icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

miriamr
22. júl 2012

kurací vývar s krupicovými haluškami, grilovaná zelenina s grilovanými kuracími prsiami a http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=46262 😉

ibajeho
22. júl 2012

@sebi123 mozem sa spytat ohladne toho gulasu? Aku mate ruru? Ze ci to pasne do kazdej tie instrukcie alebo na kazdu ruru treba ine 😉

lienka2
22. júl 2012

my dnes zemiakova polievka, vyprazany karfiol, zemiacky a uhorkovo-cibulovo-paprikovy salat, kysnuty kolac s posypkou, polka jablka, polka marhuje 🙂
a na zajtra je uz uvarene tiez.. polievka co zvysila z dneska a hovadzie masko s tarhonou a uhorkovym salatom 🙂

lydia22
22. júl 2012

Žienky dajte nejake recepty na zemiakovu polievku. 🙂

happy8051
22. júl 2012
kibuk
22. júl 2012

@lydia22 zemiaky na kocky,osolit a dat varit vo vode.Ak su zemiaky uvarene,pridam majoranku a spravim zaprasku s cervenou sladkou paprikou,vlejem,popripade dolejem vodu necham prevriet,dosolim ak treba a hotovo.
alebo
na oleji alebo masle osmahnem cibulu,pridam na kolieska parky,trocha "podusim" zalejem vacssim mnozstvom vody a varim kym zemiaky niesu makke.Samozrejme osolime.Niekedy dodam zeleninovy bujon ale nemusi byt a spravim svetlu zaprasku bez cervenej papriky 🙂

titkovamiriam
22. júl 2012

fotečky z varenia,dnes upravene 🙂
1-zapecene maso so zemiakmi a zeleninou
2-fliacky
3-posuch a pyte
4-pomazanky
5-krupicova
6-zavarane ovocie
7-masova polievka na sposob činy a pečene maso zemiaky,dusena mrkva s luskami

lydia22
22. júl 2012

@kibuk dakujem

sebi123
22. júl 2012

@ibajeho ja mam teplovzdusnu... a robila som to presne 1,5 hod. a masko bolo makkucke a to som dnes robila z hovadzinky 😉

ibajeho
22. júl 2012

@sebi123 no parada, ja mam tusim tiez. Ani si to pocas pecenia nekontrolovala, myslim otvaranie a tak 😉

katkas1
22. júl 2012

kuraci vyvar a syrove rezne z mleteho maso so zemiakovou kasou a bude aj na zajtra 🙂

sebi123
22. júl 2012

@ibajeho nie, nie.... das vsetko do kopy, ja som dala do janskeho skla a supla do rury na 1,5 hod. a obed bol hotovy 😉

lenocka84
22. júl 2012

@sebi123 prosim ta aku velku misu mas? ja mam set 5 velkosti, ale ked tak pocitam mam pocit ze mi to tam nevojde.
chystat sa na to zajtra, kedze budem mat doma 3 deti, je to idealne, ze sa netreba o to starat 😉

danielaj
22. júl 2012

ahojte baby, dnes vás zanedbávam, ráno sme rýchlo navarili a boli sme na výlete - jaskyňa Čertova pec a ZOO farna Nový Zéland, bolo super, 😉 takže dnes rýchly, jednoduchý obedík, klasika nedeľná slepačia polievka, pečené kura, slovenská ryža, miešaný kompót, varené údené mäso a dusené zemiaky

titkovamiriam
22. júl 2012

@sebi123 jej tie hribky to bych brala 😀

danielaj
22. júl 2012

@ibajeho robievam podľa tohto receptu http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=6637, slivky uvarím v troche vody, potom rozmixujem, dám do hrnca a pridám ostatné prísady, povarím a hotovo, ja to dávam hneď také horúce do pohárov a pre istotu aj sterilizujem 😉
@joannas ja vždy dávam cukru podľa mojej chuti, ochutnám a keď je málo pridám 😉 a sirup nemám ako džem, to by som ho potom z tej flaše nedostala von, normálne hustý sirup, ale tekutý, že sa dá normálne nalia´t z fľaše 🙂
@kucminka podľa tohto http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=6637

luciok
22. júl 2012

@danielaj Mimo varenia, len ma zaujíma, kde je tá jaskyňa a zoo??

rastulka
22. júl 2012

Ahojte 🙂 Taaak drahy už konečne vymaloval a ja som mohla cez vikend dat byt do poriadku,takže včera sme mali na obed kuracie sote s hranolkami a dnes som len pripravila na pekač kura aj so zemiakmi a poprosila so svokru,aby nam ju šupla do rury upiect 😅

levandullka
22. júl 2012

Ja som si prave urobila krupicovu kasu 😅 . Sa hanbiiiiiiiim 😀

sebi123
23. júl 2012

@lenocka84 fuuu..neviem aky ma objem...ale ked das 0,75 - 1 l vody a do toho masko,tak aby ti to potom nevytieklo... 😅 ja som mala tak 2 cm od horneho okraja ked som davala do rury 😉 a urcite nepridavaj vela soli, aj ked sa ti bude zdat malo slane 😉

sebi123
23. júl 2012

@titkovamiriam mne sa o nich aj snivalo 😀 ale uz su nasusene aj v mrazaku nejake 😉

danielaj
Odpoveď bola odstránená
lencyca
23. júl 2012

ahojte,moj vcerajsi pokus o rozky-minirozky,este vychytam na nich par nedostatkov podla mojich chlapov 😠 ale inak su vyborne,aj ich veru jedli,aj ked neboli take ako z obchodu 😉 chcela som ich vyskusat

kibuk
23. júl 2012

pekne ranko
dnes dojedame 🙂

lencyca
23. júl 2012

dnes zemiakova kysla polievka s vajickom,zo vcera mame kuraci perkelt s kolienkami 😉

kikaneu
23. júl 2012

ahojte, cez víkend som tu nebola...takže v sobotu sme mali bryndzové pirohy a bryndzové halušky....pol na pol alebo kto čo chcel 🙂 a včera som nevarila, boli sme na pokrstinovej návšteve u kamošky aj svokrovcov 🙂 jedli sme u svokry.....aj domov nám nabalila 🙂 zemiakový šalát a vyprážané kuracie rezne 🙂 takže dnes asi ani variť nebudem....až zajtra 🙂

womankc
23. júl 2012

včera som robila paradajkovú kapustu a pečené rebrá v medovom páci . Tie som ale totálne spálila na uhol 😀 ☹ /pečiem provizórne v práčovni , prerábali sme kuchyňu , no a odtiaľ to nec ítim 🙂, teda až už keď to horelo/ tak som rýchlo piekla zajaca na víne a k tomu knedlík a polievočka bola fazuľová so zelerovou vňaťou a zemiakovými haluškami

majuskaemka
23. júl 2012

pizzu, moja pizzu 🙂))))))) ale vlastna vyrobia, nič mrazene 🙂

ibajeho
23. júl 2012

@danielaj a kedy to je mozne uz konzumovat?tu nutelu myslim🙂

rastulka
23. júl 2012

U nas dnes zemiakovo-porkova polievka ,ešte mame od soboty kuracie sote,tak dorobim zemiakove placky k tomu a hotovo 😉 🙂