icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

lizatko1009
18. júl 2012

fliacky s kyslou a sladkou kapustou, cize dvojake 🙂

abriela
18. júl 2012

Bryndova polievka so zemiakmi a lasane prvykrat z domaceho cesta.

levandullka
18. júl 2012

Dnes nakúpené delikatesy (ako darčeky pre vycibrené chuťové poháriky mojich rodičov) v jednom úžasnom obchodíku v holandskom Leidene. Už sa neviem dočkať kedy ich vyskúšame. Aby som vás nenapínala tak vymenujem aspoň zopár z nich (fotky pridám neskôr) - paradajkovo šalotkové chutney, sicílske grissiny, toskánske korenie na steaky, cesnakovo paradajková pasta, jablkovo-citrónový ocot, chilli gouda... 🙂
Tak ešte posledný pozdrav z upršaného Holandska 🙂. Zajtra už (dúfam) píšem z milovaného Slovenska 🙂

lydia22
18. júl 2012

Takže moj prvý chlebík v živote a bez pekárničky kedže ju doma nemám ale tak ja rada robím kysnuté a vdaka za receptík @irsina83 je výborný 🙂

briketa
18. júl 2012

@lydia22 vyborne!
ja som si pekarnicku zvazovala ale ked sa "zapracujes" do pecenia chleba a budes ho robit pravidelne, urobis ho rychlejsie ako pekarnicka 🙂 a formu ako chces ty, nie "chlebik - kockac"

lydia22
18. júl 2012

@briketa presne tak ja robím často kysnuté a ja rada pracujem a miesim cesto a ako vravíš je to rýchlo hotové a mam taký akurát pekáčik kde mi vošla táto gramáž ako riť na šerbeľ 😉

katusska1
18. júl 2012

zeleninova polievka+pecene kura s ryzou a puding ako dezert

bambulka63
18. júl 2012

syrove fasirky zo zemiakovou kasou k tomu uhorkovy salat a zeleninova polievocka 🙂)

evitka82
18. júl 2012

kuriatkova polievka s mrveničkou a zapekane ciabatty k tomu šalat s rukolou a cherry paradajkami(drahý aj s hranolkami)

kikaneu
18. júl 2012

jáj kočky, tá moja prázdninárka ma tu ani nepustí.....dnes som robila na jej žiadosť ryžu a kuracie mäsko pokrájané na kocky na mexickej zelenine a potom tú tortu 🙂 zdobila ju malá s manželom a vymysleli si takýto útvar 🙂

irsina83
18. júl 2012

@lydia22 je krasnyyy, tesim sa s tebou a ten skvely receptik mam od @briketa 😉 ta nas nauci vstky robit chlebik 😵 😵

lunana
18. júl 2012

Baby poraďte mi prosím ako pripravím mak na moravské koláče.....nemám doma lekvár, tak som sa rozhodla tam dať mak, ale neviem ako to spraviť, aby nebol sypký....už som to kedysi robila, ale nemôžem si spomenúť 😠

chloe001
18. júl 2012

tekvicovy privarok, zemiacky, opeceny parok 🙂

libka1
18. júl 2012

čína, ryža, uhorkovo-smotanovy šalát

libka1
18. júl 2012

kto sa chce zúčastniť súťaže o školu varenia:
http://www.facebook.com/pages/Súťaže-zľavy-a-vz...

bobinkask
18. júl 2012

ahojte tak dnes sme dojedli včerajšiu zeleninovú polievku, dnes som robila špenátové halušky s omáčkou so šampionmi a nivou a upiekla som marhulové kolieska http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=3656

happy8051
18. júl 2012

kupila som si dnes 16 dielov kucharskej knihy Recepty od babicky. vytvorim album ked pofotim a hodim sem link, mozete sa inspirovat

titkovamiriam
18. júl 2012

po nadherne letnom dni fotečky varenia od pondelka
-palacinky
-na veceru boli hurky
-vajičkove halušky so slaninkou
-dnešná čína,ta nemala chybu 😉
-maminkine lievance ku káve
-šošovicová
-kamoškina torta-tá bola úžasná

irsina83
18. júl 2012

Dnes som este uvarila kremovu hraskovu polievku z poleneho hrasku, mrkvy,zeleru,petrzlenu bez mlieka s trochou cesnaku a majoranky a oprazenym chlebikom.

nelinka0401
18. júl 2012

baby máte niektorá dobrý recept na vianočku v pekárničke?dakujem 🙂 🙂

smejkoh
18. júl 2012

@nelinka0401
200 ml vlažného mlieka,60 g rozpusteného masla alebo Hera ,2 lyžičky oleja,2 žltka,80 g cukru,20g čerstvých kvasnic,470 g hladkej muky,pol čajovej lyžičky soli,hrozienka
POSTUP PRÍPRAVY
vsetko dame postupne do pekarnicky, hrozienka pridame po zapípaní DP, pred koncom natrieme rozšlahanym vajíčkom
program sweet - sladke
Je super, ale ak mas mensiu pekaren (na max 900 g chlebik), prepocitaj na mensie mnozstvo, aby ti to nevykypelo. Ja to ale na konci nepotieram vajickom a je vynikajuca aj tak.

kaara1980
18. júl 2012

@lunana my ho vždy sparíme vriacim mliekom 😉

kathy1
18. júl 2012

@katasa ahoj ako robis stehienka s encianom?

adelaida33
18. júl 2012

pečené horné kuracie stehná, zemiaková kaša, miešaný šalát

sharmana
18. júl 2012

na večeru som robila zeleninovú polievku, a pečené zemiaky v šupke s maslom...

stardust
18. júl 2012

baklazanove zavitky s masom a ceresnova bublanina

drobik1
19. júl 2012

bre ranko..my dnes karfiolova polievka a francuzske zemiacky s ladovym salatikom... 🙂

danielaj
19. júl 2012

@kikaneu krásna, super ju vyzdobili 😉
@happy8051 super, teším sa na babičkovské recepty 😉
@lunana mak spariť horúcim mliekom a prida´t cukor podľa chuti 😉

danielaj
19. júl 2012

@titkovamiriam mňam, tá torta musela byť výborná 😉 orechová, že? 😉