icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

lenuss84
11. júl 2012

@nelinka0401 mozes napisat recept na rozky,prosim?vyzeraju skvele,iste aj tak chutili....a zatocene su paradne bez chybicky 🙂

lenuss84
11. júl 2012

a ozaj,babky,ma napadlo,som vam chcela napisat,ze do rozkovych pirohov som tentokrat dala HRUBU muku a zdali sa mi take makksie. tot len moj postreh,tak naokraj,aby sa nepovedalo chi-chi 🙂 🙂 🙂

veve39
11. júl 2012

@danielaj dakujem, urcite vyskusam 🙂

danielaj
12. júl 2012

@akika722 to by som sa mohla opýtať ja teba, moja zlatá 😝 či ty vôbec spíš, pri tých krásnych výtvoroch, čo vyrábaš 😉 jasné, že spím, ja dlho hore nevydržím, tak max do 22:30, ale som ranné vtáča, bývam skoro hore a veľakrát už o 6-tej kmitám po kuchyni 😉

danielaj
12. júl 2012

dnes varím kapustovú polievku s údenými rebierkami, grilovaný hermelín, pečené zemiaky, bylinkovo smotanový dressing, urobím aj nakladaný hermelín (mám ho veľa a musí sa rýchlo spotrebovať), deti budú mať ešte pirohy so slivkovým lekvárom zo včera, alebo im urobím nejaké cestovinky 😉

nanulik
12. júl 2012

@danielaj už som čítala že sa dá nakladať hermelín, len by ma zaujímalo že s čím sa to potom je?
inak varenia ako na oslavu 😀

ja asi vysmažený pangas a zemiaky a nejakú polievku, ale ešte neviem akú

mimi21mimi
12. júl 2012

@pami2 Mne vzdy chlebik vyjde, ked dam cca 4 dcl vody, 2 lyzicky soli, 2 lyzicky cukru a potom okolo 550 g muky (hladka, celozrnna, spaldova - tej len trochu), odoka lanovych semienok a rasce. A dam na klasicky program. Ked zacne pekaren pipat (pred poslednym miesenim) supnem tam cele susene drozdie a chlieb je akurat vykysnuty a aj vo vnutri super. Chlapi si ho chvalia doma 🙂

danielaj
12. júl 2012

@nanulik my jeme normálne s pečivom, žemličkami alebo chlebom, je to strašne dobré 😉 ale čoby ako na oslavu, polievka sa už varí a hermelín je raz dva urobený, a dressing tiež, len tie zemiaky našúpať, to trošku trvá

bejbypd
12. júl 2012

http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=1685&user... nanulik nakladaný hermelín, vynikajúce jedlo skutočne a také čerstvé pečivo k tomu a pochutnajú si všetci myslím 😉

nanulik
12. júl 2012

@bejbypd
@danielaj ale to je len ako chuťovka?

danielaj
12. júl 2012

@nanulik ano ako chuťovka, ale ja ho jem aj na raňajky alebo na večeru, vlastne jedla by som ho stále 😝
@bejbypd presne aj ja ho robím tak, že ho nakrájam na trojuholníky, viac nám tak chutí, ako ke´d je len prerezaný na polovicu - na 2 kolieska, lepšie sa tam dostanú tie koreniny a olej 😉

nanulik
12. júl 2012

@danielaj už som si ten ecept dala do oblubených, ale budem ho robiť a jesť so strachom. ja syry milujem ale je mi po nich hrozne zle 😝 (asi mi vadí laktoza)

kibuk
12. júl 2012

pekne upršane ranko 😉
dnes mame polievku od vcera zo zeleneho hrasku a kurca na smotane s kolienkami

rastulka
12. júl 2012

Dobre ranko 🙂
My mame obed zo včera 🙂 na večeru bude lečo 😉

bejbypd
12. júl 2012

No my ho tiež na večeru alebo na raňajky, je dosť sýty takže sa z toho najete 🙂 a aj mne to viac chutí na trojuholníky lepšie ten syrček nasiakne pochutinami 🙂 No a my dnes na obed kapustová polievka a pangasius s varenými zemiačkami a uhorkovým šalátom a dezert muffinky 🙂

slaviq81
12. júl 2012

Dobre ranko,
ja neviem co by som navarila 😝 Polievku zrejme spenatovu, to mi moj spekulant zje a druhe....pizza? 😅

kalifa28
12. júl 2012

ja dnes kuracie rezne s ryžou a miešaným šalátom, polievka je zo včera fazulová na červeno...

akika722
12. júl 2012

@danielaj och.od 6tej v kuchyni 🤐 ja som teraz vstala 😅 hanba mi 😔 😀

dnes som doma len s najmenšim,taaaaaaak bud bude na obed granadir 😀 nejaka polievka na rychlo 😀 alebo krupica a končim 😀

adelaida33
12. júl 2012

zeleninová polievka s mrveničkou, sójové mäso na leče (cukinovom 😉 ) a ryža 🙂

lydia22
12. júl 2012

Bryndzove halušky

elka74
12. júl 2012

pečená krkovička, kysnutá knedľa, dusená červená kapusta

bianca
12. júl 2012

zeny ja som uz uplne vymleta.Idem ku vam na inspiraciu

kucanka
12. júl 2012

na žiadosť polovičky robím sviečkovú. A prvý krát idem skúsiť mrkvičku pre drobca 🙂

lencyca
12. júl 2012

ahojte,ryžový nákyp sa včera zjedol,drobec ho nechcel,ale mm si dal 2x,čo ma šokoval 😉 dnes rascová polievka so zemiakmi,vajíčkom, vyprážaná cukina so zemiakmi a tatarkou,už sa jej nemožem dočkat 😉

kralicica
12. júl 2012

polievočka z jarnej zeleiny s rezancami, grilovaná tilapia s nivou, k tomu opekané maličké zemiačky na masle a šalát z čerstvej zeleniny zo záhradky (cibuľka červená, paradajky, uhorky, syr feta, bylinky). už mám navarené 🙂

nelinka0401
12. júl 2012

@lenuss84 jasné,tiež som ich robila odtialto.len neviem kto dal už ten recept.tu je http://domacnost.sme.sk/c/4256811/upecte-si-cer...

ivetka1981
12. júl 2012

plnenú papriku s paradajkovou omáčkou a domáci knedlík...mňaaam 😉 😉 😉

kikaneu
12. júl 2012

čaute kočky 🙂 ja mám tento týždeň rozlietaný, tak som včera uvarila len mrazené pirohy.....a dnes som konečne doma, tak bude hrachová krémová polievka, špenátový nákyp alebo ako by som to nazvala a ako dezert čokoládové muffiny 🙂

bubo1104
12. júl 2012

ja dnes : francúzsku polievku s veľa zeleninky, zemiaková kaša + pečené krídelka a stehná , šalát miešaný zo záhradky

zuzkaamato
12. júl 2012

@danielaj mnam, uz teraz sa mi zbiehaju slinky.. dakujem 🙂 urcite tu nutelu vyskusam, ked budu slivky..