icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

weverka11
19. okt 2010

tak ja dnes veeelmi jednoducho 🙂 zemiakovú omáčku s oprazenou spekackou a manzelove oblubene zakusovadlo k TV zemiačiky nakrájené na 1cm hrube kružky a obalené v trojobale a vyprazené - to je ale nenaročny manzel 😀

kvojtanikova
19. okt 2010

ja dnes mam polievku fazulovu s udenym maskom a ryzovy nakyp - ten je tu v poslednej dobe nejaky popularny🙂

zuzu13
19. okt 2010

ahojte
ja som dnes ráno vybrala z mraziaku parené buchty, nech si chlapci zohreju na obed...a po príchode z práce upečiem kuracie stehná, ryža...nech majú na zajtra 🙂

berus222
19. okt 2010

ahojte. ja som urobila brokolicovu polievku a lasagne. vsetko sa zjedlo, tak zajtra musim varit zase!! ☹ ☹

mmonika
19. okt 2010

awojky ,
fasirky so zemiakovou kasou ,a na vecer este asi spravim babovku .. 😉

iinuska
19. okt 2010

spenat so zemiakovou kasou a vajickom

womenne
19. okt 2010

Ahojte baby poraďte mi recept na krémovu hríbovu polievku. Díík

kiwinka
19. okt 2010

syrové penne 🙂 s bazalkou a oregánom 🙂

8808
19. okt 2010

Ahojte, a mne by ste neporadili dobru koprovu omacku a take to mäsko sa dava, sekana tusim (: koprovku som ako mala neznasala a teraz mam na nu takuuuuuu chut ze azzz...... . 😝 😝 😝

dannynka
19. okt 2010

my dnes rajčinkova polievka a druhe este neviem čo urobím,bud palacinky,rizoto alebo cukinove placky 😀

nadhera
19. okt 2010

sosovicova polievka, cuketa vyprazana s kasou zermiakovou a zaroven urobim aj cuketove placky.

detom na vecer zemlovku.

nadhera
19. okt 2010

@dannynka 😀 😀 😀 aj u nas placky

mircova
19. okt 2010

Ja som dnes robila brokolicovú polievku krémovú a rezance s tvarohom na zajtra musím vymyslieť niečo na viac dní, ak by som už išla do pôrodnice, nech je doma niečo navarené 😉

eva7780
19. okt 2010

hrášková polievka s krupicovymi haluškami a palacinky

5katarina7
19. okt 2010

ja dnes bryndzové halušky.

terez34
19. okt 2010

@mircova neda mi to aj ked sa to netyka varenia ale zaujal ma tvoj termin porodu ja som pred dvomi rokmi 22.10 porodila dievcatko tak ti drzim palceky aby vsetko dobre dopadlo 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

kakakina
19. okt 2010

No my sme dnes karfiolovi!Vyprazany karfiol,a z malych ruziciek som urobila polievocku,maly ju zboznuje 🙂

kakakina
19. okt 2010

@terez34 aj my sme pred dvoma rokmi odychovali v porodnici,no maly sa narodil 18.10 🙂

luculele
19. okt 2010

Ahojte, dobra tema 🙂 ja som sa dnes pustila do lasagni, prvy krat v zivote. Mam nervy, lebo to pomlete bravcove masko, co kupil manzel v obchode vyzeralo pofiderne, malo sedu farbu, a este sa vobec nerozpojilo, ked som ho varila, takze ostalo vo vacsich kusoch. A teraz neviem, ci si ja take jedlo vobec mozem dovolit jest v siedmom mesiaci, s takym pochybnym masom. Ale je mi to luto uz vyhodit, snad ked to je prevarene, tak sa nam nic nestane 😒

berika
19. okt 2010

@maculik asi hej, len ja preto používam kuraciu, lebo sa z nej ľahšie pripravujú jedlá. Bravčovú pečeň dobre spraviť - to treba vedieť. Ja som viackrát skúšala, nikdy to nebolo dobré, také ako keď spraví mama.

berika
19. okt 2010

@luculele mleté mäso nikdy nekupuj v hypermarketoch, choď radšej k mäsiarovi, tam si vyber mäso a ni ti ho pomelú. V hypermarketoch dávajú do mletého mäsa kadečo, myslím tým sóju, múku atď

terez34
19. okt 2010

@kakakina no super akoze si neni v oktobrovich zlatickach pokecame 😉

kakakina
19. okt 2010

@terez34 nejak som tu zacala brazdit,az teraz po zisteni druheho tehu,ale vsetko napravim 😉 !

titkovamiriam
19. okt 2010

mlete maso tiez nikdy nekupujem ani cerstve ani mrazene-pomelu tam aj spinu z regalov bleeeee 😝 ,ja si meliem sama,lebo neverim ani takemu co si vyberiem a dam pomliet ex bol masar tak vymienali co sa len dalo a cistita mlyncekov tiez nieje bohvieco 😠
Nakoniec robim aj ja karfilovu polievku-no clovek neodola nadherne su teraz 🙂 🙂 🙂 a len tak zapecene polky zemiakov na rasci a cesnaku s bryndzou alebo tvarohom a domaci kefir-robievam z huby 😀

8808
19. okt 2010

@titkovamiriam dakujem, ja takto si viem aj ja najst,ja len ci nemas taky recept co presne ty pouzivas, lebo napriklad ako som kukala do jednej ide vyvar, do dalsiej zasa nie.. a ja som chcela ist rovno na istotu (: ale aj tak dakujem (:

8808
19. okt 2010

@luculele fuuu.. no neviem. radsej by som neriskovala, ked cakas babo.. raz ked nieco nieje ok, ani prevarit tomu nepomoze.. ja nekupujem mlete mäso, nech by aj neviem ako krasne vypadalo.. tiez mame plynček tak to by som radsej doma zvladla (:dufam ze nabuduce budu lepsie (:

titkovamiriam
19. okt 2010

tak ja ked robim tak dam kopor do osolenej vody pridam smotanu s mukou,dochutim octom cukrom a k tomu knedla a vajcia alebo varene hovadzie masko. 🙂 no robim ju len tak dva krat do roka ja nemam rada vonu kopru brrrr

luculele
19. okt 2010

@8808 🙂 nabuduce urobime tak, ako radi @berika

trochu som si dala, predsa len, na obale bola trvanlivost dodnes a nesmrdelo to, takze snad to bude ok. 😎

A moj drahy, ten zje vsetko 😀