Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
kuk, my dnes luskova nakyslo a zapecene cestovinky s pangasom, mrkva, brokoli, a syrova omacka.
a slintam a chystam sa na bryndzovy posuch. a teda zasadne varim vecer, vonku bolo 42 a vnutri 30 brrrrrrrrrr
my dnes mame este zo vcera sparglovu polievku a idem robit zapeceny karfiol a ktomu zemiakova kasa a uhorkovy salat... 😀 😀
vcera sme mali rizoto na dva sposoby...ja som mala s klobaskou a drahemu som podla zelania urobila krevetove a dvojaku ryzu - jednu s kari a druhu s paprikou cervenou....
na piatok mam vybrate slivkove knedle (z lidlu) a na sobotu langose...a nedela netusim este... 😀 😀
zajtra granadír
pozajtra cestovinovy šalat..
/no nebudem vyvárať v takom počasí 😅 /
@danielaj dakujem.. recept je uplne jednoduchy.. a vyzera to super 🙂 este raz vdaka
rajčinová polievka s cestovinou, nové americké krumple s pažítkovým dipom. a krpec kurací rezník zo včera a nové zemiačky s maslom
my dnes zeleninová polievka s krupicovými haluškami a zemiakové placky s kuracou pečienkou
Ahojte, vcera som robila sosovicovu polievku taku hustejsiu s parkom a to dnes dojedame. Teraz som este spravila halusky akoze bryndzove, zemiakove cesto, muka, ale bryndzu nemali u nas v obchode tak som tam dala kyslu smotanu, tvaroh a tri lyzicky tataskej omacky. Normalne to chudi ako bryndzove 😉
ahojte my vcera palacinky a dnes kuraciu pecienku na cibulke a cestoviny..aj na zajtra a v paitok zasa poradna a sup k nasim na obed... 😀
dnes nevarim, dojedame co zostalo, zajtra este nemtusim co ukuchtime 😉
dnes kelová polievka ( nový kel , zemiačky ...no mňam 🙂.. )...a palacinky s jahodovým džemom, alebo nutelou ...nechcelo sa mi ich robiť v tom teple...ale prehovorili ma 🙂
dnes dojedame zo vcera,a ja som si spravila celozrnny kuskus so zeleninou a udenym syrom 😉
dnes guláš z hovädzieho... dúfam, že ostane aj na zajtra... včera som robila dosť kuracieho soté so zemiakovou kašou, že snáď ostane aj na dnes... no ani náhodou... 😀 ustihli sa bráškovia na obed... 🙂
@joannas
@miskadusko tak ako aj z varených, ja robievam tiež iba zo surových 😉
@titkovamiriam ja už dnes s višňami chvalabohu končím, ja som zavarila tie bez cukru, len vo vlastnej šťave a vykôstkované, toľko šťavy si pustili, že vyzerajú, akoby boli v náleve, a dnes som pokusne jeden pohár otvorila, že aké sú, a podľa mňa super, dala som ich do žemľovky 😉 potom som zavarila klasika v náleve, tiež vykôstkované a ešte džemík 😉
🙂
My dnes gulasovu polievku falosnu a rezne s lunexom dusena ryza a cerstvi salatik z rajcin a uhirky ;)
zeleninová polievka, zemiaková paella a poraďte nejaký rýchly koláčik s marhuľami 😉
Dnes drozdova zeleninova polievka a sulance so slivkovym lekvarom a krupicovou posypkou.
rajcinova polievka so syrom, tekvicovy privarok so zemiakmi
my sme dnes obedovali vyprážaný karfiol, a vyprážanú cukinu so zemiakmi a tatarskou. Polievočka karfiolová so zemiakmi. Varila babka, o to viac mi chutilo 😉
koprova polievka a leco

@joannas ja robievam z varenych v supke, viac nam chutia ako zo surovych 😉