Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
ja dnes mam polievku fazulovu s udenym maskom a ryzovy nakyp - ten je tu v poslednej dobe nejaky popularny🙂
ahojte
ja som dnes ráno vybrala z mraziaku parené buchty, nech si chlapci zohreju na obed...a po príchode z práce upečiem kuracie stehná, ryža...nech majú na zajtra 🙂
ahojte. ja som urobila brokolicovu polievku a lasagne. vsetko sa zjedlo, tak zajtra musim varit zase!! ☹ ☹
awojky ,
fasirky so zemiakovou kasou ,a na vecer este asi spravim babovku .. 😉
spenat so zemiakovou kasou a vajickom
Ahojte baby poraďte mi recept na krémovu hríbovu polievku. Díík
syrové penne 🙂 s bazalkou a oregánom 🙂
Ahojte, a mne by ste neporadili dobru koprovu omacku a take to mäsko sa dava, sekana tusim (: koprovku som ako mala neznasala a teraz mam na nu takuuuuuu chut ze azzz...... . 😝 😝 😝
8808 paci sa-ja ju nemam rada ale robievam ju posielam niekolko z netu
http://recepty.dct.sk/recepty-koprova-omacka/
http://www.kucharka.sk/recepty/koprova-omacka-2
http://varenie.markiza.sk/clanok-456341-koprova...
my dnes rajčinkova polievka a druhe este neviem čo urobím,bud palacinky,rizoto alebo cukinove placky 😀
sosovicova polievka, cuketa vyprazana s kasou zermiakovou a zaroven urobim aj cuketove placky.
detom na vecer zemlovku.
Ja som dnes robila brokolicovú polievku krémovú a rezance s tvarohom na zajtra musím vymyslieť niečo na viac dní, ak by som už išla do pôrodnice, nech je doma niečo navarené 😉
hrášková polievka s krupicovymi haluškami a palacinky
ja dnes bryndzové halušky.
No my sme dnes karfiolovi!Vyprazany karfiol,a z malych ruziciek som urobila polievocku,maly ju zboznuje 🙂
Ahojte, dobra tema 🙂 ja som sa dnes pustila do lasagni, prvy krat v zivote. Mam nervy, lebo to pomlete bravcove masko, co kupil manzel v obchode vyzeralo pofiderne, malo sedu farbu, a este sa vobec nerozpojilo, ked som ho varila, takze ostalo vo vacsich kusoch. A teraz neviem, ci si ja take jedlo vobec mozem dovolit jest v siedmom mesiaci, s takym pochybnym masom. Ale je mi to luto uz vyhodit, snad ked to je prevarene, tak sa nam nic nestane 😒
mlete maso tiez nikdy nekupujem ani cerstve ani mrazene-pomelu tam aj spinu z regalov bleeeee 😝 ,ja si meliem sama,lebo neverim ani takemu co si vyberiem a dam pomliet ex bol masar tak vymienali co sa len dalo a cistita mlyncekov tiez nieje bohvieco 😠
Nakoniec robim aj ja karfilovu polievku-no clovek neodola nadherne su teraz 🙂 🙂 🙂 a len tak zapecene polky zemiakov na rasci a cesnaku s bryndzou alebo tvarohom a domaci kefir-robievam z huby 😀
@titkovamiriam dakujem, ja takto si viem aj ja najst,ja len ci nemas taky recept co presne ty pouzivas, lebo napriklad ako som kukala do jednej ide vyvar, do dalsiej zasa nie.. a ja som chcela ist rovno na istotu (: ale aj tak dakujem (:
tak ja ked robim tak dam kopor do osolenej vody pridam smotanu s mukou,dochutim octom cukrom a k tomu knedla a vajcia alebo varene hovadzie masko. 🙂 no robim ju len tak dva krat do roka ja nemam rada vonu kopru brrrr

tak ja dnes veeelmi jednoducho 🙂 zemiakovú omáčku s oprazenou spekackou a manzelove oblubene zakusovadlo k TV zemiačiky nakrájené na 1cm hrube kružky a obalené v trojobale a vyprazené - to je ale nenaročny manzel 😀