Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
nic, v takom teple som bola rada, ze som prezila))))) 😉
Ahojte,
dnes zemiaky, tekvicovo-cuketovy privarok, opecene lahodkove a udene tofu na kocky a volske oko. Veru som si pochutila 🙂
@bobinkask mnam 😵
Dnes sme mali thajsky obed : manzel uvaril krevetovu polievku s kokosovym mliekom a ja som robila hovadzie smazene s brokolicou a zelenymi strukami s basmati ryzou. Len sme tam nedavali vobec chilli kvoly malej a aj ta papala a chutilo jej 😉
@bobinkask veru aj ja poprosim na tie susienky dik
My sme dnes mali netradičný nedeľný obed 🙂 Hráškovú polievku a slivkové knedle 🙂
@evka4
@emily_666
@titkovamiriam
@a2303 páči sa receptík na oreo http://varecha.pravda.sk/recepty/oreo-susienky-...
@lencyca super recept,dakujem za vsetky babenky🙂chcela by som ta poprosit,aby si mi odmerala tvoj plech na ktorom robis tento kolacik.Byvam v zahranici a mam iba posuvny plech a kolaciky su stale nejake tenucke,akoby som mala velky plech.A este ...ak som spravne pochopila,ten tvaroh s ostatnymi vecami zmiesat so zelatinou a navrch ide druha zelatina?Dakujem krasne
dnes kuracie stehna grilovane ,ryza a zeleninový salat
dobré ráno, hlásim úspešný návrat zo stanovačky, bolo výborne 😉 ja vás snáď ani nedočítam, toľko ste toho popísali 😉 včera večer sme prišli domov a mali sme od mamy navarený klasika nedeĺný vývar, obrátené rezne, vyprážené kuracie prsia, ryžu a zeleninový šalát (rajčiny, uhorky, cibuľka, paprika) 😉 a pridávam foto môjho vymysleného zákuska na dcérinu oslavu, a že aký bol výborný 😝
@danielaj ja som včera tiež robila ten Váš okatý perník,nazvala som ho "svokrine oči" 😀
Ale mala som dojem,že cesto je prihusté a nakoľko som aj mala malý plech,bolo cesta pomenej a to som fakt na spodok dala 1/2 cesta(cca 1,5cm hrúbka). 😒
@abriela perfektný kamión, šikula 😉
@bobinkask mňám, na tie domáce oreo sa tiež chystám, ale neviem kedy 😝
@ivetka1981 cesto bolo prihusté? mne sa nezdalo, pre mńa bolo skôr suchšie, ako som zvyknutá, a ja som robila na normálnom veĺkom plechu a ako vydno aj v mojom albume bol vysoký, pre mňa až moc 😕 tak netuším, kde sa stala chyba, @bobinkask ho robila tiež, tebe sa ako vydaril, tiež sa ti zdalo pomenej cesta?lebo aj na tvojej foto vyzerá cesta tak akurát, či nie?
@haslerka31 Ahoj a Dakujem 🙂 ,ano,do tvarohu ide zelatina,aby ti to dobre stuhlo,a na vrch tiez,ale ta je ina,chutnejsia,lebo tam ide do nej malinovy sirup,moj plech ma 5cm na vysku 😉 lebo to piskotove cesto je dost vysoke,este plnka,ovocie,zelatina a je toho plny plech 😀
dobre ranko ak sa dnes nic nezmeni tak budeme mat kuracie stehna zapecene s kyslou kapustou a zemiakmi... :- 🙂 dezert vcera robil drahy..marhulovy kolac..jeho prve pecenie..a super.. 😀 a dnes pride striga dufam naposledy tak hadam nieco prinesie... 😀
@danielaj Dani,to som urobila,lebo sme mali navstevu,inak by som nepiekla,mm zjedol asi 1mufinu a 1kusok kolaca,aby som nepovedala 😉 Matkovi chutil,aj ja som ho kostovala 😀 z toho cesta robievam aj torty,je osvedcene,vysoke a dobre!tie mufiny som nasla nahodou,nabuduce"vyskusam tvoje mufiny 😉
baby, viem, že to sem nepatrí, ale ja sa tak teším, že sa musím pochváliť, Hurááá, a že aká super správa hneď ráno, dva dni sme na stanovačke a ani neviem, že som vyhrala fotoaparát v súťaži Vo štvorici po Slovensku, teším sa, ani neviete ako sa nám hodí, ten náš už pomaly dosluhuje. Konečne som aj ja po dlhšom čase niečo vyhrala.Práve mi mm volá, že mu kolega v práci hovorí, že 2 dni stanujete a ani nevieš, že tvoja žena vyhrala... 😀 😀 😀
a som zabudla, dnes nevarím, dojeme zo včera, ideme si kúpiť mliečko na družstvo, tak bude najaký super koktejlík na poobedie a narobím si zase tvaroh 😉

@anka772 tak tieto koláčiky poznám .... ja ešte dávam pod marhule (or broskyne) za lyžicu jemného tvarohu, ktorý si ochutím kúskom vanilkového cukru a pár kvapkami citrónovej šťavy ... a je to mňamka 😉