Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@lululka555 ozaj a kolko vyšlo z jednej dávky tortíl?ked si robila z dvojitej?z jednej je málo,či ako?aby som vedela ked budem robi 😅 ť,či mám aj ja zdvojiť dávku
@nelinka0401 vyslo mi 18 z tych dvoch davok. 😉
@nelinka0401 a rozky vyzeraju super 😵
@lululka555 dakujem.už budú pomaly aj zjedené.musím mužovi odložiť aby aspoň okoštoval 😀
@nelinka0401 nič nemusíš krajšie zatáčať, vyzerajú fantasticky chutne, hned by som ich všetky spráskala 🙂 🙂 🙂
@katushka16 ahoj, ja dávam, ale len do druhého dňa, aby sa do 24h zjedol. a pri ohrievaní doň vlejem trochu mlieka a dobre premiešam 😉 .
@danielaj aj ja si prosím recept na cuketové lečo 😉
@lululka555 tvoj dnešný obed mi spôsobil záplavu slíííííííííín 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵
ja tak moc lubim čítať tieto vaše príspevky čo varíte, vždy najdem aj inšpiráciu čo variť na další deň 🙂 ja som práve dovarila kapustincu s údenym vareným kolenom, tak muž bude mať konečne večeru ako pre chlapa 😀 lebo posledný týžden to bolo všetko len o zeleninke 😀
Dnes sme boli s mm na cestách a zastavili sme sa v HC na obede v jednej našej obľúbenej reštike. Z denného menu sme si vybrali Tortilu plnenú čerstvou zeleninou s dresingom a chrumkavými kuracími rezníkmi. Mňam mňam mňam. Musím nájsť niekde recept a budem to robiť aj ja.
@lululka555 mňam
@nelinka0401 krásnučké rožteky
@rastulka nemohla by si ten hodiť receptík na tú maškrtu s broskynami ? 😉 a dalo by sa to spraviť aj z marhúl ? 😀
@miskadusko @1977 Pači sa 🙂 be be keksiky+čoko puding /750ml mlieka,2 pudingy,5 PL cukru,vanilkovy cukor / +be be +vanilkovy puding+be be +kysla smotana vymiešana s van.cukrom + broskyne +be be a čokoladova poleva Jane,že sa da aj z marhul,da sa z hociakeho ovocia 😉 🙂
@titkovamiriam tak ja som myslela ze on ostane taky polotekuty... ono sa to bude dat fakt krajat?? ja som mala 6kil a pomlela som to a v dvoch hrncoch som varila cca 2,5 hodiny... polovica sa odparila ale lekvar je super🙂 ja som to mala asi 4 hodiny v chladnicke uz pomlete a pocukrovane-teda zmiesane s cukrom🙂 som to robila do 2hej v noci lebo ja mozem az ked mi mala zaspi
@vieruna no da sa z hocicoho len ked je ovocie moc vodnate-teda ma vysoky podiel vody tak sa ti vela odpari... mne polka marhul odisla do vzduchu... a myslim ze je to najma v hustote aj ked tu sa najde fundovane baby co ti rozdiel povedia presne🙂 ja ked robim dezm tak to s tym zelirovacim cukrom...sup sup a je hotovo...lekvar sa robi s klasickym cukrom a varis a miesas a varis a niesas do zblbnutia🙂
@rastulka dakujem, zajtra idem na to- len musím zbehnúť kúpiť bebe.Ale už sa teším :D
@zuzkaamato ano, robievam si ju sama, je super na palacinky, na lievance, do pirohov, aj na chlebík, či pečivo...takto ju robievam http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=6637 😉
@veve39 ahoj, ja si na oleji posmažím cibuľku, na to papriku, neskôr pridám rajčiny a cukinu na kocky, skrátka ako normálne lečo, osolím, ja pridávam aj koreniny, napr. grilovacie, cesnak...., ako máte radi, podusím do mäkka, niekedy pridám aj párku, strašne je to dobré, môžeš prida´t aj vajíčko, ja si to aj na zimu zaváram do pohárov, veĺmi nám to chutí 😉
@adelaida33 páči sa o príspevok vyššie 😉
my budeme mat zajtra vajickovo-rascovu polievku z dneska, a idem prvy krat vyprazit ovci syr original privezeny zo salasa a opecene zemiaky s tatarkou.neviem co spravi ten syr,ale myslim ze by to mohlo byt fajn.uvidime.dam samozrejme vediet 🙂

@emily_666 vyššie som napisala recept 😉 tušm druhy prispevok pod foto