icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

slaviq81
5. júl 2012

Dnes varim plnenu papriku a zemiaky k tomu. Polievka nebude, lebo posledne dni ich nema kto zjest 😝

vera1132
5. júl 2012

kôprova omačka s knedlou.

atiatko
5. júl 2012

@mj30 nech sa páči tu je pôvodný recept 🙂 http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=5493 ja som ich ale vo finále neobaľovala v strúhanke a nevyprážala v oleji, ale jednoducho na kvapke oleja na panvici, v ktorej robievam lievance som ich opiekla z obidvoch strán 🙂 no a navyše som tam pridala kopec petržlenovej vňate 🙂 😉

5katarina7
5. júl 2012

@katkas1 ja som robila z toho vedierka a bolo to super 🙂

smejkoh
5. júl 2012

fazulova polievka zo vcera, pecene pstruhy na masle, k nim zemiakovo-cibulovy salat, zeleninka

rastulka
5. júl 2012

@katkas1 Neviem či ti nepišem už neskoro,ja som dala jemny tvaroh od raja,ten z lidla nepoznam 😅

mj30
5. júl 2012

@atiatko vyzera to genialne dakujem krasne 🙂

atiatko
5. júl 2012

@mj30 tak nech sa Ti vydaria a nech chutia 😉 😉 😉

mj30
5. júl 2012

@atiatko no este musim trosku pockat kym mi dorastu trosku vacsie na zahrade aby toho bolo veeeeelaeste raz ti velmi pekne dakujem 🙂

drobik1
5. júl 2012

ahojte my sa hlasime stale v kope... 😀 dnes mame bryndzove pirohy so smotanou...polievku ziadnu lebo je teplo... 😝

danielaj
5. júl 2012

tak baby, len som si odskočila, pečiem korpusy na tortu a zákusky, v kuchyni ako v pekle 😝 ja dnes len narýchlo špagety s morcadellou a aj s orechami a makom, kto čo bude chcieť, polievku dojeme od včera kyslú šošovicovú, a poobede zase k jazeru, hádam sa dovtedy neuvarím vo vlastnej šťave 😝

lucinka1104
5. júl 2012

francuzke zemiaky polovicu s kuracím mäskom pre deti polovicu s klobáskou pre ocka

katkas1
5. júl 2012

@5katarina7 aj ja som ten kupila, akurat sme sa vratili z obchodu, dufam ze sa aj mne podari.Ake ovocie si davala?Ja rozmyslam nad marhulami. A ta plnka je asi dost riedka ze?Neklesne na spodok plechu?

lululka555
5. júl 2012

dnes pizza 😉

ladyjh
5. júl 2012

Baby tak davam foto z mojej nepecenej torty, vdaka za vsetky tipy! 🙂

kucminka
5. júl 2012

@ladyjh ako si ju prosím ťa robila,tiež chcem niečo také spraviť,zajtra sa ohlásila návšteva a piecť sa mi v tom teple nechce.

ladyjh
5. júl 2012

@kucminka
Tuto som robila nasledovne, ale advtedy som vzdy bud vynechala puding alebo urobila redsi - lebo bol prilis husty (som sa bala, aby sa neroztekal). A tiez bababy uz nedavam, lebo to bolo dost tazke (v chladnicke a aj na zaludok):
- Piskoty, tie som poliala rumom (mozes aj stavou).
- Smotanu (zmiesamu s vanilk. cukrom a skoricou)
- Jahody
- Smotanu zmiesanu s kakavom a vanilk. cukrom
- Teraz som dala nakrajane jahody na vonok - vidino ako sedia v tej smotane a nepadaju. Jahody mi to pekne drzali aj pokope potom.
- Piskoty
- Banan (naklajany na tenke platky)
- Puding
- Pistoty
- Jahody
- A na vrch slahacku a ovocie.
Mala som toho na 3 poschodia, mozno aj preto bola taka tazka. 🙂

Super napad pre navstevu, potom daj vediet ci im chutila. Ja som ju chladila cez noc.

mia117
5. júl 2012

cuketove fasirky so zemiakmi 🙂

ladyjh
5. júl 2012

@mia117 na tie som prave pozerala aj ja. Budes robit podla receptu co je link hore? 🙂

malabiba
5. júl 2012

my dnes máme rýchlu štvorfarebnú zeleninovú polievku a penne s mliečno- cesnakovo-syrovou omáčkou

mia117
5. júl 2012

@ladyjh nie, ja uz som si ich urobila sama podla seba 🙂
nastruhana cuketa, nastruhany syr,vajcka, sol, korenie, trosku cerstveho petrzlenu, cesnak, malu lyzicku horcice, a trochu struhanky, potom som si ich este obalika trochu v struhanke.

gelinka75
5. júl 2012

my mame dnes sosovicovu polievku s mrkvou a zemiacikmi, a k tomu slany posuch, este som robila aj sladky posuch s marhulami a ribezlami 🙂

lululka555
5. júl 2012

prva dopecena pizza,so sunkou,kukuricou,sampionami,olivami a syrom 🙂

5katarina7
5. júl 2012

@katkas1 ja som dávala tiež marhule 🙂 ,plnka je riedka,ale neklesla na spodok 🙂,chutný koláčik 😉

zuzkaamato
5. júl 2012

tak u nas dnes varil pan Mc Donald 😀 boli sme doobeda prec a nechcelo sa nam uz nic varit 😀

asma
5. júl 2012

@tanitta ako dopadla kolozvarska.?

amdeis
5. júl 2012

U nas dnes bez polievky, len maso na stave a tarhona.

tanitta
5. júl 2012

@amdeis nakoniec som spravila cestoviny s tym mesom na stave... ze mnam bolo ... kolozvarsku by som len preseba 😝 ... a zbytok zemiaky na pare uhorkovy salat a pre zbytok rodiny to cevabcici. sice to malo len tvar taky ale ok...... 😉

eva7780
5. júl 2012

karfiolova polievka,tarhonove rizoto a http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=48359 ,v mojom vydani nie az taky lákavý kolacik ale chuti/nabuduce natriem viac dzemu na roladu/ ,cesta aj rolady bolo dost,tak mi vyslo aj do mensej formy

mamkabeika
5. júl 2012

@mia117 prosim ta, ako robis tie cuketove fasirky?