Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@dadulka271 krásna tortička 🙂
@joannas ja som robila takto http://varecha.pravda.sk/recepty/ribezlovy-siru... 😉
@bobinkask
@abriela baby, vy ste sa dohodli na tie palacinky?mňam 😉
@bobinkask bože, ty to všetko tak pekne naaranžuješ 😉
@michalag vitaj medzi nami 😉
@irsina83 viem, že to nepatrilo mne, ale aj ja som robila tú natierku a recept je tento http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=16904 🙂 to len, ak by si ju chcela hneď teraz robiť 😢 lebo je naozaj výborná 😉
@danielaj dakujem snazila som sa nepiekavam moc torty len detom a nam ked mame sviatok len nemala som farbiva tak je cela biela 😀
@dadulka271 ja tiež len doma deťom a rodine pečiem, 😉 a mne sa taká jemnučká biela veľmi páči, vyzerá ako svadobná 🙂
Falosna gulasova polievocka a cestoviny zapekane so syrom a sunkou/slaninkou.
@kathy1 papriku som umyla ,prekrojila na polku, vyrezala som semienka
gazdovský syr s bylinkami može sa použit aj feta syr, balkánsky som popučila a zmiešala s kukuricou, nakrájanou šunkou a bielym jogurtom nesolila som syr aj šunka je dost slaný všetko som dobre zmiešala a naplnila pripravenú papriku piekla som to na papieri na pečenie asi 20 min na 200 tá paprika musí zostat taká chrumkavá mne sa to dnes podarilo vystihnút a bola perfektná pochutili sme si mnááám takto som ho robila minule len som to okopírovala 🙂 postup je ten istý len dnes som nedala šunku a použila som balkánsky syr 😉
@dadulka271 tortička je velmi pekná 😉
@roo ďakujem @dadulka271 krásna tortička..
Inak u nás dnes zmena plánov, prišla bratova priateľka a robili sme ovsené palacinky. Zajtra idem s prateľmi na opekačku a našla som recept na takú zdravšiu mňamku na ohni, tak vyskúšam a v nedeľú - až utorok bude kurací perkelt
a stredu by so mchcela cuketové placky, ale momentálne nemôžeme nikde cukynu dostať.
my sme dnes mali gulašovu polievku a buchty na pare bud s orechami,makom ,čokoladou vôbec nemam chut varit ale musim pred tyždnom mi zomrela mama tak nič ma nebavy ale musim kvoli detom zajtra upečiem bôčik a k tomu zemiakove pyre
@fordikford to mi je ľúto, úprimnú sústrasť ☹
a toto sú tie palacinky na slano s fazuľkou. Veľmi chutné, ale viaac som pojedla ja. bratia nechceli , dôvod vám snáď písať nemusím😀 bo oni do roboty chodia a nebolo by vhodné....
ten citrón tam ani nebol v recepte, ale závoislosť je závislosť😀 a to by som ho ani nemala, ale zle mi nerobí, tak nevidím dôvod, aby som si ho odopierala😀
@danielaj ahojte, teba ako skusenu kucharku chcem poprosit o radu.. vzdy ked robim babovku tak sa mi akoby zgrcne.. peciem pri miernej teplote, pomaly sa dviha hore a potom ked vypnem ruru skusala som uz rovno ju vybrat von aj nechat ju dnu vychladnut pri pootvorenych dvierkach ale stale mi padla dole a potom po rozrezani vyzerala ako neupecena.. moja mama robi podla toho isteho receptu a jej sa to nikdy nestalo..
@fordikford uprimnu sustrast :(. pchaj do seba aspon miesane zeleninove salaty aby si mala vitaminy.
@danielaj dakujem pekne si mila
@briketa ked ja nemam na nič chut ale aj tak dakujem

zienky ako robite cukinove fasirky, davate do nich ovsene vlocky, alebo mate iny recept? dakovala 🙂