icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

kathy1
20. júl 2012

zienky ako robite cukinove fasirky, davate do nich ovsene vlocky, alebo mate iny recept? dakovala 🙂

abriela
20. júl 2012

@bobinkask takze u nas dnes podobny obed 😉

bobinkask
20. júl 2012

@abriela sme sa zhodli 😵 ... už dlhšie ta chcem poprosit o receptík na krem do torty - pribináčik, dobre si pamatám že ty si tu spomínala že ho robíš? ak ano - možem poprosit o receptík 😉 našla som rozne, ale ja by som rada taký odskúšaný 😉 dakujem 😵

irsina83
20. júl 2012

@bobinkask moja prosim ta das mi recept na cukinovu natierku. dakujem.

kathy1
20. júl 2012

@bobinkask ahoj ako presne robis tie papriky plnene balkanskym syrom. Vyzeraju mnamkovo 😉

danielaj
20. júl 2012

@dadulka271 krásna tortička 🙂
@joannas ja som robila takto http://varecha.pravda.sk/recepty/ribezlovy-siru... 😉
@bobinkask
@abriela baby, vy ste sa dohodli na tie palacinky?mňam 😉
@bobinkask bože, ty to všetko tak pekne naaranžuješ 😉
@michalag vitaj medzi nami 😉

danielaj
20. júl 2012

@irsina83 viem, že to nepatrilo mne, ale aj ja som robila tú natierku a recept je tento http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=16904 🙂 to len, ak by si ju chcela hneď teraz robiť 😢 lebo je naozaj výborná 😉

dadulka271
20. júl 2012

@danielaj dakujem snazila som sa nepiekavam moc torty len detom a nam ked mame sviatok len nemala som farbiva tak je cela biela 😀

danielaj
20. júl 2012

@dadulka271 ja tiež len doma deťom a rodine pečiem, 😉 a mne sa taká jemnučká biela veľmi páči, vyzerá ako svadobná 🙂

chloe001
20. júl 2012

Falosna gulasova polievocka a cestoviny zapekane so syrom a sunkou/slaninkou.

bobinkask
20. júl 2012

@kathy1 papriku som umyla ,prekrojila na polku, vyrezala som semienka
gazdovský syr s bylinkami može sa použit aj feta syr, balkánsky som popučila a zmiešala s kukuricou, nakrájanou šunkou a bielym jogurtom nesolila som syr aj šunka je dost slaný všetko som dobre zmiešala a naplnila pripravenú papriku piekla som to na papieri na pečenie asi 20 min na 200 tá paprika musí zostat taká chrumkavá mne sa to dnes podarilo vystihnút a bola perfektná pochutili sme si mnááám takto som ho robila minule len som to okopírovala 🙂 postup je ten istý len dnes som nedala šunku a použila som balkánsky syr 😉

joannas
20. júl 2012

@danielaj a aký je? Nieje to veľa 2 lyžice kiselini? A potom si to zavarila vo flasah alebo ako? Mame na záhrade čierne rybezle a neviem čo snimi tak preto chcem robiť ten sirup

bobinkask
20. júl 2012

@danielaj dakujem 😉
@irsina83 ano podla toho receptu ktorý pridala @danielaj som ju robila- je vynikajúca 😵

bobinkask
20. júl 2012

@dadulka271 tortička je velmi pekná 😉

lussy23
20. júl 2012

@roo ďakujem @dadulka271 krásna tortička..
Inak u nás dnes zmena plánov, prišla bratova priateľka a robili sme ovsené palacinky. Zajtra idem s prateľmi na opekačku a našla som recept na takú zdravšiu mňamku na ohni, tak vyskúšam a v nedeľú - až utorok bude kurací perkelt
a stredu by so mchcela cuketové placky, ale momentálne nemôžeme nikde cukynu dostať.

danielaj
20. júl 2012

@joannas ja som dala kyselinu podľa chuti, aj cukor, inak je výborný, robila som ho aj minulý rok, aj z čiernych a červených ríbezlí, ja to nesterilizujem, dávam horúce do fliaš a zabalím do deky, nechám tam vychladnúť a nikdy sa mi nič nepokazilo 😉

fordikford
20. júl 2012

my sme dnes mali gulašovu polievku a buchty na pare bud s orechami,makom ,čokoladou vôbec nemam chut varit ale musim pred tyždnom mi zomrela mama tak nič ma nebavy ale musim kvoli detom zajtra upečiem bôčik a k tomu zemiakove pyre

danielaj
20. júl 2012

@lussy23 prídi k nám, ja mám cukiny požehnane 😉

danielaj
20. júl 2012

@fordikford to mi je ľúto, úprimnú sústrasť ☹

lussy23
20. júl 2012

a toto sú tie palacinky na slano s fazuľkou. Veľmi chutné, ale viaac som pojedla ja. bratia nechceli , dôvod vám snáď písať nemusím😀 bo oni do roboty chodia a nebolo by vhodné....

lussy23
20. júl 2012
joannas
20. júl 2012

@danielaj tak porád koľko mám dať cukru a tej kiselini na kilo ribezli?

lussy23
20. júl 2012

ten citrón tam ani nebol v recepte, ale závoislosť je závislosť😀 a to by som ho ani nemala, ale zle mi nerobí, tak nevidím dôvod, aby som si ho odopierala😀

irsina83
20. júl 2012

@danielaj dakujemmm 😵 😵 😵

irsina83
20. júl 2012

@danielaj ja uz si cukinu struham a davam do mrazaku. vsak clovek uz ani nevie co s nou 😅

lienka2
20. júl 2012

@danielaj ahojte, teba ako skusenu kucharku chcem poprosit o radu.. vzdy ked robim babovku tak sa mi akoby zgrcne.. peciem pri miernej teplote, pomaly sa dviha hore a potom ked vypnem ruru skusala som uz rovno ju vybrat von aj nechat ju dnu vychladnut pri pootvorenych dvierkach ale stale mi padla dole a potom po rozrezani vyzerala ako neupecena.. moja mama robi podla toho isteho receptu a jej sa to nikdy nestalo..

briketa
20. júl 2012

@fordikford uprimnu sustrast :(. pchaj do seba aspon miesane zeleninove salaty aby si mala vitaminy.

fordikford
20. júl 2012

@danielaj dakujem pekne si mila

fordikford
20. júl 2012

@briketa ked ja nemam na nič chut ale aj tak dakujem

briketa
20. júl 2012

@lienka2 tvoj problem bol rozpisovany v Living magazine minuly mesiac. Bud je na vine rura (musis byt rovnomerne predhriata) alebo mas stary prasok do peciva, ci drozdie, alebo ho skus dat trosicku menej.