icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

lenocka84
23. júl 2012

u nás si dnes vybrali deti čo dojdu na "tábor" synovec a neter a k nim môj syn, bude paradajková polievka s krup. haluškami a syrom, špagety s kečupom&morcadellou a na večeru ten guláš čo tu bol nahodený link z mimibazaru 😉

irsina83
23. júl 2012

Caute babulky,
Toto je najlepsia tema na konikovi 😉
Ja dnes nevarim, mame zo vcera vymyslenu zeleninvu polievku so zemiackami, ovsenymi vlockami a pohankou. Pecene kura s ryzou a uhorkovym salatom.

V sobotu som bola u mojich krstnych rodicov a krstny navaril taku dobru drzkovu,ze som zjedla 3 taniere 😀 mnam a neodolali sme ani pecenej klobacke s horcicou a zajedala som ju s hroznom 😀 aj to bolo mnam 😀

lululka555
23. júl 2012

my budeme dnes dojedat pecene plnene kura s ryzou 🙂

raza
23. júl 2012

ja sa dnes prvý krát chystám na cuketový koláčik, tak som zvedavá, ako to výjde 😅 a keďže ostane cuketa, tak by som chcela ešte zemiakovo cuketové placky, len sa mi vééééľmi nechce do obchodu po zemiaky... 😝

suelop
23. júl 2012

My sme mali privarok so zelenou fazulkou a opecenu parku 🙂 😉

sisanka
23. júl 2012

tak my dnes dojedame...kuraci vyvar, a grilovane kuracie prsia na mede, k tomu dorobim zeleninovy salat a ostalo nam udene zo soboty taka asi urobim zapekane cestoviny a hodim do nich to udene 😀 a mam v mraziaku nastruhane jablka tak sa chystam v najblizsej dobe aj na nepecenu jablkovu tortu...a foto kolacika zo vcera,neostal uz ani jeden kusok 😠

danielaj
23. júl 2012

@ibajeho môžeš aj hneď 😉

libka1
23. júl 2012

kremova cuketova polievka s gulickami, bifteky s grilovanou zeleninou, dojeme kolac od mami - jablkovo-piskotovo-makove rezy, netusim ako sa to oficilane vola 😀
a robim lunchmeat domaci, tak som zvedava na vysledok, jedla som u kamosky a bol strasne dobry, tak som sa na to dala 😅

lululka555
23. júl 2012

@danielaj ahoj chcem sa spytat na ten kolacik ,co si sem davala recept,volal sa tusim Ala a bol s marhulami.Napisala by si mi prosim recept? nemozem ho najst.dakujem pekne 🙂

danielaj
23. júl 2012

dnes nevarím, dojedáme ako každý pondelok zo včera, ale už som bola v družstve na mlieko a robím tvaroh 😉 dnes možno urobím cukinový koláčik 🙂

danielaj
23. júl 2012

@lululka555 ahoj, receptík je na str.1238 😉

libka1
23. júl 2012

@danielaj tak to je super napad s tym cukinovym kolacom, este mi tu ostala polovica obrovskej cukiny takze aj ja zajtra spravim ten kolac, dakujeeeeeeeeeeeeem 🙂

lululka555
23. júl 2012

@danielaj ja ho tam nevidim 😅 ,neviem ci myslime ten isty,ja mam na mysli,ten co sa robil z mrvenicky 😉

mia117
23. júl 2012

Kuraci vyvyar a kuracie rizoto 🙂

amdeis
23. júl 2012

Nuz tak my dnes hraskovy krem ako polievka a na druhu tvarohovo-visnovu zemlovku. Na olovrant bude rebarborovy kompot s piskotami. Veceru nemam premyslenu, ale isto cosi nie sladke kedze obed je sladky. Mozno trescia pecen, chlieb, cibula. No a vazne premyslam nad tym, ze upeciem pudingos kakaovy, len mam strach ci tato krepa rura to nepokazi. Uz aby som si kupila novu, ale to az koncom roka, ked uz budeme byvat vo vlastnom.

lululka555
23. júl 2012

@danielaj uz som nasla,je na str.1328 😉

lejluska
23. júl 2012

Kuracie rezne vyprážané z novými zemiakmi a polievka od včera kurací vývar 🙂

jankalac
23. júl 2012

my dnes zemiakova polievka na kyslo s varenym vajkom, moravske kolace podla receptu na mmb

raza
23. júl 2012

@libka1 ahoj, prosím, prezradíš recept na ten domáci lanchmeat?? 😕

raza
23. júl 2012

tak placky konečne dosmažené (už len riadne vyvetrať 😠 ) , cuketový koláčik upečený a mám fajront 🙂 môžem ísť háčkovať 😀

muskam
23. júl 2012

u nas dnes peceny losos pre maleho a hoki pre nas, zemiacky a dusena zeleninka na masle. Vari sa kukurica, uz rozvoniava. Idem mrknut aj ja ten cuketovy kolac. Mama ma plno cukiet v zahrade a uz nevie co s nimi.

zklimekova
23. júl 2012

ja nejako nestíham chodiť na net po dovolenke 🙂...takže v sobotu sme mali šošovicovú polievku na kyslo a špagety s maskovou omáčkou a syrom....v nedeľu hovadziu s rezancami a zemiaky a rezne...poobede grécky šalát ..obložené misy..a tortu...ktorú som v sobotu cez deň a aj v noci dorábala...mola dcérka oslavovala 8 rokov...dodatočne....malú oslavu mala aj v Chorvátsku 🙂...a takúto sladkú pusinku som dostala za tortu 🙂

danielaj
23. júl 2012

@lululka555 jáj bože, zlé číslo strany som napísala, prepáč, ale už si ho našla, tak ok 😉 malá mi tu ťukala do klávesnice, som sa pomýlila 😒

danielaj
23. júl 2012

@zklimekova fíha, krásna tortička, šikulka a prajeme všetko najlepšie k narodeninkám 😉

katinkaaa7
23. júl 2012

Ja som dnes robila halušky s kapustou a polievka bolo zo včera zeleninová s krupicovými haluškami

abriela
23. júl 2012

@zklimekova pripajam sa k blahozelaniu a s krasnou tortickou ladi aj jej autorka 😉

mia.k
23. júl 2012

@libka1 ja idem zajtra robiť cukinovú,krémovú s guličkami. 😉 Takže ideš na ten lanšmít? Držím palce,nech sa vydarí a nech si pochutíte. 😉 Mňamko. 🙂
My sme mali dnes kuraciu slížikovú polievku a tuniakové cestoviny.

happy8051
23. júl 2012
lululka555
23. júl 2012

@danielaj hlavne ,ze som nasla,zajtra by som ho chcela upiect,vyzera dobre 🙂

gianni
23. júl 2012

dnes kapustová kyslá s údeným a cukinový nákyp