Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
kôprova omačka s knedlou.
@mj30 nech sa páči tu je pôvodný recept 🙂 http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=5493 ja som ich ale vo finále neobaľovala v strúhanke a nevyprážala v oleji, ale jednoducho na kvapke oleja na panvici, v ktorej robievam lievance som ich opiekla z obidvoch strán 🙂 no a navyše som tam pridala kopec petržlenovej vňate 🙂 😉
@katkas1 ja som robila z toho vedierka a bolo to super 🙂
fazulova polievka zo vcera, pecene pstruhy na masle, k nim zemiakovo-cibulovy salat, zeleninka
ahojte my sa hlasime stale v kope... 😀 dnes mame bryndzove pirohy so smotanou...polievku ziadnu lebo je teplo... 😝
tak baby, len som si odskočila, pečiem korpusy na tortu a zákusky, v kuchyni ako v pekle 😝 ja dnes len narýchlo špagety s morcadellou a aj s orechami a makom, kto čo bude chcieť, polievku dojeme od včera kyslú šošovicovú, a poobede zase k jazeru, hádam sa dovtedy neuvarím vo vlastnej šťave 😝
francuzke zemiaky polovicu s kuracím mäskom pre deti polovicu s klobáskou pre ocka
@5katarina7 aj ja som ten kupila, akurat sme sa vratili z obchodu, dufam ze sa aj mne podari.Ake ovocie si davala?Ja rozmyslam nad marhulami. A ta plnka je asi dost riedka ze?Neklesne na spodok plechu?
dnes pizza 😉
@kucminka
Tuto som robila nasledovne, ale advtedy som vzdy bud vynechala puding alebo urobila redsi - lebo bol prilis husty (som sa bala, aby sa neroztekal). A tiez bababy uz nedavam, lebo to bolo dost tazke (v chladnicke a aj na zaludok):
- Piskoty, tie som poliala rumom (mozes aj stavou).
- Smotanu (zmiesamu s vanilk. cukrom a skoricou)
- Jahody
- Smotanu zmiesanu s kakavom a vanilk. cukrom
- Teraz som dala nakrajane jahody na vonok - vidino ako sedia v tej smotane a nepadaju. Jahody mi to pekne drzali aj pokope potom.
- Piskoty
- Banan (naklajany na tenke platky)
- Puding
- Pistoty
- Jahody
- A na vrch slahacku a ovocie.
Mala som toho na 3 poschodia, mozno aj preto bola taka tazka. 🙂
Super napad pre navstevu, potom daj vediet ci im chutila. Ja som ju chladila cez noc.
cuketove fasirky so zemiakmi 🙂
my dnes máme rýchlu štvorfarebnú zeleninovú polievku a penne s mliečno- cesnakovo-syrovou omáčkou
my mame dnes sosovicovu polievku s mrkvou a zemiacikmi, a k tomu slany posuch, este som robila aj sladky posuch s marhulami a ribezlami 🙂
@katkas1 ja som dávala tiež marhule 🙂 ,plnka je riedka,ale neklesla na spodok 🙂,chutný koláčik 😉
tak u nas dnes varil pan Mc Donald 😀 boli sme doobeda prec a nechcelo sa nam uz nic varit 😀
U nas dnes bez polievky, len maso na stave a tarhona.
karfiolova polievka,tarhonove rizoto a http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=48359 ,v mojom vydani nie az taky lákavý kolacik ale chuti/nabuduce natriem viac dzemu na roladu/ ,cesta aj rolady bolo dost,tak mi vyslo aj do mensej formy
@mia117 prosim ta, ako robis tie cuketove fasirky?

Dnes varim plnenu papriku a zemiaky k tomu. Polievka nebude, lebo posledne dni ich nema kto zjest 😝