icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

norcima
20. jún 2012

@joannas ja robievam z varenych v supke, viac nam chutia ako zo surovych 😉

mysiatkoo
20. jún 2012

@daniz ako robis ten preliv?

zuul
20. jún 2012

kuk, my dnes luskova nakyslo a zapecene cestovinky s pangasom, mrkva, brokoli, a syrova omacka.

a slintam a chystam sa na bryndzovy posuch. a teda zasadne varim vecer, vonku bolo 42 a vnutri 30 brrrrrrrrrr

dida38
20. jún 2012

my dnes mame este zo vcera sparglovu polievku a idem robit zapeceny karfiol a ktomu zemiakova kasa a uhorkovy salat... 😀 😀
vcera sme mali rizoto na dva sposoby...ja som mala s klobaskou a drahemu som podla zelania urobila krevetove a dvojaku ryzu - jednu s kari a druhu s paprikou cervenou....
na piatok mam vybrate slivkove knedle (z lidlu) a na sobotu langose...a nedela netusim este... 😀 😀

akika722
20. jún 2012

zajtra granadír
pozajtra cestovinovy šalat..
/no nebudem vyvárať v takom počasí 😅 /

zuzkaamato
20. jún 2012

@danielaj dakujem.. recept je uplne jednoduchy.. a vyzera to super 🙂 este raz vdaka

nanulik
20. jún 2012

rajčinová polievka s cestovinou, nové americké krumple s pažítkovým dipom. a krpec kurací rezník zo včera a nové zemiačky s maslom

katushka16
20. jún 2012

my dnes zeleninová polievka s krupicovými haluškami a zemiakové placky s kuracou pečienkou

lenka268
20. jún 2012

Ahojte, vcera som robila sosovicovu polievku taku hustejsiu s parkom a to dnes dojedame. Teraz som este spravila halusky akoze bryndzove, zemiakove cesto, muka, ale bryndzu nemali u nas v obchode tak som tam dala kyslu smotanu, tvaroh a tri lyzicky tataskej omacky. Normalne to chudi ako bryndzove 😉

drobik1
20. jún 2012

ahojte my vcera palacinky a dnes kuraciu pecienku na cibulke a cestoviny..aj na zajtra a v paitok zasa poradna a sup k nasim na obed... 😀

firstbaby
20. jún 2012

dnes nevarim, dojedame co zostalo, zajtra este nemtusim co ukuchtime 😉

zklimekova
20. jún 2012

dnes kelová polievka ( nový kel , zemiačky ...no mňam 🙂.. )...a palacinky s jahodovým džemom, alebo nutelou ...nechcelo sa mi ich robiť v tom teple...ale prehovorili ma 🙂

titkovamiriam
20. jún 2012

@joannas tak ako klasicke len sa dlhsie pecu,najlepsie prikryte 😉

ja dnes vcerajsia polievka a rozmrazim tie gule 😉

@danielaj na visne sa chystam aj ja zavaram ich len tak alebo aj s rumom aby boli mnam na Vianoce do praliniek 🙂

lencyca
20. jún 2012

dnes dojedame zo vcera,a ja som si spravila celozrnny kuskus so zeleninou a udenym syrom 😉

dida84
20. jún 2012

dnes guláš z hovädzieho... dúfam, že ostane aj na zajtra... včera som robila dosť kuracieho soté so zemiakovou kašou, že snáď ostane aj na dnes... no ani náhodou... 😀 ustihli sa bráškovia na obed... 🙂

danielaj
20. jún 2012

@joannas
@miskadusko tak ako aj z varených, ja robievam tiež iba zo surových 😉

danielaj
20. jún 2012

@titkovamiriam ja už dnes s višňami chvalabohu končím, ja som zavarila tie bez cukru, len vo vlastnej šťave a vykôstkované, toľko šťavy si pustili, že vyzerajú, akoby boli v náleve, a dnes som pokusne jeden pohár otvorila, že aké sú, a podľa mňa super, dala som ich do žemľovky 😉 potom som zavarila klasika v náleve, tiež vykôstkované a ešte džemík 😉

kikaneu
20. jún 2012

@danielaj mne manžel včera doniesol čerešne, na zaváranie už neboli (ale ani ich nejak nemusíme) tak som upiekla koláč, teraz sa mi v pekárni robí prvý džem a ešte na jednu várku bude....a možno bude ešte aj dreň 🙂 uvidím, koľko sa zvýši.....len ma už nebaví odkôstkovávať 🙂

s_i_s_a
20. jún 2012

🙂

s_i_s_a
20. jún 2012

na inšpiráciu

blanocka
20. jún 2012

@s_i_s_a perfektne!!!

liave
20. jún 2012

My dnes gulasovu polievku falosnu a rezne s lunexom dusena ryza a cerstvi salatik z rajcin a uhirky ;)

tosijo
20. jún 2012

zeleninová polievka, zemiaková paella a poraďte nejaký rýchly koláčik s marhuľami 😉

gumkacik
20. jún 2012

@gumkacik ešte k tomu som spravila tatarsky biftek s hovedzej svieckovej.mnam to bude pochutk .

verka1856
20. jún 2012

@danielaj ahoj das mi prosim ta recept na tych brumikov?to treba aj take formicky?vyzeraju ako tie z obchodu.krasne

danielaj
20. jún 2012

@verka1856 recept som dávala na predošlej strane 😉 ano ja mám plech, kedysi som ho kúpila v Lidli, ďakujem za pochvalu, ale určite nie sú ako z obchodu, myslím výzorovo 😅 ale chuťovo oveľa lepší a aj sú väčší ako tí kupovaní 😉

amdeis
20. jún 2012

Dnes drozdova zeleninova polievka a sulance so slivkovym lekvarom a krupicovou posypkou.

babush
20. jún 2012

rajcinova polievka so syrom, tekvicovy privarok so zemiakmi

gucz
20. jún 2012

my sme dnes obedovali vyprážaný karfiol, a vyprážanú cukinu so zemiakmi a tatarskou. Polievočka karfiolová so zemiakmi. Varila babka, o to viac mi chutilo 😉

glee
20. jún 2012

koprova polievka a leco