icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

rosannar
18. jún 2012

tak som nakoniec aj varila 😀 chrumkave rezne od vitana, maggi (neviem teraz presne), činske cestoviny s kuracím maskom, grilované kuracie prsia a k tomu zeleninový šalátik 😉

gabuska36
18. jún 2012

no my zajtra budeme mať kuraci perkelt s cestovinkou...mňaaaaaaaaaaaaaaaaaam

bleee
18. jún 2012

zajtra bude tekvicovy privarok so zemiakami a volskym okom. Konecne prisli na trh tekvice, dofam, ze budu aj dobre, neprezrete

rastulka
18. jún 2012

@mysiatkoo Nooo... ja osobne nikdy nerobim presne podla receptov 😉 Ja som robila plnku z celej hery,kokos a p.cukor som dala odoka 😎

titkovamiriam
18. jún 2012

tak ja som nakoniec ani nevarila,bolo o tom co si kto najde v chladnicke nech si da o 16,30 som sa zbalila s marekom ku kamoske a do 20,00 sme boli v bazene a pili mojito 😀 😀 😀 😀 😀 hi-hik a zajtra opakovacka ved vonku je este teraz 26st,,v robote psycho tak kaslat na varenie,objednala som tri pizze a bude vecera 😀 😀 😀

bobinkask
18. jún 2012

@tanitta tá roláda vyzerá užasne -to musím niekedy vyskúšat 😉 ale zajtra musím vymysliet niečo z vareného kuracieho maska, zostalo z polievky ,tak treba zúžitkovat 😵

lussy23
18. jún 2012

dnes bol kurací rezen plnený šunkou a syrom s opečenými zemiakmi, na večeru som zrúbala dva citróny.

Zajtra je konečne tá diabolská omáčka a ja budem mať nejaké jedlo s Tofu, ešte presne neviem, musím nájsť, lebo mne jedlá ako diabolská nerobia dobre.

mamartina24
18. jún 2012

@bobinkask nemohla by som dostať recept?Môže byť aj do IP 🙂

mysiatkoo
18. jún 2012

@rastulka 🙂) tiez som nedala presny pomer podla receptu, napriek tomu sa mi vidi, ze ta kokosova napln je suxa...ja som nedavala heru, ale maslo...skor som myslela na nejaku dalsiu zlozku - neviem co by sa k tomu hodilo...

tanitta
18. jún 2012

@bobinkask sice nie som kucharka nejaka varim asi 90% z netu ale z kuracieho mesa ma napadlo rizoto...natierka....alebo by som to svacla aj na cestoviny s nejakou majcou co chladnicka dala 😉

irsina83
19. jún 2012

Mne je posledne dni tak zle,ze nevladzem nic a dnes idem prvy krat varit od soboty. Spravim zeleninkovu polievku z mladej zeleninky a jedine co mi chuti je kura tak si upeciem polku a pre manzelika hovadzi gulasik, spravim ho jemnejsi aby aj blska mohla papat 😉

boska79
19. jún 2012

@mink preco kysla smotana v carbonara cestovinach?

kalifa28
19. jún 2012

kelová s párkom 😀
ja teraz len také, pričom nemusím stát, lebo by som kompletne uvarila pri sporáku 😝 😝 😝

sjuzi
19. jún 2012

Vajíčková polievočka, ryža a kuracie stehienka dusené na zelenine... 😉 a k tomu uhorkový šalátik.

danielaj
19. jún 2012

dnes varím cesnakovú polievku s paštétovými knedličkami, a druhé dojedáme ešte od nedele, len ku kuraciemu mäsku dorobím slovenskú ryžu a ľadový šalát, poobede budem piecť Brumíkov alebo Muffinky, dcéra ide zajtra na školský výlet, tak aby si zobrala so sebou, a pokračujem v spracovaní višní, včera som zavárala vykôstkované višne vo vlastnej šťave bez cukru, dajú sa použiť na koláč, do pudingu... aj samostatne jesť, dnes budem zavárať klasicky s cukrovým nálevom a ešte ak stihnem aj džem dám urobiť do pekárničky 😉

januschka10
19. jún 2012

My mame karfiolovu polievku a telacie na stave s ryzou. Uz som varila vsetko vcera, dnes len tu ryzu. Vecer som urobila palacinky, tie si vezmeme na kupko.

