icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

lululka555
30. jún 2012

u nas na ranajky bryndzova natierka s pecivom a zeleninou,a na obed bude leco a ideme na kupalisko.
Pekny vikend vsetkym 😉

kikaneu
30. jún 2012

čaute kočky 🙂 ja som včera nevarila, bola som sa rozlúčiť v práci s deťmi aj kolektívom a prišla som domov až okolo pol šiestej, tak sme jedli u mamy 🙂 varené zemiaky a vyprážaný karfiol......a dnes ideme s mamou variť spolu, pirohy 🙂 polievku nerobím žiadnu.....absolútne sa mi nechce......neviem čo je to so mnou 😒

danielaj
30. jún 2012

@akika722 vidím, že Mirka ti už napísala recept na knedľu, ja robím tiež podobne, všetko od oka, robím parenú varenú nerobievam a potom ešte všelijaké tie rožkové knedle ochutené bylinkami a pod. 😉

adelaida33
30. jún 2012

Včera sme mali brokolicovú polievku a cuketové fašírky, zemiaková kaša, uhorkový šalát. Dnešné menu ešte len plánujem... 😅

danielaj
30. jún 2012

dnes dojedáme zo včera cukinovo-zemiakovú omáčku na kyslo, zostali ešte od včera kuracie stehná aj pár syrových guličiek, tak dorobím dusenú pečienku a ryžu+ uhorkový šalát 😉 , v pekárničke sa mi robí druhá dávka marhuľového džemu 😉

janie80
30. jún 2012

My dnes len studeny cestovnovy salat a na zajtra chystam dezertik smotanovo piskotkovu tortu 😵

mariana0915
30. jún 2012

my mame dneska šošovicovo- zeleninovu polievku a palacinky s jahodkovym a marhulovym džemikom 🙂

akika722
30. jún 2012

@danielaj ty by si sa mi doma zišla aby bol mm spokojny 😀 😀 😀 😀 buchtičky knedličky no on može 😀 len mne sa pri tom nechce pol dna stať v mojej mini kuchyni 😅 😖

vivusika
30. jún 2012

karfiolová polievka od včera, dnes bryndzové halušky - decká syrokrémové, a zakysanka 🙂

caly8
30. jún 2012

gulááášik 🙂 večer grilovaná krkovička a oslavička 😀

lenka112
30. jún 2012

Rýchly obed - Žemľovka 😀 😀 😀

zuzkaamato
30. jún 2012

dnes vari manzel 😎 vyvar z morcacich krkov a potom uncle bens s morcacimi prsami s ryzou alebo hranolkami 🙂

luciok
30. jún 2012

Dievčatá, chcem urobiť koláčik: piškóta, tvaroh, ríbezle a želatína. Máte na to odskúšaný recept?

lenka268
30. jún 2012

Dnes robim vyprazany karfiol a nove zemiaky, a uhorkovy salat. Poobede ideme na grilovacku, v takom horku ale nevadiii. Pekny den.

lucikatn
30. jún 2012

včera: bryndzové halušky
dnes: polievka z mladého hrášku a v alobale pečené kuracie a morčacie prsia (od večera sú naložené v marináde - korenie "Kura 7 bylin" s olejom) - mám trocha šunky tak rozmýšľam že to spolu zviniem a tak upečiem, ako príloha bude grilovaná (na panvici) cuketka. Snáď ostane aj na zajtra 😀

macka23
30. jún 2012

Zo vcera z kazdeho trochu 😉 rajcinkova polievka, granatir so spekackou a uhorkovym salatom...a dorobim karfiolove placky 🙂

zklimekova
30. jún 2012

špenátová polievka, šošovicový prívarok, opečená klobáska, varené vajíčko, al. volské oko..kto čo chce..k tomu chlebík...zajtra nevaríme ideme k mojej babke čiže deti k prababke na dedinu....deti sa vybehajú na záhrade... a ja sa opálim 🙂...a berieme aj mojich rodičov..a babka sa sľúbila variť 🙂...tak sa teším..ja mám dnes len upiecť koláčik...a to sa mi v tom teple nechce...asi počkám do večera...

gucz
30. jún 2012

zeleninová polievka (hrášok, mrkvička, zemiačiky) zapražená s paprikou. Druhé ryža a kuracie mäsko na šťave. Na poobedie som upiekla perníkový koláč, potrela som ho marhuľovým džemom a poliala čokoládou. (chladí sa a tuhne v chladničke)

katulka74
30. jún 2012

plnena paprika,ceresnova bublanina

katushka16
30. jún 2012

ahojte,my dnes kelova polievka a tekvicovy privarok s maskom

luciok
30. jún 2012

Obed už máme za sebou: vepřo, knedlo, zelí 😝 Teraz ma čaká príprava tvarohového koláčika a ak stihnem, bude aj čerešňová bublanina. Podvečer nás čaká grilovačka.

kibuk
30. jún 2012

ahojte 🙂
dnes mame na obed sosovicovy privarok,vajicko a na veceru sekanu a chlebicky,slane,sladke a torticku k drobcovym narodeninkam 🙂

bubo1104
30. jún 2012

rajčinová polievka s písmenkami , zemiaková kaša + rybie prsty + šalát na sladko - kyslo zo záhradky . Koláč som upiekla makový s kysnutého cesta . Narobila som kopec malých koláčikou , pozatáčaných ako rožteky .

verka1856
30. jún 2012

Ja len take lahke v tom teple.cervene zemiaky al.falosny gulas so spekackou.

miriamr
30. jún 2012

mliečna brokolicová polievka s opečeným chlebíkom, filé a nové zemiačiky, uhorkový šalát, smotanová torta s malinami 😉

amdeis
30. jún 2012

U nas hraskova polievka s liatym cestom a rezance s tvarohom a opecenou slaninkou. Super letny obed. Kolace mam zakazane piect v tomto teple a ani nijakym inym sposobom pouzivat ruru okrem odkladania chleba a peciva. 😕

danielaj
30. jún 2012

@akika722 😀 😀 😀

kikaneu
30. jún 2012

@danielaj ahoj, robila som ten perník v pekárni, čo si tu dávala recept cez týždeň.....je veľmi chutný 🙂 ....len sa mi nerozmiešali poriadne suroviny...lebo som ho teraz dokrájala a boli hrudky múky.....nevieš prečo?

danielaj
30. jún 2012

@kikaneu fúha, to netuším, mne sa to ešte nestalo 😲 😲 😲 @rastulka ho tiež robila, opýtame sa, či sa jej to nestalo, ale nespomínala 😒

danielaj
30. jún 2012

baby, od včera večera nejdú pridávať fotky na MK, takže dnes sa nebude slintať nad fotkami 😀 😀 😀 admini asi nebudú nič s tým robiť teraz cez víkend, takže si asi počkáme do pondelka 😒