icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

atiatko
8. júl 2012

@anka772 tak tieto koláčiky poznám .... ja ešte dávam pod marhule (or broskyne) za lyžicu jemného tvarohu, ktorý si ochutím kúskom vanilkového cukru a pár kvapkami citrónovej šťavy ... a je to mňamka 😉

jolly84
8. júl 2012

nic, v takom teple som bola rada, ze som prezila))))) 😉

abriela
8. júl 2012

Kamion pre krsniatko, resp. torta pri ktorej mi pomahal aj drahy 😉

weirdo
8. júl 2012

Ahojte,
dnes zemiaky, tekvicovo-cuketovy privarok, opecene lahodkove a udene tofu na kocky a volske oko. Veru som si pochutila 🙂

bobinkask
8. júl 2012

ahojte - tak obed som dnes nevarila- pozvala nás svokra na obed 😵
spravila som len domáce oreo sušienky- otoč, oblíž, omliekuj 😀
len my sme neomliekovali ale sme si ich dali so zmrzlinou mnááám 😵
a na večeru som ugrilovala špekačky, slaninku a moju oblúbenú cukinu 😉

lululka555
8. júl 2012

@bobinkask mnam 😵

titkovamiriam
8. júl 2012

dnesne menu:
polievka kridelkova
pecene kura-zemiaky
uhorkový salat
rožková plnka
marhulovo-jablkový kolac
zavarane uhorky,marhule- foto lekvar -varenie asi tak do 23,00 😝
a posledna duha co bola po dvoch kapkach dazda

bobinkask
8. júl 2012

@abriela krásna torta- krsniatko muselo mat velkú radost 😉

bobinkask
8. júl 2012

@lencyca dakujem určite vyskúšam 😉

irsina83
8. júl 2012

Dnes sme mali thajsky obed : manzel uvaril krevetovu polievku s kokosovym mliekom a ja som robila hovadzie smazene s brokolicou a zelenymi strukami s basmati ryzou. Len sme tam nedavali vobec chilli kvoly malej a aj ta papala a chutilo jej 😉

abriela
8. júl 2012

@bobinkask spekaciky aj oreo by som si veru dala.
Dakujem ti aj ostatnym za like 😉

evka4
8. júl 2012

@bobinkask prosim ta, mozes mi poslat recept na tie susienky oreo? dakujem.

abriela
8. júl 2012

@mysiatkoo necitala som to tu, a idem zo zadudu, takze si mozno uz o tom pisala. Co to mas v tom listkovom ceste?

emily_666
8. júl 2012

@bobinkask ahoj, prosím ťa a receptík na tie domáce oreo sušienky by si mohla zverejniť? dakujem

titkovamiriam
8. júl 2012

@bobinkask veru aj ja poprosim na tie susienky dik

a2303
8. júl 2012

@bobinkask Aj ja by som si prosila recept na domáce oreo 😵

mamkabeika
8. júl 2012

My sme dnes mali netradičný nedeľný obed 🙂 Hráškovú polievku a slivkové knedle 🙂

haslerka31
8. júl 2012

@lencyca super recept,dakujem za vsetky babenky🙂chcela by som ta poprosit,aby si mi odmerala tvoj plech na ktorom robis tento kolacik.Byvam v zahranici a mam iba posuvny plech a kolaciky su stale nejake tenucke,akoby som mala velky plech.A este ...ak som spravne pochopila,ten tvaroh s ostatnymi vecami zmiesat so zelatinou a navrch ide druha zelatina?Dakujem krasne

eva7780
9. júl 2012

dnes kuracie stehna grilovane ,ryza a zeleninový salat

danielaj
9. júl 2012

dobré ráno, hlásim úspešný návrat zo stanovačky, bolo výborne 😉 ja vás snáď ani nedočítam, toľko ste toho popísali 😉 včera večer sme prišli domov a mali sme od mamy navarený klasika nedeĺný vývar, obrátené rezne, vyprážené kuracie prsia, ryžu a zeleninový šalát (rajčiny, uhorky, cibuľka, paprika) 😉 a pridávam foto môjho vymysleného zákuska na dcérinu oslavu, a že aký bol výborný 😝

