Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
dnes domáca pizza.malá prišla ráno zo škôlky,tak si spravíme. 😉
baby poraďte mi ,prosím niečo rýchle - sladké na gulášpárty 😉 Slané už robím-cesnakové "pagáče" 😎
Ahoj, bábovečka je dobrá a máš to raz,dva...
@maba ahoj ovocná bublanina je raz dva,alebo trasená torta,dobrá a osviežujúca 😉
dnes len slepačí vývar so zeleninou a namiesto rezancov mrvenička, varené zemiaky s pažítkou a k nim zakysanka 🙂 poobede ideme na oslavu spojenú s grilovačkou, takže sa nepretŕham 😀
Ahojte-ja som si sem len odskocila od 5,30 tortujem salatujem a teraz som dala na polievku a pauza pri kavicke.fotecky dam az vecer 🙂 Vidim ze dnes bude viac grilovaciek u nas je uz teraz 26 v tieni a ani listok sa nepohne.rano som polievala zahradku aby som aspon zeleninu vedela vytiahnut a pes cely natesený mi behal pod vodu 😀 😀 😀
ahojte, ja dnes robím kuracie prsia na mexickej zelenine, k tomu ryžu a ľadový šalát, nejak sa urodilo 🙂 a pečiem zákusok 🙂 tento: http://varecha.pravda.sk/recepty/nebeske-rezy/2...
@titkovamiriam tak toto je bomba 😀 🙂 🙂
a nedalo mi trosku vas potešiť 😉
jahodová je este vo forme no uz len netriem boky a posypem kokosom
bananova už len sviecky a slahacka
slana husenica,alebo skor tičinkostonožka
vajickovo zemiakovy ale priznam sa majoneza je kupovana,neriskla by som dnes robit vajickovu
a masko morcacie prsia a br.stehno v paci
@titkovamiriam tak toto je genialne
@titkovamiriam sikulka. ta zubata stonozka to je co? super to vyzera, na taku letnu party perfektne.
Ja dnes slepaciu polievku a cestoviny so syrovou omackou. Na veceru sa ide s kamosmi na pizzu (stol uz objednany). Na zajtra svokra robi lasagne (inak je to bosorka,ale lasagne vie robit super) a dnes pripravuje s davidkom krapfeny (to su sisky,ale z takeho jemneho cesta, sudtirolska specialita). Mala by som sa to naucit, lebo davide to ma velmi rad.
@januschka10 moja vlanajsia je to lepsie nez robit chlebičky a hlavne je to super pre deti/aj dospelých:
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=40653
tentoraz vylepsenie,parky som nahradila tycinkami a tie ozdobne píchadla su lepsie ako sparadla 🙂 a vsetko je len o fantazii 🙂
Dnes kalerabova polievocka s ryzou a holubky ( plnene kapustne listy mletym maskom).
Vcera som na navsteve jedla prvy krat foccacio, ale s grahamovej muky s olivami, rajcinami a prosciuttom a bolo to nieco taaaak vynikajuce ze az, mnam 😵 Dalsi tip na slanu pochutku na bliziacu sa oslavu, na ktoru idem piect
šošovicová polievka + ryžový nákyp
Ja dnes varim francuzsku cibulovu polievku a spenatove halusky so smotanou 🙂))) MNAAAAAAAAAAAAAM
Testoviny s lilkem, rajcatem a parmazanem 😉
zavrene pizzy s bramborem
a "cina" s ryzi...
@titkovamiriam
Nevim, jestli se mi toci hlava
a) z dnesniho horka (pres 40°C)
b) z hladu (nedrzim dietu ale hladovim 😠 )
c) z pohledu na Tve fotky 😝
Hovädzia polievka. Mäso z polievky, knedlík, paradajková omáčka.
som u mojich rodičov, ale dosť sa angažujem: lasagne bolognese, melencová polievka, zajtra brynd. halušky, na večeru losos na grile vonku.
baby idem si po radu, mala som vela bielok, tak som ich plasla do mrazaku, a teraz neviem co s nimi, daju sa normalne vyslahat a pouzit???
tak dneska sa zapekané cukynky vydarili,mňam,len dcéra to nemusí.Ďakujem za receptík. 😉
my dnes hŕstková polievka a kysnuté štrúdle-maková,kakaová a orechová a lekvárové buchtičky-prišla moja babka na návštevu,tak sa angažuje,mňam🙂
od včera kuracie soté hawai s ryžou a ešte dojedáme masovú polievku so slížikmi, možno bude aj zajtra 😀 ale nevadí podarila sa 😀
no a dnes idem k našim, mama raobí madarguláš s knedlou. tak možno nabalí,
a v pondelok žemlovka a polievka ešte neviem, možno rajčinová
zemiaková kaša + lanšmit narezaný na kolieska o opražený v 3 obale + čalamáda . Večer upečiem chlieb

ahojte 😎 ja dnes varím kurací vývar so zeleninou a pre veľký úspech ,špenátové halušky / mali sme už tento týžden/ a s mäskom,mám vykostené kuracie stehná,pokrájam na kocky , opražím na cibuľke ,ked budú hotové pridám kyslú smotanu a trochu sójovej omáčky a je to mňam... 😉