icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

danielaj
30. júl 2012

@ibajeho jo ďakujem pekne, stanovačku sme si užili, bolo perfektne, ale večer sa chystali búrky aj u nás, tak sme zobrali deti a išli sme prespať ku kamoške a ráno zase späť, joj super bolo 😉 mrzí ma ten lekvár, ja ho robievam , mne sa to ešte nestalo, že by stvrdol 😒 skôr by som privítala, aj keby bol hustejší, netuším, či sa dlho piekol alebo v čom bol problém 😢

danielaj
30. júl 2012

dnes dojeme zo včera, babk anám navarila, ke´d sme boli stanovať: klasika slepačie polievka, pečené bravčové mäso, zemiaky, ryža a zeleninový šalát 😉 včera sme na stanovačke grilovala kuracie prsia, cuketu, varili sme kukuricu at´d. at´d, v sobotu mm urobil výborný, ale že naozaj výborný srnčí guláš, dokonca jedli aj tí, čo guláš nejedávajú 😉
tento týždeń chceme akciu ešte aspoň 2x zopakova´t, tak bolo perfektne a treba využiť horúce počasie, ktoré k nám má prísť 🙂

mimi21mimi
30. júl 2012

Dnes uvarím polievku zo sušeného hrášku a druhé jedlo asi zapekané cestoviny.

kibuk
30. júl 2012

pekne ranko 🙂
vcera sme si varili kelovu polievocku a francuzke zemiaky a dnes sa polievka dojeda a deticky si vyprosili pirohy zemiakovo bryndzove 🙂
a zacinaju nam opat bezne dni,mm skoncila dovolenka ,juuuj dobre bolo 😉 🙂

mia117
30. júl 2012

Dobre rano, tak dnes sa chystam urobit sosovicovu polievku s parkom a marhulove knedliky s makom 🙂

abriela
30. júl 2012

@adrianna20 podla mna treba ho varit kratsie, alebo dat menej gelfixu, resp. viac ovocia. Ked mam dzem velmi tvrdy a neda sa natierat na kolac, tak ho riedim vodou. Dam do hrceka prevarenu vodu, dzem a zmiesam spolu. Resp dam na sporak dzem s vodou a prevarim to spolu.

petulka_29
30. júl 2012

@luciok ja teda miesim len ručným mixérom, tak neviem.

kikaneu
30. júl 2012

ahojte, dnes nevarím, ostalo od včera.....robili sme s manželom veľký obed, lebo sme pozývali našich a brata.....hovädzí vývar s rezankami a kuracie špízy na mrkve so sezamom a ryža k tomu.....bolo to skvelé, ale nikomu nechutilo......pravdepodobne zajtra nás čaká pohreb 😢 .......venujte prosím modlitbu nášmu kamarátovi ☹ ......ďakujem

zdenka411
30. júl 2012

Dobre ranko.... dnes to bude brokolicova mliecna polievka a kuracia svieckova na smotane s knedlou..... inak je vyborna, kuki recept http://varecha.pravda.sk/recepty/kuracia-svieck... 🙂

sisanka
30. júl 2012

dnes obedik zo vcera...zapekana krkovicka s ryzou a hranolkami, zeleninova polievka...a vecer pojdeme mozno opekat ak sa nepokazi pocasie 🙂

rastulka
30. júl 2012

Dobre ranko 🙂
Taaak,a už sa hlasim z noveho byvania 😀
Aj my mame obed zo včera 😉 nedelnu kuraciu polievku s mrveničkou,pečene kura,vypražane kuracie rezne,opekane zemiaky a uhorkovy šalat 🙂 aaaa rafaelo rezy 😝 😝 😝 http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=2422

ibajeho
30. júl 2012

@danielaj este ma aj napadlo ze mozno mam inu ruru nez je v recepte a potom to moze byt tym...no skoda no ☹

katy1986
30. júl 2012

Ahojte, tak my dojedáme tiež : vývar+ plnené kur. prsia so šunkou a syrom+ ryža.
ale mám chuť ešte od včera na pečeňovú paštéku, od @mrkvakatka, takže som už vybrala pečienky z mrazničky...mužovi dám na raňajky do roboty, a rozmýšľam, že urobím aj majolenkovú roládu, len málinko, ja to nemusím, ale muž to má rád...(nakrájam salámu,uvarené vajcia, kyslé uhorky, cibuľku - ochutím vegetou/solou zalejem majolenkou, a do toho dám želatínu, vylejem do srnčieho chrbátu, nechám stuhnúť a hotovo)

