icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

lenka268
29. jún 2012

@akika722 ano som si myslela ze cuketa, no zajtra spravim karfiol veru aj ja. Dakuujem za tip 🙂

akika722
29. jún 2012

@lenka268 niet začo..ja cuketu milujem...parenu,varenu ,plnenu,zapekanu,placky,karbonatky..no na všetke spôsoby 😎

mia117
29. jún 2012

Sisky a kapustniaky hotove,na gulas sa este caka 🙂

lussy23
29. jún 2012

@titkovamiriam šikovný synček @bobinkask krásne tortičky

vieruna
29. jún 2012

@mia117 a nechces sa prist aj k nam realizovat? nadherne to vyzera. Mnam. Palec hore. 😉

mia117
29. jún 2012

@vieruna Dakujem 🙂 juj dnes som sa realizovala doma,po dlhej dobe a uz som odkvicnuta na sedacke 😝 nabuduce 🙂

vieruna
29. jún 2012

Vidim, ze dnes tu fici cuketa. Aj ja som dnes kupila 🙂 U nas strasne ide grilovana, mierne poprasena grilovacim korenim na zeleninu s kvapkou olivoveho, alebo tekvicoveho oleja.

titkovamiriam
29. jún 2012

Tak placky nebudu vonku je 40 st,pustili nas aj z roboty-mamina robila jablkové pyté tak este urobím jedno mix jablka -cukina 🙂 a piatkova pohoda pri bazeniku a na terase 😉

sebi123
29. jún 2012

@anavila 🙂 mame mame.... zajtra budem nakladat dalsie 😉

janusa_
29. jún 2012

mali sme este rezne co som robila vcera o 10tej vecer 😝

a potom cestovinky s nivovou omackou 🙂

fifitko25
29. jún 2012

gulášová polievka a grilované steaky so zeleným šalátom, uhorkou a cibuľkou 😝 😝

mysiatkoo
29. jún 2012

vcerajsi quisch a dnesne "co dom dal" - zemlovka (nasla som naryxlo nejaky recept aj s pudingom a bolo to fajnee) - http://www.toprecepty.sk/recept/999-uplne-uzasn... a zajtra urcite MASO :D

danielaj
29. jún 2012

@mysiatkoo ja tiež žemľovku robím jedine s pudingom 😉
@titkovamiriam tak ja som práve tiež dozavárala marhule, mm mi neplánovane dovalil dve bedničky, tak prvá dávka je už v pare a pokračovanie zajtra - zavariť+ džemík, 😉 joj, ale keď si predstavím to teplo, ani sa mi nechce 😒

gianni
29. jún 2012

včerajšia krtkova torta pre môjho 4 - ročného syna

titkovamiriam
29. jún 2012

@danielaj ja cez vikend nebudem zavarat,ved je uz dnes strasne teplo,aj ked mozno uhorky uvidim ako pojdu-ani este neviem co navarim,chcem byt co najviac pri vode tak sa najeme tam a foto dnesneho relaxu:

mysiatkoo
29. jún 2012

@danielaj pravdupovediac ja som ju robila asi po 2,5 roku... moje starsie dieta nekonzumuje sladke obedy(vecere), takze take veci nerobievam skoro vobec, ale dnes bola kriza a v tom teple sa mi do obxodu nexcelo 🙂) a idem citat a citat, lebo netusim co s vikendovou stravou...

miskadusko
29. jún 2012

@mysiatkoo tá prvá fotka vizerá dobreee 🙂 to je tam brokolica ?? to také mi môžeme papať 🙂 to si robila na lístkovom cestu- trošku sa pochvál s receptom 😉

weirdo
29. jún 2012

@mysiatkoo - Ahoj. Mohla by som poprosit recept na ten quisch? Dakujem 🙂

fontana
29. jún 2012

ahojte baby,tak mi sme si dnes zgustli na plnenej cukete so žemlovou plnkou a hlávkovým šalátom a zajtra chcem vyskušat bryndzovníky,idem robit teraz domácu bryndzu,tak mi držte palce....

mysiatkoo
29. jún 2012

@miskadusko @weirdo nic komplikovane - orestovana cibulka, slaninka, potom som tam buxla mrazenu brokolicu - len kym sa prehriala, listkove cesto - na to vylejes tuto zmes, zalejes smotanou s vajickom a das piect na cca 20-25min ...do smotany som dala trosku vegety

chovancova27
29. jún 2012

Kelová polievka a tofu na zelenine s bulgurom🙂

kucminka
29. jún 2012

dneska sme boli na návšteve,deti sa okúpali v bazéniku,mali výborné pudingové poháre a šalát na studeno.Ja som práve dorobila trojhranku s tvarohom,lebo v nedeľu máme gratulantov a zajtra sa chceme ísť kúpať.

bobinkask
29. jún 2012

ahojte ja som dnes varila zeleninovú polievku s cestovinou a spravila som mojím školákom za vysvedčenie palacinky plnené karobovým krémom- je to taká zdravšia varianta nutely ale vynikajúca 😉 oblizovali sme sa všetci až za ušami 😀

bobinkask
29. jún 2012

@chovancova27 možem poprosit o receptík na to tofu 😉 bulgur lúbime a veru dávno som ho nerobila 🙂 dakujem

lenuss84
29. jún 2012

@bobinkask krasne torticky 🙂 🙂 🙂

lenuss84
29. jún 2012

@mysiatkoo diky za recept.este sa spytam-mam dat vrstvu cesta,potom plnku a na to este dat plat cesta?ci ako?urcite skusim,vyzera to fajne.... 🙂

mysiatkoo
29. jún 2012

@lenuss84 ja nedavam,len odrezky,co mi ostanu z listkoveho ked okrajujem zbytky co trcia z pekaca ;)

chovancova27
29. jún 2012

@bobinkask Jasné🙂 ja to robím dosť dietne, kvôli malému🙂 na pare pripravím zeleninu, ja som dala cuketu, mrkva, fazuľky, brokolicu, karfiol, môže byť hrášok, kukurica... čo chladnička dala🙂 na oliv. oleji opražím cibuľku s tofu, pridám túto na pare pripravenú zeleninovú zmes a podlejem trochou vody. To je celé🙂 je to veľmi dobré, aj mne to chutilo🙂 bulgur je super, ale ešte chutnejšia a veľmi podobná je Quinoa, majú v DM. tú som objavila len nedávno🙂

lenuss84
29. jún 2012

@kca toto sa mi paci!vyskusam hned buduci tyzden.mam doma ml.maso v mraziaku a kupim suketu.diky za recept.lebo som akurat uvazovala ako zuzitkovat ml.maso a hladala som nieco nove.sa tesiiiiim! 🙂

abriela
29. jún 2012

@bobinkask mnam 😵 , naco som tu teraz vecer liezla... 😝 😀 😉