icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

nelinka0401
28. jún 2012

@boska79 no ked už si tak rozbehnutá..u mňa máš otvorené dvere..prídi,môžeš aj upratať aj dovariť 🙂 😀

evitka82
28. jún 2012

Polievka A LA brokolicový krem, vyprážane kuracie nohy ryža,ryži robím viac na zajtra a bude ryžový nákyp,malej som z tej brokolicovej odobrala brokolicu plesla k tomu cestoviny kusok toho vyvaru a má aj ona obed.tri muchy jednou ranou!😀

nelinka0401
28. jún 2012

dnes - struková polievka na sladko so zemiakmi a vareným vajíčkom.k tomu čerstvý chlieb 😵

lencyca
28. jún 2012

ahojte,dnes cukinova polievka na kyslo so zemiakmi,bravcove rizoto,uhorkovy salat 🙂

daniz
28. jún 2012

dnes len nejaká ľahká polievočka, zajtra ideme po vysvedčení na pizzu. - bude mejdlo.... 😀
v sobotu kotlíkový guláš s partiou na dvore
v nedeľu sa najeme vonku, ideme do Bojnic na Aladinové rozprávky tak uvidíme...

gumidekmomo
28. jún 2012

ahojte ja som varila spagety a k tomu syrovo-sampionovo-smotanovu omacku 😀 rychle a jednoduche ked manzel pride z cesty 😉

zuziq
28. jún 2012

dnes rajcinova polievka a cestoviny so zeleninkovou omackou ( dusena cuketa, kapia, rajciny, cesnak a domaci kecup)

cenculinka
28. jún 2012

ceskankova polievka s opecenym chlebom, pirohy so slaninkou a kyslou smotanou, uhorkovy salat pre janinku a melon pre mm a jeho kamosa 😀 mnaaaaaaam, len z toho salatu nejak ubuda a to sme este ani obedovat nezacali 😀

mysiatkoo
28. jún 2012

dnes nieco a'la quiche...listkove cesto,slaninka a cibulka, brokolica, zaliate smotanou s vajickom a zapiect

zklimekova
28. jún 2012

včera sme mali šošovicovú polievku na kyslo, vyprážaný karfiol a zemiaky....dnes vajíčková polievka so zeleným hráškom, kuracie soté s hráškom 🙂..ryža...a v noci som dokončila tortu pre syna na rozlúčkovú party s pani učiteľkou a s prvým stupňom 🙂 .....

kucminka
28. jún 2012

dnes hrstková polievočka a smotanové lagoše 😉

lussy23
28. jún 2012

@zklimekova krásna sovička @bobinkask páčia sa mi vaše receptíky, mňam. vyzerá to dobre, mňam. čo je to canneloni a ako sa to robí?

Inak my dnes dojedáme cukyňový guláš. zajtra a v sobotu budú kuracie rolky so šunkou a syrom🙂

lululka555
28. jún 2012

@zklimekova krasna 😵

kikaneu
28. jún 2012

@zklimekova nádherná je....wau 🙂

lenka268
28. jún 2012

Ahojte ja dnes len tak napoly varim, hrachovu polievku s mrkovou a urobila som tuniakovu natierku s banbinom s cerstvym chlebom. Od vcera ostalo kura pecene a ryza. Robila som aj vtacie mlieko vcera, no priznam klasika puding nam chuti viacej. Pekny den.

lizatko1009
28. jún 2012

caute poradte nejaku rychlo a hlavne dobru porovu polievku

lulinko
28. jún 2012

dnes šošovicová polievka a moravské koláče.. 🙂 🙂

rastulka
28. jún 2012

@zklimekova vaaau......ta torta nema chybu 🙂 😉 😉

zuzanocka11
28. jún 2012

@lizatko1009 Ja robím takúto: na kolieska pokrájaný cel por dám dusit na oleji-masle,pridám 3-4 zemiaky,zalejem bujonom,dochutím sol,kmín...kd je vsetko makké,rozmixujem,vznikne taká krémová hustejsia polievka,zálezí na mnozstve zemiakov.nezahustujem nicím. podávam s chlebovými kockami,prazenou cibukou alebo slaninou,podla chuti,prípadne posypem syrom.

atuska
28. jún 2012

@lizatko1009 Porovy krem. Uvarit por a zo dve zemiacky. Rozmixovat, dochutit. Do toho krutoniky z chlebika 🙂

zklimekova
28. jún 2012

@rastulka
@kikaneu
@lululka555
@lussy23 ďakujem Vám kočky za pochvalu 🙂

lizatko1009
28. jún 2012

@zuzanocka11
@atuska jaj baby ale nemam bujon, nemusi byt? prvy x ju robim, dala som maslo, oprazila por, pridala zemiaky, sol, trosku vegetu, cierne korenie a zatial to nechavam tak, kupila som aj smotanu a idem urobit opekany chlebik

atuska
28. jún 2012

@lizatko1009 ja bujon davam do maaalocoho. Ani do tejto polievky nie. Este zvyknem dat cesnak. Ci uz cely nech sa vari, alebo dochutim susenym. A nie vela vody, nech je to fajny kreemik, nie zelena voda 🙂

danielaj
28. jún 2012

@mimi21mimi aj my už tretí deń dojedáme rajčinovú s ryžou 😀
@rastulka no moja, ako chutil perníček? dúfam, že chutil, tak ako nám 😉

danielaj
28. jún 2012

@zklimekova odpadnem, perfekná torta, si veĺmi veľmi šikovná 😉 aj moja dcéra končí štvrtý ročník, ale teda ja by som sa ani vo sne nemohla hrabať na takúto nádhernú tortu 😖

zuzanocka11
28. jún 2012

@lizatko1009 nemusí byt bujon,stací to dochutit,ja dokonca nedávam ani smotanu.dobrú chut 🙂

danielaj
28. jún 2012

dnešný plnený zapekaný hermelín, špaldové palacinky s domácim jahodovým džemom - bez ozdoby, každý si ozdobí, ako má rád 😉 do cesta na palacinky som pridala aj nastrúhanú citrónovú kôru a že aké sú vyborné 😉

mimi21mimi
28. jún 2012

@danielaj My uz sme konecne dojedli 😀 tie spaldove palacinky robis len so spaldovej muky alebo aj hladku pridavas? A robis ich s mliekom ci bez?

danielaj
28. jún 2012

@mimi21mimi robila som podľa tohto receptu http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=46803, je to na spôsob 3:2:1 palaciniek, ale ja som mala špaldovú hladkú múku, nie celozrnnú ako je v recepte a boli výborné 😉

mimi21mimi
28. jún 2012

@danielaj Dakujem.... spravim experiment bez mlieka, len s mineralkou, lebo mala mi nemoze mlieko a zas tie rastlinne mlieka nelubim ja 🙂 Ale vsetko doma mam, tak sup do toho 🙂