briketa
19. jún 2012

Dievcata, dnes som vecerala cerstvo upeceny chlieb macany vo vypeku z grilovaneho kurata. Strasne to mam rada. S redkovkami, paradajkou, paprikou. Len sa tak zaprasilo 😀 , tak som sa napratala, ze kurata som sa potom uz ani nedotkla

danielaj
19. jún 2012

@briketa aj ja to milujem, namáčať si mäkký chlebík do šťavy z kuriatka 😉 si mi takto ráno chúťky narobila 🙂

rastulka
19. jún 2012

Ahojte 🙂
A ja mam už navarene 😎 Robila som zemiakovu polievku s haluškami a rizoto z mladej zeleninky 🙂 😉

titkovamiriam
19. jún 2012

hmmm v praci rozmyslam co budem varit-vonku horuco tak asi vyberiem zamrazene jahodove knedle a budu s makom 🙂 a polievočka zeleninkova s ..hraskom,, 🙂

bodka13
19. jún 2012

@titkovamiriam veru asi najlepšie urobíš 😉 ....moji chalani sa asi rozhodli,že sa ma zbavia 😠 vymysleli si,že chcú dolky 😠 😀 😀 😀 a pri ich apetíte ich robievam z dvoch dávok 😝 😀

zuziq
19. jún 2012

tak dnes mi dochadzaju napady, alebo skor chut varit 😀 Chcela som robit kolozvarsku ale neviem ci sa mi v takej horucave s bruchom chce travit tolko casu v kuchyni 🤐

Inak baby tie co ste robili pizza tycinky, je lepsie ich urobit cerstve? ked ich urobim den vopred, ake su na druhy den? Idem piect viac veci na oslavu pre kamoskinu malu, chcem aby to bolo tip top 😵

teddynko
19. jún 2012

Tekvicový prívarok, králičí perkelt... a bolo by dobre aj niečo upiecť z višní na strome.. 🙂

titkovamiriam
19. jún 2012

@bodka13 uf tak v tomto horku brrr,ja vyberiem mareka zo skolky,postavim na polievku a nez sa zbalime ku kamoske aj vypnem.vyberiem knedle a vecer ked prideme tak bude vecera.michal aj tak pride az okolo 21-luci sa v skole lebo oni koncia koly praxi uz 21. a aj do posilky chodi neskor.no a Mialn to uz je samostatna jednotka 🙂 🙂 🙂 🙂 ,ten sa tesi kedy bude mat sluzbu pri marekovi cez prazdniny a budu si varit sami dvaja 😀 😀 😀

bubinko83
19. jún 2012

ja dnes koprovu omačku a ktomu faširky alebo dusene mäsko na paprike s knedlou 🙂

amdeis
19. jún 2012

U nas dnes cesnakovo-porkova polievka a rezance s tvarohom. Manzelovi na sladko a zvysku rodiny na slano so slaninkou. Teplo jak v keli a navsteva pomaly na ceste tak budem piect domace fornetty s jahodovym a slivkovym lekvarom, urobi sa rychlo. Ziadne 4 hodiny vypekania.

lululka555
19. jún 2012

😎 ahojte žienky 😉 u nás tekvicový prívarok a bravčové na paprike 🙂

vieruna
19. jún 2012

@teddynko uz su zrele visne? ja si chcem zavarit na zimu do strudle. A fakt neviem, co dnes nachystat na veceru. Vcera mi z toho tepla nechceli ani len jarnu polievku zjest 😒 Objednam pizzu a bude 😀

nelinka0401
19. jún 2012

dnes bryndzové halušky so slaninkou a deťom ryžovo-tvarohový nákyp,hádam im bude chutiť 🙂

zuzkaamato
19. jún 2012

@nelinka0401 ahoj,. ako sa robi taky nakyp? 🙂 ale aj tie bryndzaky by som si veru dala.. asi spravim cez tyzden aj ja 🙂