icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

irsina83
7. júl 2012

@lenuss84 aky recept na chlebik??? aj ja chcem lebo ten co mam je o nicom...

zuzkaamato
7. júl 2012

tak ja som dnes piekla prvykrat arabsky chlieb a k tomu sme si spravili z kuracih prs gyros. plus rajcinka, salatik a trosku majonezy, mnamka 🙂 skoro ako na dovolenke 😀

lenuss84
7. júl 2012

my dnes dojeme masove gulicky s paradajk.omackou a cestoviny penne.som toho uvarial akosi vela a v tomto teple jeme mensie porcie.
zajtra varim vyvar z kurac.chrbtov so zeleninou a rezancami. a ako duhe vyskusam ospevovane pizza rezne z kuracich prs.recept odtialto.este som to nerobila ale vyzera to fajnovo.k tomu asi ryzu alebo hranolky v rure.este uvidim.alebo len pecene zemiaky. 🙂

adelaida33
7. júl 2012

cuketová krémová polievka, vyprážaný karfiol, varené zemiaky s maslom, uhorkový šalát

lenuss84
7. júl 2012

@irsina83 recept je na strane 1293.pisala ho Briketa,ze dnes piekla s kamoskou a ze sa vydaril fajn 🙂

mily7
7. júl 2012

@chrumka moze byt aj iny syr? ten balkansky najdem v obchode? nepoznam ho. dakujem aj ja za inspiraciu, super.

lussy23
7. júl 2012

@danielaj krásna tortička @mysiatkoo šikovná kuchárka - krásna tortička @bobinkask - ďakujem

mysiatkoo
7. júl 2012

@lussy23 hehe dakujem... na to, ze som este pred 3 rokmi vyhlasovala, ze ja varit nikdy nebudem, som so svojimi experimentami celkom spokojna...a hlavne ked xuti stravnikom ;)

bobinkask
7. júl 2012

ahojte moje dnešné čarovanie v kuchyni 🙂
zemiakové fašírky s kukuricou a syrom pečené na plechu, špenátová polievka s lunexom a okatý perník inšpirácia u @danielaj v albumíku 😉

lenuss84
7. júl 2012

hod prosim recept na fasirky s kukuricou a syrom.a prosim aj pernik - vyzera uzasne.a ja milujem pernik 🙂

vivusika
7. júl 2012

cestoviny so syrovou omáčkou, brokolicou a kukuricou 🙂 večer grilujeme, preto len tak naľahko 😀

chrumka
7. júl 2012

@mily7 ja som nerobila presne ten recept. Naplnit mozes hocicim. My robime s kysl. smotanou, zelenym salatom, tvrdym syrom a sunkou. Do kyslej smotany zamiesam korenie "bylinkove maslo".

lienka2
7. júl 2012

@bobinkask vyzera to skvele prosim receptiky🙂

bubo1104
7. júl 2012

kuracia polievka , mäsová sekaná plnená vajíčkom , párkou a uhorkou + zeleninová omáčka + cestovina . Piekla som 5 hodín 3 druhy koláčou , máme oslavu , tak som si mákla . 1 - orechová torta s orechovou plnkou , 2 - piškót skladaný s vanilkovou plnkou a čokoládou , 3 - burizónové grilážky na tortovej oblátke . No a na záver ešte chlebíčky . A už mám toho dosť - naozaj

mrkvakatka
7. júl 2012

dnes som si varila aj na zajtra koprovku s panenkou a kare, celozrrné dnes osobne robené knedle a morčacia polievka s pečeňovkami a mrveničkou s kurkumou

zuzka1.
7. júl 2012

mozem poprosit recept na overene jednoduche nejake tukove drobne slane pecivo????

frick
7. júl 2012

@kucminka
@chrumka Júj ďakujem vám tie palacinky ma veľmi zaujali aj sendvič plnený a ten cviklový šalát určite vyskúšam. Roládu som už robila syrovo-šunkovú.Dobrá vec 🙂 sladké moc robiť nebudem bude torta možno ešte niečo k tomu. ďakujem pekne 🙂

kucminka
7. júl 2012

@bobinkask kde prosím ťa nájdem receptík na ten okatý perník?

