icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

kikaneu
8. júl 2012

ahojte 🙂 mňa včera manžel nahneval, tak dnes nebude klasický nedeľný obed ani mäso.....urobím cestoviny s cuketou, mám na ne chuť 😉

sonculik
8. júl 2012

Ahojte mi budeme mat hraskovu polievku z haluskamy a pecene zemiaky a salat cibula paprika racina letny uz sa tesime a na poobedie mame ovocny salat osviezujuci

mimi21mimi
8. júl 2012

Vývar so zeleninou a slížikmi. Pečené kuriatko, zemiaky a uhorkový šalát.

zuzkaamato
8. júl 2012

kuracie stehna pecene na kyslej kapuste a k tomu varene zemiaciky...

nelinka0401
8. júl 2012

tak ja už mám navarené. 🙂 polievku z bravčovej kosti so zeleninou a slížikmi,kôprovú omáčku s hovädzím mäsom nakrájaným na kocky s knedlou a vytiahla som lískové cesto len ešte neviem aký koláčik z neho spraviť 😕

sanchez81
8. júl 2012

vepřo, knedlo, zelo 😉

luciaq
8. júl 2012

hovadzia polievka, kuracie rezne, zemiaky s petrzlenovou vnatou, salat a hovadzie obratene rezne s mrkvou a ryza

bambola
8. júl 2012

slepacia polievka, starocesky gulas s knedlikom a narodeninova torta 😝

lululka555
8. júl 2012

🙂 u nas nedelna polievka,kuraci gordon blue - plneny sunkou a syrom,ryza a ladovy salat 😉

anka772
8. júl 2012

tak už aj zjedené dnes bez polievky... kurací perkelt a rozmýšľam urobiť tieto marhuľove oči...🙂
http://varecha.pravda.sk/recepty/marhulove-oci-...

mia117
8. júl 2012

od vcera kuraci vyvar, kuracie rezne na tatarskej omacke, minule som to skusala, naozaj lahodne 😵

lenka268
8. júl 2012

Dnes robim gulas s bravcoveho masa zo zemiakmi a chlebom.

kibuk
8. júl 2012

ahojte 🙂
dnes mame kuracie rezne a zemiaky s maggi 🙂

akika722
8. júl 2012

dnes je tato v praci,tak ja a deti len parene zemiačky a šalatk 😵 zajtra urobim cestovinovy šalat s kuracimi prsičkami a zeleninkou

monikkak
8. júl 2012

My sme dnes uvarili svieckovu...mnam vyborna po dlhej dobe🙂

miriamr
8. júl 2012

mrkvovo-karfiolová polievka s vajíčkom, plnená pečená cukina s novými zemiakmi a paradajkovo- uhorkovým šalátom 😉

lencyca
8. júl 2012

@adelaida33 to je jediny kolac,ktory moj ma moj syn rad,musia prevladat maliny 😀 dala som tam aj par jahod,ja ho robim kazdy rok ked mame maliny,ale robila som ho uz aj s ananasom,aj ten je fantastickz 😉

lencyca
8. júl 2012

@lienka2 aspon nejaky kolac mi zje 😉 navsteva ho tiez bastila jeden za druhym,este ze som urobila velky plech 😀

lencyca
8. júl 2012

@bobinkask dakujem 😉

adelaida33
8. júl 2012

@lencyca mňám, no tak šup sem s linkom alebo postupom 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

katushka16
8. júl 2012

ahojte,my dnes cesnaková polievka zo včera grilované kura s pyré zemiakmi a cviklou

lencyca
8. júl 2012

@bobinkask@lienka2 nech sa paci 🙂Malinovo -tvarohovy kolac:na piskotove cesto potrebujete:5 vajec,25 dkg polohr.muky,25 dkg krystaloveho cukru, 1 prasok do peciva,1 dl vody,1 dl oleja, vsetko spolu vymiesame,vylejeme na vymasteny,struhankou vysypany plech,pecieme asi 20 minut v stredne vyhriatej rure,ja ho skusam spaidlou,ci je uz hotove .na vychladnute cesto vylejeme tvarohovu plnku:50 dkg tvarohu, 15 dkg prask.cukru a 1 vanilinovy cukor,250 ml slahackovej smotany,20gr jemnej zelatiny,1,5 dl vody.Tvaroh+cukry vymiesame,vyslahame si slahacku dotuha,urobime si zelatinu-zalejeme ju vodou,nechame napucat,tvaroh+slahacka+zelatina,vsetko spolu zmiesame.na plnku naukladame maliny,alebo jahody[na co mame chut 😉]zalejeme zelatinou:4 dl vody, dl malinoveho sirupu,10 dkg praskoveho cukru,1 zlaty klas,vsetko zmiesame,varime do zhustnutia,vylejeme na ovocie,dame stuhnut do chladnicky,nech vam chuti 🙂

lencyca
8. júl 2012

@bobinkask nasla som ho na mmb,su vyborne 🙂 do salky(mala som asi 3dl)vysypes karamelovy puding v prasku,dosypat az po vrch polohrubou mukou,das si to do misy,pridas 1/2prasku do peciva,1/2 salky krystalov.cukru,1/2 salky mlieka,1/4 salky oleja,1/2 salky nasekanych arasidov,1cokoladu SNICERS nadrobno pokrajanu,vsetko spolu premiesas,nalejes do poly kosikov na mufiny,ja mam mufinovy plech a dala som tie kosiky do toho,aby som ho nemusela umyvat 😀 pecies v stredne vyhriatej rure asi 15-20minut,ona tam mala pisane ze 20-25inut,ale tie prve mufiny boli pocernejsie 😒 tak pri ruhych uz som na ne prikukala skor 😀

lencyca
8. júl 2012

@adelaida33 uz som ho dopisala 😀

lencyca
8. júl 2012

@sanchez81 mnam,dala by som si 😉

lencyca
8. júl 2012

@mia117 tiez sa nane chystam

tanitta
8. júl 2012

anglicky rozbif(obzvlast sa mi podaril 😀 ) a ked uz bola rozhorucena rura tak pecene zemiaky k tomu jogurtova omacka mala byt ale robila som z kyslej smotany .. polievka slizikova klasika, uhorkovy salat na poobedne dobanie

sloto
8. júl 2012

dnes bola u nas karfiolova polievka a cina s ryzou

lululka555
8. júl 2012

nam chutilo nieco sladke,tak som vyslahala pernik a mali sme este zopar marhuliek,tak som ich tam pokrajala,tak akurat sa pecie - pernik s marhulkami 😉

riana12
8. júl 2012

ja som dnes skusila toto, este to mam v mraznicke... http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=2750