Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Caute babulky,
Toto je najlepsia tema na konikovi 😉
Ja dnes nevarim, mame zo vcera vymyslenu zeleninvu polievku so zemiackami, ovsenymi vlockami a pohankou. Pecene kura s ryzou a uhorkovym salatom.
V sobotu som bola u mojich krstnych rodicov a krstny navaril taku dobru drzkovu,ze som zjedla 3 taniere 😀 mnam a neodolali sme ani pecenej klobacke s horcicou a zajedala som ju s hroznom 😀 aj to bolo mnam 😀
my budeme dnes dojedat pecene plnene kura s ryzou 🙂
ja sa dnes prvý krát chystám na cuketový koláčik, tak som zvedavá, ako to výjde 😅 a keďže ostane cuketa, tak by som chcela ešte zemiakovo cuketové placky, len sa mi vééééľmi nechce do obchodu po zemiaky... 😝
My sme mali privarok so zelenou fazulkou a opecenu parku 🙂 😉
tak my dnes dojedame...kuraci vyvar, a grilovane kuracie prsia na mede, k tomu dorobim zeleninovy salat a ostalo nam udene zo soboty taka asi urobim zapekane cestoviny a hodim do nich to udene 😀 a mam v mraziaku nastruhane jablka tak sa chystam v najblizsej dobe aj na nepecenu jablkovu tortu...a foto kolacika zo vcera,neostal uz ani jeden kusok 😠
kremova cuketova polievka s gulickami, bifteky s grilovanou zeleninou, dojeme kolac od mami - jablkovo-piskotovo-makove rezy, netusim ako sa to oficilane vola 😀
a robim lunchmeat domaci, tak som zvedava na vysledok, jedla som u kamosky a bol strasne dobry, tak som sa na to dala 😅
@danielaj ahoj chcem sa spytat na ten kolacik ,co si sem davala recept,volal sa tusim Ala a bol s marhulami.Napisala by si mi prosim recept? nemozem ho najst.dakujem pekne 🙂
dnes nevarím, dojedáme ako každý pondelok zo včera, ale už som bola v družstve na mlieko a robím tvaroh 😉 dnes možno urobím cukinový koláčik 🙂
@lululka555 ahoj, receptík je na str.1238 😉
@danielaj ja ho tam nevidim 😅 ,neviem ci myslime ten isty,ja mam na mysli,ten co sa robil z mrvenicky 😉
Kuraci vyvyar a kuracie rizoto 🙂
Nuz tak my dnes hraskovy krem ako polievka a na druhu tvarohovo-visnovu zemlovku. Na olovrant bude rebarborovy kompot s piskotami. Veceru nemam premyslenu, ale isto cosi nie sladke kedze obed je sladky. Mozno trescia pecen, chlieb, cibula. No a vazne premyslam nad tym, ze upeciem pudingos kakaovy, len mam strach ci tato krepa rura to nepokazi. Uz aby som si kupila novu, ale to az koncom roka, ked uz budeme byvat vo vlastnom.
@danielaj uz som nasla,je na str.1328 😉
Kuracie rezne vyprážané z novými zemiakmi a polievka od včera kurací vývar 🙂
my dnes zemiakova polievka na kyslo s varenym vajkom, moravske kolace podla receptu na mmb
tak placky konečne dosmažené (už len riadne vyvetrať 😠 ) , cuketový koláčik upečený a mám fajront 🙂 môžem ísť háčkovať 😀
u nas dnes peceny losos pre maleho a hoki pre nas, zemiacky a dusena zeleninka na masle. Vari sa kukurica, uz rozvoniava. Idem mrknut aj ja ten cuketovy kolac. Mama ma plno cukiet v zahrade a uz nevie co s nimi.
ja nejako nestíham chodiť na net po dovolenke 🙂...takže v sobotu sme mali šošovicovú polievku na kyslo a špagety s maskovou omáčkou a syrom....v nedeľu hovadziu s rezancami a zemiaky a rezne...poobede grécky šalát ..obložené misy..a tortu...ktorú som v sobotu cez deň a aj v noci dorábala...mola dcérka oslavovala 8 rokov...dodatočne....malú oslavu mala aj v Chorvátsku 🙂...a takúto sladkú pusinku som dostala za tortu 🙂
@lululka555 jáj bože, zlé číslo strany som napísala, prepáč, ale už si ho našla, tak ok 😉 malá mi tu ťukala do klávesnice, som sa pomýlila 😒
@zklimekova fíha, krásna tortička, šikulka a prajeme všetko najlepšie k narodeninkám 😉
Ja som dnes robila halušky s kapustou a polievka bolo zo včera zeleninová s krupicovými haluškami
@zklimekova pripajam sa k blahozelaniu a s krasnou tortickou ladi aj jej autorka 😉
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=5187&user... vyskusajte. je to super
@danielaj hlavne ,ze som nasla,zajtra by som ho chcela upiect,vyzera dobre 🙂
dnes kapustová kyslá s údeným a cukinový nákyp

u nás si dnes vybrali deti čo dojdu na "tábor" synovec a neter a k nim môj syn, bude paradajková polievka s krup. haluškami a syrom, špagety s kečupom&morcadellou a na večeru ten guláš čo tu bol nahodený link z mimibazaru 😉