Baby ináč načo som ja prišla...raz moja šéfka urobila fantastickú tuniakovú nátierku, nechcela nám povedať čo do toho dala, ale potom sa priznala, že tatársku za pár lyžičiek....no a včera som robila ja vajíčkovú nátierku, a mala som ešte tatárku tak za dve lyžičky ešte v poháriku v chladničke, tak ma napadlo pridať tiež do pomazánky...a bolo to fakt chutnejšie....ale tak možno vy to aj tak robíte, len pre mna je to obrovská novinka 😀 😉 síce je to veľmi nezdravé, ale čo už 😝

lydia22
30. júl 2012

Tiez dojedame zo včera,kelovu polievku,kurča na zemiakoch a mame este aj obrateny jablčnik.

abriela
30. júl 2012

Kocky ROBIL z vas niekto DETSKU VYZIVU z jablk a pridaval tam aj praskovy puding??? 😕
Vyziva nieje urcena pre dieta.

amdeis
30. júl 2012

My dnes budeme mat na obed hraskovu polievku s krupicovymi haluskami a na druhe chlebovnik. K tomu bude zeleninka.
Co sa tyka tej pecenovej natierky z kuracich pecienok tak som ju vcera spravila - podarila sa - ale nechuti mi nejak. Teda chutna relativne je, ale je chutovo nevyvazena a strasne tazka. Paprika ju robi velmi tazkou, maslo nepridava na chuti. nabuduce miesto masla jednoznacne mast. Pridala by som aj trosku smotany na zjemnenie pecenovej chute. Jo a dala som mandlove platky, mne osobne to k peceni velmi pasuje. Samozrejme az v chladnucej faze.

bubo1104
30. júl 2012

jarná polievka zo zelenikou , zemiačky na masle a pažítke + fašírky + uhorky na sladko - kyslo . Večer ešte upečiem klasiku piškót

nelinka0401
30. júl 2012

dojedáme zo včera,tak som sa rozhodla spraviť ten chlieb v rúre.no dúfam,že sa mi podarí. 🙂 len neviem,či mám plech aj pomúčiť,či nie?

nelinka0401
30. júl 2012

@lydia22 ahoj.aj ja práve robím ten chlieb 🙂 čo si dala foto.prosím ťa na aký plech si to dávalaaj si ho nejako pomúčila,či ako mám postupovať?? 😅 listujem,listujem ale ešte som sa k tomu nedopracovala.ako docielim ten tvar?aj sa pri pečení ešte nafúkne?aby som ho nedala do malého a potom sa ni dobre neupečie.

lydia22
30. júl 2012

@nelinka0401 mam taky vyšši pekačik tak do toho som dala,nie na klasicky plech,aby sa mi nerozpľaštil.dala som papier na pečenie a som sa snazila po vykysnutí urobit taky tvar ako maju chleby.chlieb este podrastol.

daniz
30. júl 2012

V sobotu sme boli v Zlíne v ZOO, tak po ceste na salaši sme haluškovali, 🙂
v nedeľu paradajková polievka a grilovačka, upiekla som chlebík a napiecť som išla do Lidla 😀 😀 😎 😎

sevi
30. júl 2012

dnes sosovicovy privarok na kyslo a k tomu vajcia varene a chlieb.

abriela
30. júl 2012

priprava na zimu - vyziva a struhane jablka

luciok
30. júl 2012

@rastulka waaaaaaaaa čo by som dala za kúsok toho kokosového koláčika... aaaaaaaaa

petkave
30. júl 2012

Tak my dnes iba obyčajne. Vývar zo včera a k tomu špenátový prívarok.

irsina83
30. júl 2012

My dnes takto : zapekane prsia so sampionmy, sunkou a smotanou - pre tatina a malu + zemiaciky a fazulky s cesnakom a pre mamu grilovane prsia, peceny zemiak a zapekane sampiony + fazulka - trochu diety lebo mi byva zle od zaludka... a polievocka od vcera kuraci vyvar 🙂

nelinka0401
30. júl 2012

@lydia22 dakujem 🙂 ja mám také vyššie oválne jánske mise.môžem to aj tam dať?malo by to pekný tvar.malo by sa mi to tam zmestiť.

janine01
30. júl 2012

Dneska cestovinky s hribikovou omackou,,,tie moje baby by len na cestovinach boli stale...

titkovamiriam
30. júl 2012

Cafte!Hlasim prichod a foto v rychlosti na jednej fotke cele menu-morcacia slizova,morcacie prsia,ryza a uhorkový šalat-mame dnes spolu nedelu

lydia22
30. júl 2012

@nelinka0401 tak hadam mozes a ja som este chlebik piekla pomaly zacala som na 160 stupnoch ze sa pekne prepiekol aj kysnute kolace tak peciem,a chlebik som pocas pecenia asi 2x potrela slanou vodou a aj po upeceni.