icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

eva7780
21. júl 2012

dnes zapekany karfiol,polievka ostala od vcera gulasova

bubo1104
21. júl 2012

včera guľáš - bravčový , hrachová polievka . A dnes zeleninová polievka s krupicovými haluškami + ryža + kuracie rezne . K tomu urobím nastrúhané uhorky zo záhradky .

danielaj
21. júl 2012

@joannas cukru daj toľko ako v recepte, len kyseliny som ja dala menej, asi 1 PL na kilo 😉
@lienka2 to netuším, čo ti poradiť 😒 mne sa to nikdy nestalo, ale asi bude problém v rúre, ako
@briketa píše 😖

kibuk
21. júl 2012

ahojte dnes zemiakova polievka a cestoviny "miš-maš" 🙂)) a včerajšie pizza kolieska

nadhera
21. júl 2012

@adelaida33 mala som uvarene nove zemiacky, takze par zrniek ryze sa mi neoplatilo robit.... 😀

gelinka75
21. júl 2012

vcera som robila vecer cuketove placky, dnes budeme jest co dom da 🙂

gelinka75
21. júl 2012

baby skusali ste uz strudlu z cukety? odporucam, nerozpoznate od jablka, treba dat skoricovy cukor a hrozienka, ak mate vela cukety aj toto je alternativa 🙂

nadhera
21. júl 2012

kedze malujeme, dnes rychlovky - postavim kuraciu polievku a deckam rezance s tvarohom, mm - spagety s morcadelou a pre mna syrova omacka /apetito - mali zlavu v coope/ 😀

lydia22
21. júl 2012

my od včera kurací paprikáš ale dnes s cestovinou a včera som upiekla čokoládovú tortu,minule tu niekto dávala recept len ja som ešte do cesta aj na ozdobu dala maliny, nie je dokonalá výzorovo ale veľmi chutná 😉

lululka555
21. júl 2012

@lydia22 ahoj to som asi ja davala link,lebo sa ju aj ja chystam piect 🙂 mas ju krasnu,ja dam tiez maliny 🙂

lululka555
21. júl 2012

dnes hovädzi vyvar a z mäska rizoto so zeleninou a postruhanym syrom 🙂

lydia22
21. júl 2012

@lululka555 ano ano ty si davala ten link a maliny tam robia fajnu chuť taku kyslastu troška. 🙂 a dakujem za inšpiráciu

mandarinka34
21. júl 2012

hrstkova polievka

miskadusko
21. júl 2012

kelová polievka a pečený bôčik+ zemiaky + ryža, uhorokový šalát. a popri tom zaváram unclebens 😉

ivnik
21. júl 2012

rajčinová polievka so syrom a španielske vtáčiky s ryžou

danielaj
21. júl 2012

@lydia22 mňám, veď je krásna a určite aj chutná 😉

nelinka0401
21. júl 2012

včera na večeru sme mali zapekané rožky.zostalo aj na raňajky.dnes bude,že čo dom dal.malý má zeleninovú polievku a my si niečo nájdeme.Staršia odišla na prázdniny tak je tu dosť ticho 😀 😀

ibajeho
21. júl 2012

Dnes idem robit svieckovu podla receptu od traktor 🙂 prvykrat to idem robit tak drzte palce nech to nezvrzam 😀

vivusika
21. júl 2012

paradajková polievka so strúhaným syrom, vyprážaný karfiol, varené zemiaky s pažítkou, uhorkovo-paradajkovo-cibuľový šalát 🙂

danielaj
21. júl 2012

dnes dojeme fazuľovú omáčku zo včera a robím plnenú papriku, trošku blbá kombinácia, ale čo už, keď to tak vyšlo 😝 v pekárničke mi už kysne cesto na kokosové a orechové venčeky a urobím ešte aj muffinky,
peknú sobotu gazdinky 😉 😉

abriela
21. júl 2012

@danielaj plnena paprika- presne to bol moj plan na dnes 🙂 . No dojeme fazulovu polievku a robim len spagety.

