Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
a ozaj,babky,ma napadlo,som vam chcela napisat,ze do rozkovych pirohov som tentokrat dala HRUBU muku a zdali sa mi take makksie. tot len moj postreh,tak naokraj,aby sa nepovedalo chi-chi 🙂 🙂 🙂
dnes varím kapustovú polievku s údenými rebierkami, grilovaný hermelín, pečené zemiaky, bylinkovo smotanový dressing, urobím aj nakladaný hermelín (mám ho veľa a musí sa rýchlo spotrebovať), deti budú mať ešte pirohy so slivkovým lekvárom zo včera, alebo im urobím nejaké cestovinky 😉
@pami2 Mne vzdy chlebik vyjde, ked dam cca 4 dcl vody, 2 lyzicky soli, 2 lyzicky cukru a potom okolo 550 g muky (hladka, celozrnna, spaldova - tej len trochu), odoka lanovych semienok a rasce. A dam na klasicky program. Ked zacne pekaren pipat (pred poslednym miesenim) supnem tam cele susene drozdie a chlieb je akurat vykysnuty a aj vo vnutri super. Chlapi si ho chvalia doma 🙂
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=1685&user... nanulik nakladaný hermelín, vynikajúce jedlo skutočne a také čerstvé pečivo k tomu a pochutnajú si všetci myslím 😉
pekne upršane ranko 😉
dnes mame polievku od vcera zo zeleneho hrasku a kurca na smotane s kolienkami
Dobre ranko 🙂
My mame obed zo včera 🙂 na večeru bude lečo 😉
No my ho tiež na večeru alebo na raňajky, je dosť sýty takže sa z toho najete 🙂 a aj mne to viac chutí na trojuholníky lepšie ten syrček nasiakne pochutinami 🙂 No a my dnes na obed kapustová polievka a pangasius s varenými zemiačkami a uhorkovým šalátom a dezert muffinky 🙂
Dobre ranko,
ja neviem co by som navarila 😝 Polievku zrejme spenatovu, to mi moj spekulant zje a druhe....pizza? 😅
ja dnes kuracie rezne s ryžou a miešaným šalátom, polievka je zo včera fazulová na červeno...
zeleninová polievka s mrveničkou, sójové mäso na leče (cukinovom 😉 ) a ryža 🙂
Bryndzove halušky
pečená krkovička, kysnutá knedľa, dusená červená kapusta
zeny ja som uz uplne vymleta.Idem ku vam na inspiraciu
na žiadosť polovičky robím sviečkovú. A prvý krát idem skúsiť mrkvičku pre drobca 🙂
ahojte,ryžový nákyp sa včera zjedol,drobec ho nechcel,ale mm si dal 2x,čo ma šokoval 😉 dnes rascová polievka so zemiakmi,vajíčkom, vyprážaná cukina so zemiakmi a tatarkou,už sa jej nemožem dočkat 😉
polievočka z jarnej zeleiny s rezancami, grilovaná tilapia s nivou, k tomu opekané maličké zemiačky na masle a šalát z čerstvej zeleniny zo záhradky (cibuľka červená, paradajky, uhorky, syr feta, bylinky). už mám navarené 🙂
@lenuss84 jasné,tiež som ich robila odtialto.len neviem kto dal už ten recept.tu je http://domacnost.sme.sk/c/4256811/upecte-si-cer...
plnenú papriku s paradajkovou omáčkou a domáci knedlík...mňaaam 😉 😉 😉
čaute kočky 🙂 ja mám tento týždeň rozlietaný, tak som včera uvarila len mrazené pirohy.....a dnes som konečne doma, tak bude hrachová krémová polievka, špenátový nákyp alebo ako by som to nazvala a ako dezert čokoládové muffiny 🙂
ja dnes : francúzsku polievku s veľa zeleninky, zemiaková kaša + pečené krídelka a stehná , šalát miešaný zo záhradky
@danielaj mnam, uz teraz sa mi zbiehaju slinky.. dakujem 🙂 urcite tu nutelu vyskusam, ked budu slivky..

@nelinka0401 mozes napisat recept na rozky,prosim?vyzeraju skvele,iste aj tak chutili....a zatocene su paradne bez chybicky 🙂