icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

zarabono
28. júl 2012

babule dajte radu na dnesny obed,mam bravcove kare a chcela by som cosi rychle.napadaju ma len obratene rezne...ale rada by som skusila aj cosi nove

kevinka84
28. júl 2012

poprosím vás o nejaký dobrý recept, niečo s cuketkou, nejako plnenú, zapečenú alebo čokoľvek iné. 🙂

chloe001
28. júl 2012

Rybie prsty,kasa zemiakova, salat hlavkovy 🙂 rychlovka najvacsia 😅

ibajeho
28. júl 2012

@zarabono mozes to urobit na styl ciganskej, taktiez sa z toho da spravit segedin, alebo normalny gulas, moznosti je vela len treba vediet na co mas ty chut 😉

kevinka84
28. júl 2012

@zarabono mäsko si napacuješ, cca 2 hodiny (soľ, ml. čierne korenie, dijonská horčica, sojová omáčka, bobkový list, kari korenie, trošku oleja) Po odležaní dusíš, podlievaš a na koniec pridáš smotanu na varenie, prípadne zahustíš. Podávame napr. s tarhoňou.

danielaj
28. júl 2012

@pegggy kuk do môjho albumu s koláčikmi, tam je hneď ako prvá 🙂 a ukladala som ako ma napadlo, nič zložité 😉

danielaj
28. júl 2012

my dnes dojedáme polievku zo strúhanej zeleniny s haluškami zo včera, langoše a poobede ideme opäť stanovať k jazeru, tak tu nebudem, prídeme až v nedeľu, nejak sa nám to zapáčilo a treba využiť krásne počasie, mm bude variť srnčí guláš, budege grilova´t kuracie prsia, kuracie stehná, cukinu+opekačka špekajdy, slaninka atď., a práve som dopiekla perníček, aby bola aj niečo sladké 😉
tak sa tu mávajte krásne a užite si pekný víkend 😉

luciok
28. júl 2012

@danielaj Hneď by som sa vymenila, ja som do večera v robote

lejluska
28. júl 2012

Tááááákže včera sme mali zeleninkovú polievku a francúzske zemiačiky a dnes moje najobľúúúúúbenejšie jedlo BRYNDZOVE HALUŠKY 😀 už teraz sa mi zbiehajú slinky 😝

pegggy
28. júl 2012

@danielaj len niekto dával nedávno link aj na postup obrázkový ako ukladať lentilky a ostatné idem robiť podla toho doboškového receptu.
Práve som naložila hermelín, muž sa smial, že zas robím pokusy, včera som robila ten domáci bailys, ale dala som ovela menej rumu ako je písané, a aj tak ma to tam štípe, ale tým pádom je to dosť husté.

zuzananinka
28. júl 2012

u nas dnes cukinovo mrkvovo zemiaková krémová polievka s krutónmi - zemiaková kaša, fašírky a k tomu uhorkovo cibulkový salat ----- mnam uz sa tešim na fašírku veeeeelmi dávno sme nemali

beruska.zuzanka
28. júl 2012

Pyrohy, bryndzovo-smotanové, cibuľovo slaninkové a lekvárové s tvarohom, polievka paradajková 🙂

janka256
28. júl 2012

@kevinka84 ja dnes robim toto:http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=5493 a vcera bolo:http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=26516 vyborne mam to odskusane 🙂

tinuskaha
28. júl 2012

fasirka so zemiakmi a uhorkovy salat a karfiolova polievka a bude aj na zajtra

zuzanockamt
28. júl 2012

karfiolove fasirky, zemiakova kasa a zelenina ... polievku sa mi dnes nechce 😀

ukana
28. júl 2012

ryza s bananmi a grankom..........synátor má hnačku, tak dieta ☹ ☹

abriela
28. júl 2012

@ukana paci sa mi davam na jedlo 😉

ukana
28. júl 2012

@abriela 😀 😀 😀 😀 to som pochopila.... 😀 😀 😀

katushka16
28. júl 2012

my dnes zeleninová polievka s krupicovými haluškami a kapustové fliačky

kucminka
28. júl 2012

my dnes vyprážaný syr a cuketka so zemiakmi a jablkový kremeš 🙂 prosím vás nejaký dobrý receptík na špíz,ale bez klobásy,moj manžel to nemusí.

sharmana
28. júl 2012

patizonovu omačku (privarok) s vareným vajíčkom a zemiakmi

irsina83
28. júl 2012

My mame dnes majstra a tak som spravil zeleninovu s haluskami a kuracie rezne so zemiakovym saatom bez majonezy. a ked majster dokonci pracu tak ideme k nasim na jeleni gulas a grilovacku 😉

petribela
28. júl 2012

takže dnes sme mali na obed kuracie napácované mäsko k tomu mladé zemiaky pečené v šupke a uhorkový šalát,,mňamky...zajtra bude segedínsky guláš,ktorý môj manžel miluje:o...dobrú chuť

riana12
28. júl 2012

u nas dnes strapate rezne + ryza a uvidim podla chute, mozno postavim na slepaciu polievku a upeciem nieco sladke...

mimmka30
28. júl 2012

unas dnes zeleninova polievka a vyprazany syr a hranolceky,,vonka svokra vari kapusticku v kotliku 🙂

vivusika
28. júl 2012

my sme mali dnes plnené pečené zemiaky a k nim cmar http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=39045&use..., ku kávičke idem upiecť kysnutý slivkový koláč s posýpkou 😀

bubinko83
28. júl 2012

http://www.toprecepty.sk/recept/1309-hovadzie-r... my dnes toto a je to genialne 🙂

katkas1
28. júl 2012

prave sme sa vratili z grilovacky, steaky, kuracie stehna, klobasa, k tomu zapekane zemiaky, zeleninovy salat, harule z cukiny, plnene zaby, veterniky, bananove bomby, metrovy z bb keksov a uz ani neviem co vsetko, asi ma rozdrapi 😅