icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

amdeis
17. júl 2012

@bubinko83 zeby hej? tak potom by musel byt velmi zdatny. 😀

amdeis
17. júl 2012

Dievcata kde je ten recept na cukinovu natierku prosim? Ako hladam, tak hladam najst veru neviem. (preboha! to znelo ako od dobsinskeho) 😅

danielaj
17. júl 2012
vivusika
17. júl 2012

u nás dnes tekvicový prívarok, varené zemiaky, opekaný párok a volské oko. Zajtra k nemu urobím fašírku v rúre 😀

kikaneu
17. júl 2012

ahojte 🙂 tak mne v pekárni kysne cesto na pizzu....idem robiť nejakú čo chladnička dala a druhá bude slovenská s kyslou smotanou, kyslou kapustou, slaninkou, klobáskou a cibuľou 🙂 polievka ešte ostala od včera 🙂 už sa mi slinky zbiehajú 🙂
@danielaj a zajtra sa chystám piecť lentilkovú tortu 🙂 budem mať na prázdninách 6 ročnú sesternicu, tak bude skladať lentilky 🙂

nelinka0401
17. júl 2012

žemličky sa podarili 🙂 ak stihnem,tak dám aj už hotovú na tanieri s domácim dresingom a zeleninkou

silvia31
17. júl 2012

Práve som dorobila sardinkovu pomazanku 🙂 nejak som z ničoho nic dostala chut na nu 🙂 inak sme mali pečene bravčove plece s ryzou a uhorkovy šalát 🙂

nelinka0401
17. júl 2012

mňam,tú robievam aj ja.Vždy z dvoch dávok.u nás sa všetko tak rýchlo zje 🙂

bobinkask
17. júl 2012
bobinkask
17. júl 2012

@katy1986 ja som robila tiež tu lentilkovú tortičku ,ale nedávala som lentilky ale použila som skittles cukríky ...ja som potrela celú tortičku punčovinou ( korpus alebo odrezky z korpusu, rum, džem, a zbytok krému ktorý mi zostal po naplnení torty všetko dobre zmiešat) a cukríky super držali 😉 podla mna to asi na tej šlahačke nebude dobre držat

bobinkask
17. júl 2012

@lululka555 mnááám ja sa na špenátové halušky chystám zajtra ak sa nič nezmení spravím ich s nivovou omáčkou 😉

bobinkask
17. júl 2012

@danielaj musím to aj ja vyskúšat aj pomazánku aj tu nutelu 😵 aj si ju ešte sterilizovala alebo len horúcu do pohárov a hore dnom

lululka555
17. júl 2012

@bobinkask napis recept ako robis nivovu omacku,dakujem 🙂

bobinkask
17. júl 2012

@lululka555 robila som aj takúto so šunkou http://varecha.pravda.sk/recepty/spenatove-halu... alebo s porom http://www.mojevarenie.sk/2008/08/pen-tov-halu-... obe sú dobručké 😉

bobinkask
17. júl 2012

dnes zeleninová polievka s haluškami z celozrnnej múky, cukinové lodičky- lode 🙂 plnené kuracím masom, ryžou, kukuricou, zemiaky, uhorkový šalát
včera sme mali na večeru ružičkové žemličky dnes budú prasiatka z celozrnnej múky

gianni
17. júl 2012

dnes bola krkovička so slovenskou ryžou a na večeru som urobila cuketový nákyp + tiramisu pre chlapa...

libka1
17. júl 2012

falosna drzkova z hlivy, drozdova pomazanka, domaci chlieb, grecky salat

briketa
17. júl 2012

@irsina83 druhy chlebik je uz omnoho lepsi, si sikulka!
na chut je vyborny, vsak? my sme velmi spokojni s tymto receptom.

briketa
17. júl 2012

@mrkvakatka to je posypkovy kolacik, nie? ci naozaj bublanina? vyzera mnam!
placky ja vzdy peciem, nevyprazam. su tak lahsie.

soniatko
17. júl 2012

na obed bravcovy cernohor a na veceru som akurat dorobila malinovo-bananovy koktejl....teraz robim koktejly takmer denne... 😉

mrkvakatka
17. júl 2012

@briketa áno bublanina teda tak tomu hovorím tak na sposob hrnčekového koláča, len som tam dala obrovskú vrstvu ovocia...a to biele je cukor...

pami2
17. júl 2012

@irsina83 ty davas pol balicka suseneho drozdia? ak ano, to som nevedela, ze aj z toho sa da urobit kvasok..

alebo si myslela pol drozdia ( t.j. 24g)?

titkovamiriam
17. júl 2012

ake krasne fotky dnes,tie prasiatka su uzasne 🙂

ja som akurat napacovala kare zajtra na,,činu,,bude u nas babska jazda-kamoska pride s dcerkou 🙂 na pokec ,obed a kavicku🙂

mrkvakatka
17. júl 2012

najlepšie je keď vás prepadne chuť večer o 19 robiť koláč...ale mňam mňam http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=41815

luciaq
17. júl 2012

ja teraz veceru: cestovinu s cuketou, sunkou a paradajkami. neskutocna chut na cuketu ma prepadla a robit placky sa mi nechcelo 😀

irsina83
17. júl 2012

@pami2 davala som klasicke drozdie pol kocky. na chlieb sa mi susene neosvedcilo....susene davam do knedle.

irsina83
17. júl 2012

@briketa chut chlebika je vybornaa 😉 moja mala ma normalne rano problem s jedenim chlebika a dnes ho jedla s usmevom na tvari, uplne ma dojala od stastia. Som stastna ze blske mozem spravit radost 😉 Fakt vyborny recept a aj manzelovi velmi chutil 🙂 dakujem za receptik 😉

pami2
17. júl 2012

@levandullka prosim receptik na domaci cheesecake

levandullka
17. júl 2012

U mňa je už od soboty hlavným a najčastejším jedlom chleba s maslom a s pravou holandskou goudou. Netuším, čo papá moja polovička, ktorú som nechala oddýchnuť si odomňa na Slovensku, no pomaly (či skôr rýchlo) ale isto mi začína varenie a hlavne tá polovička dosť chýbať 😅 . Ešteže už vo štvrtok zdvíham kotvy a rútim sa späť na Slovensko 🙂
No a na záver posielam sladký holandský pozdrav 🙂

raza
17. júl 2012

@bobinkask presne takéto 🙂 ďakujem, teraz už nevyužijem, polievku sme spapali aj tak, ale určite využijem v budúcnosti 😉