Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@titkovamiriam šikovný synček @bobinkask krásne tortičky
Vidim, ze dnes tu fici cuketa. Aj ja som dnes kupila 🙂 U nas strasne ide grilovana, mierne poprasena grilovacim korenim na zeleninu s kvapkou olivoveho, alebo tekvicoveho oleja.
Tak placky nebudu vonku je 40 st,pustili nas aj z roboty-mamina robila jablkové pyté tak este urobím jedno mix jablka -cukina 🙂 a piatkova pohoda pri bazeniku a na terase 😉
mali sme este rezne co som robila vcera o 10tej vecer 😝
a potom cestovinky s nivovou omackou 🙂
gulášová polievka a grilované steaky so zeleným šalátom, uhorkou a cibuľkou 😝 😝
vcerajsi quisch a dnesne "co dom dal" - zemlovka (nasla som naryxlo nejaky recept aj s pudingom a bolo to fajnee) - http://www.toprecepty.sk/recept/999-uplne-uzasn... a zajtra urcite MASO :D
@mysiatkoo ja tiež žemľovku robím jedine s pudingom 😉
@titkovamiriam tak ja som práve tiež dozavárala marhule, mm mi neplánovane dovalil dve bedničky, tak prvá dávka je už v pare a pokračovanie zajtra - zavariť+ džemík, 😉 joj, ale keď si predstavím to teplo, ani sa mi nechce 😒
@danielaj ja cez vikend nebudem zavarat,ved je uz dnes strasne teplo,aj ked mozno uhorky uvidim ako pojdu-ani este neviem co navarim,chcem byt co najviac pri vode tak sa najeme tam a foto dnesneho relaxu:
@mysiatkoo tá prvá fotka vizerá dobreee 🙂 to je tam brokolica ?? to také mi môžeme papať 🙂 to si robila na lístkovom cestu- trošku sa pochvál s receptom 😉
ahojte baby,tak mi sme si dnes zgustli na plnenej cukete so žemlovou plnkou a hlávkovým šalátom a zajtra chcem vyskušat bryndzovníky,idem robit teraz domácu bryndzu,tak mi držte palce....
@miskadusko @weirdo nic komplikovane - orestovana cibulka, slaninka, potom som tam buxla mrazenu brokolicu - len kym sa prehriala, listkove cesto - na to vylejes tuto zmes, zalejes smotanou s vajickom a das piect na cca 20-25min ...do smotany som dala trosku vegety
Kelová polievka a tofu na zelenine s bulgurom🙂
dneska sme boli na návšteve,deti sa okúpali v bazéniku,mali výborné pudingové poháre a šalát na studeno.Ja som práve dorobila trojhranku s tvarohom,lebo v nedeľu máme gratulantov a zajtra sa chceme ísť kúpať.
@chovancova27 možem poprosit o receptík na to tofu 😉 bulgur lúbime a veru dávno som ho nerobila 🙂 dakujem
@bobinkask Jasné🙂 ja to robím dosť dietne, kvôli malému🙂 na pare pripravím zeleninu, ja som dala cuketu, mrkva, fazuľky, brokolicu, karfiol, môže byť hrášok, kukurica... čo chladnička dala🙂 na oliv. oleji opražím cibuľku s tofu, pridám túto na pare pripravenú zeleninovú zmes a podlejem trochou vody. To je celé🙂 je to veľmi dobré, aj mne to chutilo🙂 bulgur je super, ale ešte chutnejšia a veľmi podobná je Quinoa, majú v DM. tú som objavila len nedávno🙂

@akika722 ano som si myslela ze cuketa, no zajtra spravim karfiol veru aj ja. Dakuujem za tip 🙂