Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
ahojte
my dnes kuracie rezne a zemiaky
@briketa krááásny chlebík, už skúšam, práve sa mi pečie v rúre, uvidíme ako sa podarí
@vieruna ja som včera robila marhule s cukrom vymixovala ponorným mixérom a dala zamraziť, malý dnes len vyjedá
@tosomja super nápad s tou smotanovu zmrzlinou určite vyskúšam 🙂
a včera sme mali cuketove faširky a muž na to povedal, že kludne to mohlo byť aj ako placky
@ladyjh cuketa+tvrdy syr /tehla/ +šunka nahrubo nastruhať,pridať cca 4žltky /podla množstva/ sol,korenie,cesnaaaaaaaaaaaaak -ja davam vela 😀 ,trošku muky a trošku struhanky..a nakoniec sneh z bielkov... daš na vymasteny a struhankou vysypany plech a pečieš kym nema krasnu "ružovu" farbu..mnam 😀
my sme dnes mali guláš a lángoše 🙂
ahojte,my dnes polievka z kuracích chrbtov a špenát s pyré zemiakmi.a neviete náhodou,či sa dá dať do mrazničky už hotový špenát?lebo som ho urobila nejako veľa
tak nas dnesny obedik,domace tortilly http://varecha.pravda.sk/recepty/domace-tortill... ,ale robila som z dvojitej davky...a su super 🙂 ,k tomu kuracie mäso-gyros,zelenina a cesnakovo-jogurtovy dresing... 🙂 a trosku opecenych zemiacikov
@akika722 ten nakyp vyzera super,musim vyskusat 🙂
ahojte!
my dnes http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=47000 s opecenym hraskom a http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=47000.plnila som ich /typ odtialto/ kuracim maskom z nedelnej polievky,podusila som si ho na cibulke a spojila jednym vajickom.navrch pirohov kysla smotana a poprazena slaninka.mnamka!
@mrkvakatka to by som mliaskala aj ja 😀 vyzera to mnamkovo 😉
inak,zasa raz vdaka vam babky-kucharocky,za inspiracie.pisem to tu casto,ale ked ja vas mam tak rada 🙂 mm mi kazdy den sam od seba chvali obedy,odkedy varim podla vas.same nove veci.mnam! 🙂
@lululka555 to vyzerá super..mňam,hned by som si dala.musím aj ja skúsiť domáce.práve pečiem rožky,hádam sa vydaria 🙂
ahojte ja som dnes bola s detmi doobeda u lekara tak u nas len taka rychlovka 🙂 polievku sme mali este odvcera a ako druhe som spravila pre deti tvarohove rezance a pre dospelakov zeleninku ugrilovanu v rure -cvikla, cukina a paprika naplnena balkanskym syrom poliate olivo. olejom k tomu salat-salat, rajcinky,uhorky a zbytok balkanskeho syra a cerstvy chlebik 😵
@nelinka0401 dik 😵 vyskusaj, s tym cestom sa dobre robi,ja som ale dala maslo,nemala som ziaden tuk a chutia aj same,len tak 😉
@lululka555 recept som si poctivo uložila.len čo kúpim kuracie mäso,idem na to 🙂
@lenuss84 ano ja 😉 dakujem 😵 som rada ze vam chutilo 😉
u nas to je napodobne 🙂 muz si tiez velmi pochvaluje, ze ako som zacala vyvarat 😀 😀 😀 nieze by som doteraz dobre nevarila 😀 ale castokrat to bolo stale to iste dokola casto dochadzala inspiracia ale teraz ked to tu citam, tak by som len skusala vseliake nove mnamky 😵 tak aj odomna velke dakujem kucharocky a nadalej ma tak chutne inspirujte 😵
@lululka555 mozem potvrdit su naozaj vynikajuce tiez som ich uz robila a plnila som kuracim masko velka dobrota 😵
Dnes som spravila fasirku na plechu v celku a ryzu k tomu + salat rajcinovo paprikovo cibulovy.
@bobinkask ano dobrota ,ved som dostala aj pochvalu od manzela 😵
@nelinka0401 super 😉
@danielaj ešte sa to budem musieť naučiť lepšie zatáčať.ale časom na to prídem. 😀
@danielaj ahoj 🙂 tu slivkou nutelu asi robievas sama, ze? strasne dobre to znie a este lepsie to musi chutit, mnam. ako sa to robi? dakujem 🙂
ciganska a zeleninovy salat, paradajkova polievka

Zemiaky s vňaťkou a rybie prsty + domáce zavárané jahody 🙂 a z nich spravím aj dáky koláč kým drobec spí 😀