icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

titkovamiriam
13. júl 2012

@zuziq však uvidiš ako ti to víde a nabuduce prisposobíš sebe 🙂

nelinka0401
13. júl 2012

takže tu sú tie zapekané palacinky.sú fakt dobré.podarili sa hned na prvý krát 🙂 🙂

zuzkaamato
13. júl 2012

@nelinka0401 mnam, hned by som si dala, vyzera to super 🙂

kathy1
13. júl 2012

@lenuss84 ano presne aj ja to mam rada v zosite 😉 takze teraz len citam a opisujem a opisujem. Uz ma bolia ruky 😀

kathy1
13. júl 2012

@zuziq moja a receptik na tu mramorovu piskotku 😕 poprosim. To musi byt ina mnamka 😉

daniela15
13. júl 2012

@sisanka píšem asi neskoro, ale aj keď na túto stránku chodím už dosť dlho na inšpiráciu, toto je moja prvá odpoveď - tá torta je super, veľmi jednoduchá, robím ju už roky, korpus občas mením za klasický kakaový, plnku používam aj na rezy, vrelo odporúčam

fontana
13. júl 2012

@miskadusko je to velmi jednoduché,karfiol uvaríš,rozoberieš na ružičky,medzi tým urobíš omáčku:na oleji opražíš cibulu,ja som dala zelenú aj s vnatou,cesnak,sol,ml.č.korenie potom pridáš syr v črvieku,povaríš,kým sa syr neroztopí,zaleješ smotanou a mliekom,na dochutenie som dala ešte muškátový orech,prevaríš,ak treba dohustíš solamylom a zjemníš maslom.Nakoniec dáš do toho karfiol a premiešaš,jednoduche a hlavne rýchle.Servíruješ priamo na cestoviny a možeš ešte posypat struhaným syrom.J e výborná 🙂

krasnasvadba
13. júl 2012

sice odbocim od temy....ale...aj vam sa zobrazuje po novom forum? Ako sa dostanem do sukromnej skupiny kde som si doteraz s babami dopisovala? Neviem sa tam dostat 🙄

miskadusko
13. júl 2012

@nelinka0401 palacinky vizerajú famooozne, to si mala odkial recept, nemôžeš hodiť ? 😉

katren
13. júl 2012

my mame zajtra kura na smotane s cestovinou 😉

jenie123
13. júl 2012

My sme dnes mali cuketu plnenu mletym maskom, varene zemiaky, uhorkovy salat a uzasny nepeceny zakusok visnova kocka..

rastulka
13. júl 2012

@jenie123 Možem poprosit recept na nepečenu višnovu kocku 🙂 Dakujem 😉

rastulka
13. júl 2012

@nelinka0401 Mnaaaam 😝 😝 😝

sisanka
13. júl 2012

@daniela15 prepac ale neviem aku tortu myslis 🙂

anavila
13. júl 2012

@kathy1 ja robim dve babovky, striedam, len sa tak po nich zapráši: takže klasická bábovečka: 20dkg prás.cukru, 4 vajcia, 1 vanilka, 1dcl oleja, 1dlc mlieka, 20dkg hladkej špec múky, 1/2 prásku do peciva. Klasika vymiesat zltky s cukrom, pridavat ostatne suroviny, nakoniec sneh, piect pri 160stupnoch hodinku. Do polovice mozes vmiesat kakao aby bola dvpjfarebna. A este robievam tvarohovu babovku ta je uplne suprova, takze:
4vajcia,20dkg kryšt.cukru,25dkg Hery, 25dkg tvarohu, ja davam jemny z kauflandu MILBLU, 30dkg polohrubej muky, 1 vanilka, 1prasok do peciva, to je všetko...do tejto kakao nedavam je uplne vonava, krasna, chutná, velmi nam chutí, ja babovku peciem niekedy aj 3krat do týždna :D naše oblubene jedlo 😀

happy8051
13. júl 2012

@lenuss84 http://varecha.pravda.sk/recepty/brokolicovy-na..., tu je so zemiakovou kasou, ale mozes k tomu podavat aj cestovinu so syrovou omackou

http://recepty.relias.sk/kremova-zelerova-polie...

morcacie na pive je klasika na masle osmazene maso nakrajane na kocky, nasypes zmes koreniny (rozmarin, drveny cesnak, vegertu, zelene korenie), cibulu, podlejes ciernym pivom a dusis. ja to robim v tlakovom hrnci, hotove za par minut.

daniela15
13. júl 2012

@sisanka tajomstvo fary

kathy1
13. júl 2012

@anavila a pri tej tvarohovej vsetko spolu zmiesas? ci robis zltka s cukrom a sneh z bielkov?

lindauciatko
13. júl 2012

@zuzkaamato vdaka, dam info ako sa podarili 🙂

sisanka
14. júl 2012

@daniela15 ahaaa tak vravis ze je vyborna?super lebo som ju vcera robila pre mamu na narodeniny tak som zvedava teda 😉

lululka555
14. júl 2012

ahojte 🙂 dnes sunkovo - syrovy spiz v trojobale,zemiakova kasa,tatarska,zelenina 😉

kibuk
14. júl 2012

ahojte
dnes polievka od vcera fazulova so smotanou a zemiakove a lekvarove domace pirohy 🙂) taaak a idem ich robit 😉

bodka13
14. júl 2012

ahojte kuchárky 🙂 dosť dlho som sem nenakukla 😒 ...mohla by som poprosiť nejaký odskúšaný a dobrý recept na zapekanú plnenú cuketu (lodičky,ale aj iné spôsoby) ....ďakujéééém 🙂

vaness010
14. júl 2012

Domáca sladká a slaná pizza 😉

linddi
14. júl 2012

zeleninová polievočka, uvarený karfiól a petržlenové zemiaky.

gucz
14. júl 2012

u nás je od včera fazuľová polievka mliečna a k tomu osúch smotanový s vajíčkom (jeden z polohrubej múky a druhý z polohrubej a zo špaldovej múky). Poobede sme pozvaní na opekačku ak nebude moc pršať 🙂

misulka47
14. júl 2012

dnes bude na obed http://www.dobre-recepty.sk/detail/170-pecene-k...

ja to nepodlievam pivom, a zemiaky davam upiect spolu stym ...najprv si ich ale troska predvarim je to velka dobrota, mozete dat hocico s kurata, nohy,stehna, prsia, alebo aj cele kura co chcete, u nas sa vzdy zje cely pekac 🙂 dobru chut🙂 a jedna rada na koniec najlepsia kapusta na to je z lidla v plechovke ...

titkovamiriam
14. júl 2012

dnes polievka z kosti z krkovicky so slizikmi,vyprazana cukina aj šampiony,zemiaky 🙂 ,ribezlovo marhulova bublanina
@bodka13
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=41439

titkovamiriam
14. júl 2012

@nelinka0401 úžasne vyzerajú tie palacinky 🙂