icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

danielaj
26. júl 2012

@abriela 😉

flowerska
26. júl 2012

zeleninova mixovana polievka(mrkva, brokolica, karfiol, cuketa), pecene kuracie stehna, bravcova panenka so syrovou omackou, pecene zemiaky a rukolovo paradajkovy salat s balkanskym syrom)))
vcera spenatova polievka s vajickom, restovana kuracia pecen s tarhonou, slana strudla a dezert ovocno-orechova babovka..

pami2
26. júl 2012

@flowerska fiha,same dobroty...ako robis tu panenku?

ibajeho
26. júl 2012

@danielaj a tebe tie slivky sa nechytia? Lebo som vsetko dodrziavala a zacali sa mi v rohoch pripekat...ma to zarazilo, lebo neviem preco. Nastastie je dzem vyborny len strasne husty, ani mi to neslo poriadne rozmixovat, ale ta chut bola bozska 😉

adka.8
26. júl 2012

u nas šošovicova kyslá polievka s klobáskou a vypražaný oštiepok a varené zemiaky 🙂 a Nicole si rozkázala syrové halušky tak malej princeznej to.

katren
26. júl 2012

@flowerska fiiiiiii 😕 kolko mas doma jedakov 😅 😀 😀 😀

lenuss84
26. júl 2012

ahojte.tak my dnes sme dnes dojedli cuketovy a šalatovy privarok so zemiakmi,volskym okom a opečenymi parkami.
zajtra uvarim kuraci perkelt s kolienkami.

mia.k
26. júl 2012

My máme dnes guláš.

boska79
26. júl 2012

kysla zemiakova polievka, parene buchty a bryndzove halusky.. zajtra budu vajickove

boska79
26. júl 2012

a chcelo by to nejaky fakt cokoladovy zakusok 😕

lasenka
26. júl 2012

@maba ten je aj pekny 🙂 dakujem 🙂

drobik1
26. júl 2012

dnes sosovicova polievka mliecna a lievance... 🙂 vcera boli cukinove plackya zajtra asi gulas... 🙂

lasenka
26. júl 2012

@abriela waw, to vyzera byt velmi jednoduche... tiez velmi pekne dakujem a pridavam do zbierky 😉

lenuss84
26. júl 2012

@womankc aj ja robim tiramisu len z obyc.natierkoveho masla,kyslej smotany a slahacky.nekupujem drahe mascarpone 🙂

mimuska2
26. júl 2012

Kuracie prsia na bazalkovej omacke. Mnam

boska79
26. júl 2012

@lenuss84 ked kupis nahradu- tak to mas v cene jedneho mascarpone... Tiramisu robievame obcas a ked uz zhresit, tak nech to stoji zato

lenuss84
26. júl 2012

@katy1986 recept na kura som si odpisala,vyzera fajnovo,isto vyskusam.a aj tie zemiaky...
diky za tip 🙂

raza
26. júl 2012

dievčence, mám na vás prosbu o radu.. dávate niektorá mraziť celé klasy kukurice?? ak áno, ako? aj ich predvaríte? alebo len surové?

katy1986
26. júl 2012

@nadhera dakujem za tip 🙂 zajtra omrkneme 🙂
@lenuss84 no čo ti poviem, to kura - resp. stehná chutili ako obyč. pečené kura, aj výpek som ochutnala, ako trošilinku tam bolo cítiť maslo, pritom som dala masla tak akurát, ani málo, ani veľa....no nevadí, ja milujem pečené kura, takže mi chutilo veľmi 😎 ale na tie zemiaky sa chystám v nedelu 🙂
@raza no ja som raz zmrazila už uvarenú kukuricu, ale chuťovo bola potom celkom iná.....vôbec nám to nechutilo, neviem či ja som urobila niečo zle....

lenuss84
26. júl 2012

@akika722 prosim si recept na ANANASOVY ORGAZMUS.my mame radi ananas....dakujem!!!!

abriela
26. júl 2012

@lasenka je to kolacik, kt. zvladne aj moj brat 😉 a zabudla osm napisat prasok do peciva..
Nasla som ho aj na nete, len autorka pouzil hladku muku a praskovy cukor. Ale aspon uvidis ako vyzera v reze.
http://varecha.pravda.sk/recepty/jablkovy-kolac...

abriela
26. júl 2012

@raza ja kukuricu kratko predvaram. Potom ju vyberiem v zime z mrazaku a znovu chvilu varim.
Vonia a chuti podla mna normalne.

cestovatelkaandrea
26. júl 2012

no dnes to bude kuracia pecienka s ryzou 🙂

abriela
26. júl 2012
lasenka
26. júl 2012

@abriela mnam, vyzera perfektne!

amdeis
26. júl 2012

Dievcata viete mi povedat ohladom pudingosa naco tam je prasok do peciva? Resp. skusala ste niektora ho tam nedat a nechat len drozdie? Pretoze sa mi zda privela 2x 42g drozdia + 1 PDP. Ci myslite, ze by az tak bez PDP nenarastol?

soniatko
26. júl 2012

kuraci perkelt s cestovinou....

mirage
26. júl 2012

U nas dnes penove palacinky, je to bomba kaloricka, su zo 6 vajec kde sa bielka a zltka miesaju zvlast a pecu sa len na jednu stranu. Deti mi uz nechcu obycajne,, odkedy spoznali tieto. 😉
Pre draheho pecene maso a dusena karamelizovana kysla kapusta a mne zapekany baklazan s mozarelou a rajcinami a uhorkovy salat. Fu, aj by stacilo 🙂

kokorunecka
26. júl 2012

Potrebujem poradiť...
Nejaký univerzálny základ na omáčku k mäsu? Maslo+múka, olej+múka,maslo+solamyl,olej+solamyl ?
Ďakujem.

emily_666
26. júl 2012

@mirage a receptík na tie bomba palacinky môžme poprosiť? Veru by som si dala 😀