titkovamiriam
7. júl 2012

plnena paprika,kavicka so zrzlinou a vecerna grilovacka-kombinacia-cukina,paradajky ,šampiony a cibuľa mnaaam

happy8051
7. júl 2012

dnes studena zelenínova polievka inspiracia v Bez Servitky a zemiaky zapekane so syrom.

na zajtra pestra zeleninova polievka s krupicovymi knedlickami, kurca na limete a cesnaku, rozmarinove zemiaky, ladovy salat s rukolou a cherry paradajkami

lussy23
7. júl 2012

Tu máme je náš jedálniček : včera , dnes - receptík od @irriss - kuracie prsia plnen=éé broskyňou, šunkou a syrom
Nedeľa - idem do Brtislavy s bratom. Ostatná rodinka bude mať rezne, ja si večer, keď prídem urobím pečené zemaky s rajčinou, a syrom ,čo tu dakto dal receptík
Pondelok, utorok - ceketové placky
Streda, štvrtok - recept od @bobinkask- plnené papriky
Piatok - ešte neviem, ale určite niečo zdravé

marta83
7. júl 2012

@lenuss84 Mozem aj ja poprosit ten recept na fasirky?? dakujem

drobik1
7. júl 2012

dnes ryza a pecienka na stave..s hlavkovym salatikom..na veceru sme mali kuraciu pizzu... 🙂 zajtra dojedame... 🙂

veve39
7. júl 2012

@bobinkask tak som robila tie zapekane papriky inspirovane tvojim receptom, robila som z bieleho slaneho syra balk.typu (podarilo sa mi v kauflande kupit uzasny, taky vlacny, nie prilis slany- cesky vyrobca)
dala som ako ty jogurt, bylinky a sunku, nedala som kukuricu - moji ju velmi nemusia, pridala som este 3 strucky cesnaku, 1 vajicko a vela byliniek (bazalka, pazitka, petrzlen.vnat) - bolo to vyborne
ja som to pieka dlhsie, cca 30min
pohar chladeneho bieleho je k tomu povinnost 😎

atiatko
7. júl 2012

Babenky moje ... u nás dnes nič krásne "nastajlované" na tanieri 🙂 ale fantastická mňamka z grilovačky .... grilované rybky, kuracie prsíčka a aj marinované bravčové stehno, no a nejaká klobáska k tomu 🙂 a ja som až po krk natlačená grilovanou cuketkou ..... krásny fantastický prázdninový deň za nami 😉

atiatko
7. júl 2012

@bobinkask mojka môžem poprosiť o link na tie zemiakové fašírky ? 🙂 Vyzerajú fantasticky a hoci som dnes total zeleninovo a rybkovo prejedená normálka sa mi zbiehajú slinky .... 😒 ďakujem .... 🙂 😉

bobinkask
7. júl 2012

@veve39 super som rada, že chutili 😵 a to vínko sa k tomu velmi hodí 😉 len ja som nemala 😖 ale nabudúce ked ich budem robit si kúpim 😀 😀 😀

bobinkask
7. júl 2012

@atiatko @titkovamiriam mnáám dievčence ste mi narobili chute s tou grilovačkou 😵 normálne rozmýšlam, že zajtra skočíme k našim a niečo si ugrilujeme vonku v krbe 😉 milujem grilovanú cukinu 🙂

bobinkask
7. júl 2012

@atiatko
@lienka2
@kucminka ja by som poprosila receptík na tú celozrnnú knedlu -díky 😉
@lenuss84 páči sa receptíky na zemiakové fašírky http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=22656 len ja som nemala šunku tak som dala kukuricu ale myslím že nabudúce dám aj kukuricu,šunku a syr a bude to ešte lepšia mnamka 😵
okatý perník http://katherine.sk/index.php?option=com_conten... všetkým dakujem za pochvalu