danielaj
9. júl 2012

@bobinkask no vidíš, aká si ty čarodejnica, aj z ničoho si navarila, a ako výborne 😉 ten okatý perník odo mňa, ako vám chutil? lebo mne sa to cesto zdalo také suchšie, lebo ho stále porovnávam s tým mojím perníčkom 😒 nabudúce urobím ten môj

ivetka1981
9. júl 2012

@danielaj ja som včera tiež robila ten Váš okatý perník,nazvala som ho "svokrine oči" 😀
Ale mala som dojem,že cesto je prihusté a nakoľko som aj mala malý plech,bolo cesta pomenej a to som fakt na spodok dala 1/2 cesta(cca 1,5cm hrúbka). 😒

danielaj
9. júl 2012

@lencyca super Leni, takže forma na muffinky je už odskúšaná 😉 vidíš a že nejete veĺmi sladké 🙂

danielaj
9. júl 2012

@anka772 tie marhuľové oči sú výborné, ja ich tiež robievam, mám ich aj u mňa v albume 🙂
@lencyca tak tie karamelovémuffiny určite vyskúšam, robila som už všelijaké, ale tento recept veru nie, vďaka a ten ovocný koláč, ja mám presne ten istý recept, a je výborný, chutí s hocijakým ovocím 😉

danielaj
9. júl 2012

@abriela perfektný kamión, šikula 😉
@bobinkask mňám, na tie domáce oreo sa tiež chystám, ale neviem kedy 😝
@ivetka1981 cesto bolo prihusté? mne sa nezdalo, pre mńa bolo skôr suchšie, ako som zvyknutá, a ja som robila na normálnom veĺkom plechu a ako vydno aj v mojom albume bol vysoký, pre mňa až moc 😕 tak netuším, kde sa stala chyba, @bobinkask ho robila tiež, tebe sa ako vydaril, tiež sa ti zdalo pomenej cesta?lebo aj na tvojej foto vyzerá cesta tak akurát, či nie?

lencyca
9. júl 2012

@haslerka31 Ahoj a Dakujem 🙂 ,ano,do tvarohu ide zelatina,aby ti to dobre stuhlo,a na vrch tiez,ale ta je ina,chutnejsia,lebo tam ide do nej malinovy sirup,moj plech ma 5cm na vysku 😉 lebo to piskotove cesto je dost vysoke,este plnka,ovocie,zelatina a je toho plny plech 😀

drobik1
9. júl 2012

dobre ranko ak sa dnes nic nezmeni tak budeme mat kuracie stehna zapecene s kyslou kapustou a zemiakmi... :- 🙂 dezert vcera robil drahy..marhulovy kolac..jeho prve pecenie..a super.. 😀 a dnes pride striga dufam naposledy tak hadam nieco prinesie... 😀

lencyca
9. júl 2012

@danielaj Dani,to som urobila,lebo sme mali navstevu,inak by som nepiekla,mm zjedol asi 1mufinu a 1kusok kolaca,aby som nepovedala 😉 Matkovi chutil,aj ja som ho kostovala 😀 z toho cesta robievam aj torty,je osvedcene,vysoke a dobre!tie mufiny som nasla nahodou,nabuduce"vyskusam tvoje mufiny 😉

danielaj
9. júl 2012

baby, viem, že to sem nepatrí, ale ja sa tak teším, že sa musím pochváliť, Hurááá, a že aká super správa hneď ráno, dva dni sme na stanovačke a ani neviem, že som vyhrala fotoaparát v súťaži Vo štvorici po Slovensku, teším sa, ani neviete ako sa nám hodí, ten náš už pomaly dosluhuje. Konečne som aj ja po dlhšom čase niečo vyhrala.Práve mi mm volá, že mu kolega v práci hovorí, že 2 dni stanujete a ani nevieš, že tvoja žena vyhrala... 😀 😀 😀

a som zabudla, dnes nevarím, dojeme zo včera, ideme si kúpiť mliečko na družstvo, tak bude najaký super koktejlík na poobedie a narobím si zase tvaroh 😉