abriela
21. júl 2012

@bobinkask
Pribinackovska plnka:
1 slahacku vyslahat do tuha, pridat tvaroh 200g mekkeho tvarohu (nie hrudkovity), zmiesat a vysypat do toho 1 puding crem ole, 1 kyslu smotanu (davala som uz aj jogurt, acidko), cukor podla chuti

veve39
21. júl 2012

@bobinkask vyzera to vsetko uzasne.... pecene papriky plnene slanym syrom som uz robila2.x, manzela sa ich nevie dojest 🙂...dokonca nam par kusov zvysilo, kedze mala prist navsteva a nedosla, ked sa na druhy den supnu do rury na par min. chutia ako cerstvo spravene - vynikajuco 🙂
tu cukinovu natierku si robila presne podla receptu co tu koloval, ci s nejakymi upravami ? chystam sa na nu, vsetko z cukiny mame velmi radi, len tu kde t.c. sme (AT) neviem najst syr typu bambino 😒

katy1986
21. júl 2012

Ahojte dievčatá, u nás megarýchli obed, cestoviny so šunkovo-nivovou omáčkou, a včera som zabudla napísať že aj polievku som urobila zeleninovú s pečeňovými knedličkami...vlastne som na tú polievku celkom zabudla, už bol skoro obed a ja že na niečo som zabudla...potom som zbadala pečienku...a ja že Bože polievka!!!!!! 😲 😲 😲 😅

Joooj baby ale ja normálne mám teraz depku...som takú hlúposť spravila, že až.....ako na to že mám 26 rokov a už dlho dlho pečiem som si myslela že hlavne pri pečení, kde máš rozpísané presne čo a ako, sa nedá nič pokaziť....toť moja sebavedomosť 😅 🙄 fakt, ešte nikdy som nič pri pečení nepokazila, nepripieklo sa mi....no a včera som išla robiť tú lentilkovú tortu, s tým že dnes nazdobím a bude sa krájať...ako plnka, korpus to je všetko ok. vonkajšok som natrela: čoko puding+kakao do toho Heliu....ono ten recept som použila ako na pudingoš, len tam som dala palmarin. no, len ako som čítala ten pudingoš, tam je napísané, že to teplého pudingu dáme palmarin, a pritom vždy ale vždy som nechala vychladnúť krém a do toho maslo...a teraz ja krava nie, ešte puding bol trošilinka teplý, až vlažný, tak som tam dala tú Heliu...a teraz výsledok? normálne idem že vyzdobím tú tortu, a ked je už vonku dlhšie, normálne to maslo sa mi akoby "vyzrážalo" na povrch, a lentilky padajú z boku 🙄 až sa leskne ten vonkajší krém 🙄 tak som to robila tak, že ozdobila som časť, do chladničky, zas ozdobila, zas do chladničky 🙄 no pripájam foto, katastrofa 😅 😅 😅 malý sa zobudí, odfotím ho s tortou, a potom už ked aj celkom popadajú 😅 😅 😅
Okolo torty som nasypala lentilky, aby to aspon tak trošililinka zakamuflovalo 😅

zajaciq
21. júl 2012

@katy1986 a to malemu das aj z tej torty? 😕

katy1986
21. júl 2012

@zajaciq ale nie 🙂 len som bola taká natešená, že konečne idem robiť 1. tortičku svojmu bábatku (no 11 mesiacov má 😀 ) a že sa odfotíme spolu a bude pekná spomienka 🙂

titkovamiriam
21. júl 2012

takze dneska sunkove fliacky ,kuracia polievka,jablkove pyte a rano som robila bryndzovu a vajickovu pomazanku a jasne ze zavaranie uhorky a kompot z mix ovocia co pozhadzovalo vetrisko

lydia22
21. júl 2012

@titkovamiriam mňam tak to je fajnový obedík a koláčik jablkový milujem, ej ženy robíte chute 🙂

lizatko1009
21. júl 2012

zatim kuraci vyvar a kysnuty jablkovy kolac, dalej este uvidime, nedavno sme oci otvorili, kedze moj synator vstal o 11:00

evening_star
21. júl 2012

Dnes hŕstková polievka, kuracia pečienka s ryžou, a American cookies.