Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@mia117 tak budeme mat rovnaké menu 😉
my máme zeleninovú polievku a cestovinky so syrovou omáčkou 🙂
@lululka555 uz sa na to tesim, tekvicovy privarok mam moc rada, ale ja to urobim s fasirkami a zemiakmi na cibulke
dojedame kotlikovy gulas z vikendu a zajtra asi budu kapustove fliacky a zeleninova polievka
My dnes mame dojedaci den 😀
Ja som dneska jednohubky malej na oslavu pecene kura s ryzou zeleninovy salat. 😵
u nás dnes veľkonočná baba s údeným mäsom,ostalo nám mäsko z polievky tak som to hodila na plech ako babu.Tak máme dnes veľkú noc 🙂
My dnes na večeru vyskúšame syrové fondue 🙂. Držte palce aby sa vydarilo, bude to premiéra 😅
A asi idem urobiť aj trošku nejakej polievky, aj napriek tomu že je teplo, potrebujem minúť zeleninku 🙂 (večer sa snáď podarí urobiť aj ovocno-zeleninkovú šťavu) 🙂
spaldove cestoviny s tuniakom a paradajkou. v takych horucavach radsej lahko a zdravo 😉
Baby nemáte recept na BAKE ROLLS špenátové,slané,či syrové...
😉
ja dnes plánujem čínu z kuracích pŕs a ryžové rezance... a uvidím, či ma priateľ nevyhodi aj s hrncami von oknom 😀
dojedame zo vcera rezne so zemiakovou kasou
Dnes som po sto rokoch opat stala pri hrncoch 🙂 Zeleninova polievka s mrvenickou, hrachova kasa pre manzela a so starsou slecnou sme si dali farfalle s tuniakom a struhanou mrkvou, kedze ako dojciaca mamina to so stravou zatial nemam lahke :D
Manželovi na večeru robím penne carbonara. Zajtra na obed bude "tajomstvo kuchára" čo uvarí svokra 😀
Spaghetti s tunakem "na bilo"
Ja som dnes spravila hríbovu polievku s mrvenickou a francuzke zemiaky so zeleninovým salatom.
slepacia polievkam detska krupica
dnes bol hlivovy gulasik .parada
som dotocila a pripravila nazajtra http://varecha.pravda.sk/recepty/kuracia-rolada... uz len kasa zemiakova a hlavkovy salat sladkokysli nalev

@lululka555 aj ja sa to chystam robit, az zajtra, lebo par veci mi chybalo, takze som to prelozila na zajtra, mnaaam teda dobry receptik 🙂 🙂