icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

kucminka
31. júl 2012

@amdeis moja mama robí knedľu len z hrubej múky a je naozaj vynikajúca 😉

nanulik
31. júl 2012

včera som robila kurací vývar s krupicovými haluškami a dnes špenátový prívarok, vajko na tvrdo a zemáky

katushka16
31. júl 2012

ahojte my dnes hŕstková polievka a palacinky s nutellou a s domácim marhuľovým a jahodovým džemom

daniz
31. júl 2012

deti u babky, tak mm slepý guláš + kolienka s vajíčkom, ja surovú zeleninku - ja som taký zajko, uvažujem čo mm na zajtra ☹ . asi mu zavolám na čo má chuť.

nikita308
31. júl 2012

Dnes hrášková polievka so špagetami (ešte som nerobila, len skúšam, recept je z netu) a langoše... 🙂 keďže mám stále prázdninárov, už skúšam recepty aj z netu, lebo už neviem od radosti čo variť... 😖

dnika2
31. júl 2012

rostenka na hubach

katushka16
31. júl 2012

a ešte vás chcem poprosiť,nemáte nejaký odskúšaný recept na tekvicový koláč-na slano???

raza
31. júl 2012

tak perkelt z hlivy ustricovej s haluštičkami hotový 😉

lencyca
31. júl 2012

dnes som robila halusky,az pri robeni pozeram ze to cesto je nejake ine...dala som hladku muku miesto polohrubej,som sikovna 😀 ale su dobre,chlapi si pochvalovali 😉

danielaj
31. júl 2012

dnes fazuľová polievka so zeleninou a širokými rezancami, ale bez údeného, pečené podkovičky z kapra, zemiaky, zeleninový šalát, moravské koláčiky 🙂

danielaj
31. júl 2012

@kucminka ďakujem za receptík, tiež nepoznám takýto koláč 😕 ale vyzerá zaujímavo, musím niekedy vyskúšať 😉 ja som už robila jablkový krémeš, ale úplne niečo iné, ako tvoj recept 😉
@kucminka
@abriela mňam, že čerstvé orechy 😉 aj ke´d ja sa práve z nich vyhádžem, suché môžem a mám veĺmi rada, ale tiež nesmiem veľa takých len samotných, lebo tiež vyhádzaná plná pusa 😒 keď sú v plnke alebo v ceste, nevadí 😉 a kokos, ten tiež milujem 😉

abriela
31. júl 2012

@danielaj mne od cerstvych nic nieje. vyhadzujem sa skor od prvych domacich jahod ale aj to nie kazdy rok. Nechapem to, ale nevadi.
Ja si casto kupujem aj kokosovi orech a potom po nom mlatim ako diva a vravim si, ked to dokaze opica dokazem to aj ja 🙂

weronnka18
31. júl 2012

ahojte,
viete mi poradiť receptík na nejaký fajnový osvedčený domáci chlebík pečený v rúre?? 😎 ďakujeeem

kalifa28
31. júl 2012

ja dnes v plnom prude: varene plece, rajčinová omáčka a žemlová knedla
plecko na lesných hríboch, pečené zemiaky, miešaný šalátik (uhorka, rajčina, paprika, cibula)
manželík sa poteší 🙂 miluje 🙂

catrena
31. júl 2012

@katushka16 ja robim z cukiny-400gpostruhanej na hrubo-jak jablcka-cukiny,150g dietnej salamy(sunky)na kocky,150g syra na hrubo,1dcl oleja,3vajcia,1cibula na drobno,3-5str cesnaku,1kyp.prasok,200g polohr.muky(ovsene vlocky),ml.c.korenie,sol,vegeta.vsetko sa to zmiesa,necha postat 15min.vymastim plech a vysypem struhankou a pecem na 220° 30min aj viac- ja to mam radsej take tenke a pripecene 🙂 🙂

cestovatelkaandrea
31. júl 2012

no tak my mame este zo vcera kuracie sote s mexickou zeleninou a k tomu uz len treba uvarit ryzu.

vivusika
31. júl 2012

u nás hustá držková polievka - veľký hrniec, dúfam, že ostane aj na zajtra 🙂

zklimekova
31. júl 2012

@danielaj mňam kapra by som si dala, ale u nás nehrozí..až na vianoce :D...aj to ho jem iba ja a moj otec...trošku nám pomože aj mama, len tá sa bojí kostí 🙂

ibajeho
31. júl 2012

ja dnes idem robit ten gulas z rury, tak som zvedava co na to drahy povie, lebo ja taketo veci nejem a predpokladam ze to ani nebudem vediet dochutit...no co uz, snad sa to zje 🙂

daniela15
31. júl 2012

@mrkvakatka prosím ťa, čím si poliala tú zapekanú cuketu s klobáskou a zeleninou, čo je v tej miske? Môžeš napísať celý recept, vyzerá to super a cukety stále rastú, tak nech vyskúšame niečo nové.

rastulka
31. júl 2012

@soniatko JAJ prepač,že ti pišem až teraz,ale zabudla som 😔 😔 😔 Musim sa priznat,že ja som teraz rafaelo rezy polievala s plnotučnim mliekom,nemala som smotanu na šlahanie 😅 ale aj tak to bolo veeelice fajnove 😀

irsina83
31. júl 2012

dnes maminkin zdravy morcaci gulasik 😉

nelinka0401
31. júl 2012

baby dajte nejaký dobrý recept na domácu zmes na špagety.takú.čo si môžem dať aj do pohárov na zimu,vdaka 😉 😉

titkovamiriam
31. júl 2012

dnesne knedle 😉 inak nestiham vas citat 😝
@nelinka0401 ja si na spagety robim vzdy cerstvu ale robim niečo taketo a je to dobre na ryzu,maso aj cestoviny:
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=40404

bonaquaba
31. júl 2012

Ahojte babule
idem si k vam po nejaky recptik,ak mate nieco z karfiolu,ale nech nie je vyprazzaany ani zapekany, za dakujem

maba
31. júl 2012

piekli ste už "pomaly" pečenú kačku (s plnkou)? Aké máte skúsenosti? Alebo, ako ju pečiete?

mamkabeika
31. júl 2012

@irsina83 Dala by si nám receptík na ten guláš? Vyzerá super 🙂

abriela
31. júl 2012

Olovrant: domaca slanina, cibulka, uhorka, cerstvy chlebik

irsina83
31. júl 2012

Potrebujes kusok morcacieho masa, mrkva, petrzlen, cibula, zemiaky, timian, petrzlenova vnat, 3 gulky noveho korenia, morska sol, olivovy olej, cierne mlete korenie, vegeta, paradajky v konzerve krajane na kocky, biela fazula v konzerve,. