu tie mumie 🙂

danielaj
15. jún 2012

@titkovamiriam no to ti verím, že budeš mať strach, kým ho nebudeš mať doma ☹ no mladí popijú a potom sa kúpu, minulý rok tak u nás na Zelenej vode sa utopil cez Topfest 17 ročný chlapec, kúsok od miesta, kde mm chytal v tú noc ryby, ale nestihol mu pomôcť, hneď ho tie zeliny vtiahli pod vodu, mm sa ešte doteraz z toho nespamätal ☹

titkovamiriam
15. jún 2012

@danielaj ani nehovor my mame horsi zazitok-michal bol na stanovacke a kamarat sa pripil a zadusil sa v stane,umrel michalovi v naručí ☹ ☹ ☹ ☹ mal vtedy 17 ☹ ☹ ☹ ☹ michal 15-preto aj michal studuje za zachranara lebo si dlho vycital ze mu tam nevedel nik pomoct ,no ked tam dosli zachranari tak povedali že bolo neskoro uz ked ho nasli ☹ ☹ ☹ je strasne chodit mu na hrob,bol to vlastne Milanov spoluziak no michalov vyborný kamarat.

briketa
15. jún 2012

@titkovamiriam :(
som rada, ze tu sa preda alkohol az 21 rocnym a naozaj sa to dodrziava, vsade ked sa kupuje co len flaka piva sa musi preukazat dokladmi. ani vecer nepustia pod 21rokov nikoho do ziadneho podniku.

maba
15. jún 2012

@titkovamiriam ☹ ☹

titkovamiriam
15. jún 2012

@briketa u nas predaju aj 14 rocnym ☹ ☹ ☹ ☹ a na akciach ani nehovorím ☹ ved vlani chodil michal fandit na namesie hokejistom a tam rozdavali energi drink a pivo 😝 😝 😝 a bolo im fuk kto si to vezme 😠 😠 😠

maba
15. jún 2012

@titkovamiriam ☹ ☹ - baby prejdite na inú tému,please ...,s kým som sa dnes stretla-každý má nejakú smutnú náladu - ja tiež (deň otcov) ☹ - a ešte počúvam túto pesničku

https://www.youtube.com/watch?v=V1bFr2SWP1I

(neviem prečo,vždy si pri nej spomeniem na ocka-je to rok...☹ )

cora30
15. jún 2012

@bobinkask , že bryndzový posúch. Také chúťky mi narobíš........jóóóóóóój ako by som si ho dala a ešte k tomu s kôprom. Musím ho spraviť aj ja. ,,pjosííííím-pjosííííím,, receptík. 😀 😀 😀 😀 😀 😀

titkovamiriam
15. jún 2012

@maba to sa tak zbehlo...ja som behom dvoch rokov dosla o vela priatelov a znamich bola to normalne depka lebo vsetci umreli necakane a mladý ☹ no fakt to sem nepatri 😉 tak o niecom veselom:

Nový farár bol pri svojej prvej kázni tak nervózny, že takmer ani
nedokázal prehovoriť. Ďalšiu nedeľu, pred druhou káznou, sa spytal
pritomneho arcibiskupa, že čo by mal urobiť, aby sa uvoľnil. Ten mu
poradil: "Kvapnite si do vody trochu vodky, uvidíte, že po niekoľkých
hltoch budete trochu kľudnejší."
Farár poslúchol radu a skutočne, cítil sa tak výborne, že by dokázal
rečniť aj vo víchrici, úplne kľudne. Po bohoslužbe sa vrátil do
sakristie, kde našiel lístok od arcibiskupa, ktorý mu odkazoval:

Vážený Otče:

Nabudúce si nalejte vodku do vody, nie vodu do vodky. V ďalšom
pripájam niekoľko poznámok, aby sa už neopakovalo to, čo som videl
na dnešnej omši:
- Na okraj kalicha nie je nutné dávať koliesko citróna.
- Tie kabínky v bočnej lodi,kde ste si odbehli sú spovednice, nie toalety.
- Snažte sa neopierať o obraz Panny Márie, a už vôbec nemusíte
objímať a bozkávať jej sochu.
- Máme 10 prikázaní, nie 12.
- Apoštolov bolo 12, nie 7, a žiadny z nich nebol trpaslík.
- Pána Ježíša Krista a Jeho apoštolov nenazývame "JC & His Boys".
- Dávid Goliáša prakom a kameňom "porazil", a nie "zajebal".
- Judáša neoznačujeme za "zkurveného bonzáka".
- Svätého Otca sa nepatrí prezývať "Papa Ratzi".
- Bin Ládin nemal nič dočinenia s Ježíšovou smrťou.
- Svätená voda je na požehnanie,a nie na zapíjanie vodky,alebo na
osviežovanie zátylku.
- Nikdy sa nemodlite sediac na schodíkoch pred oltárom.
- Hostie sa majú rozdať veriacim, nemajú sa prikusavať k vínu.
- Veriaci hádžu príspevky do pokladničky dobrovoľne; odstráňte
nápis: "Vaše sprepitné je môj plat".
- Hriešnici pôjdu do pekla, nie "do piče".
- Pri otčenáši je možné dvíhať ruky k nebesiam, ale nie robiť mexické vlny.
- Vašu iniciatívu, aby si všetci prítomní zatancovali, hodnotím kladne,
ale robiť vláčik po celom kostole, to NIE!

DôLEžITé: Ten, čo sedel v kúte pri oltári, a o ktorom ste tvrdili, že
to je "buzík v sukni" a "transvestita bez make-upu", to som bol ja.
Dúfam, že do budúcej nedele tieto nedostatky napravíte. Inak, na druhú
kázeň to bolo celkom dobré.

S pozdravom,

Arcibiskup

bobinkask
15. jún 2012

@cora30 jasné páči sa http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=18059
je naozaj mnamkový aj my sme ho mali dnes s koprom akurát dojedam posledný kúsok mnááám - chýba tu ten uslintaný a zalizujúci sa smajlík 😀

bobinkask
15. jún 2012

@danielaj @titkovamiriam dievčence ked to tu čítaj až zima pomne chodí musí to byt velký šok ked človek niečo takéto zažije... 😢

maba
15. jún 2012

@titkovamiriam Máš pravdu Mirka nepatrí to sem... ☹ ...........na zajtra rozmýšľam,ak bude pekne (čo hlásia ) tak asi živánska v alobale na záhrade 😝 😎

titkovamiriam
15. jún 2012

@maba mnaaam 🙂 inak baby dnes konecne u nas po rokoch otvorili klasika masiara-vynikajuco spravený obchod,som tam od radosti nakupila vsetko mozne a nemusim sa trepat za masom do bratislavy,lebo napr.v metro nakupujem maso malokedy-neznasam to vakuovo balene,oslizele maso-brrrr

miska58
15. jún 2012

@titkovamiriam hahahahahaa dobreeeeeee 😀

titkovamiriam
15. jún 2012

tak a fotecky-moje korpusy,karfiolová,palacinky s tvarohovojogurtovo jahodovým krémom,posledne je citronový ľad

gabuska36
15. jún 2012

no a zajtra budu: zemiaková kaša, bravčove mäsko na kocky a tekvicový prívarok...mńaaaam

ukana
15. jún 2012

na zajtra som nachytala masko v páce, len rýchlo opečieme, má byt teplo, nech nestojím pri sporáku, pojdeme von 😉 😉 😉

danielaj
16. jún 2012

@titkovamiriam ☹ ☹ ☹ ☹ bože, to je hrozné ☹

danielaj
16. jún 2012

takže ja dnes nevarím, ideme na ten športový deń s mm práce, takže bude guláš a uvidíme, čo ešte 😕 a večer dojeme včerajšie rizoto zo slovenskej ryže a upečiem ríbezľový koláčik pod snehom, už sa nań teším, strašne ho máme radi 😉

lenka268
16. jún 2012

ani ja dnes veru nevarim, ideme do zoo do Bojnic, Vcera som robila franczuske tak ked vecer dojdeme urcite sa zjedia. Pekny den vsetkym 😉

eva7780
16. jún 2012

u nas dnes vyprazany syr,nove zemiaciky a uhorkovy salat ,kolac este netusim-asi ceresnovu bublaninu

mizulienka
16. jún 2012

@danielaj Danka prave rozmyslam, aky kolacik by som urobila, napisla by si mi prosim recept na tento ribezlovy? dakujem

tinkaaa
16. jún 2012

u nás včera vyprážaný syr,dnes dolky 😵 - lievance

luy
16. jún 2012

Kuracie prsia na prírodno v brokolicovo syrovej praženičke.
Polievka: zemiaková.
Dezert: vafle s banánom a šlahačkou

abriela
16. jún 2012

@danielaj ten poznam, je super. Prajem vam pekny den

verka1856
16. jún 2012

Ahojte mi dnes dojedame sosovicu kyslu aj ked nemam na to chut mozno daco objednam 😅 uvidim.vcera taka rychlovka co bolo v chladnicke:fajny lahky salat zeleninka-paradajka,paprika,uhorka,redkovka,cibulka,a salamka tatarka sol korenie a hlavne cestovina.ja som davala spagetky nalamane a tarhona.a nakoniec dochutit sol korenie.parada ked to uz aj muzovi chutilo.musim robyt castejsíe.a este kukurica 😉

gianni
16. jún 2012

dnes ideme na chalupu a budeme grilovať krkovičku ,ktorá sa už marinuje v ladničke...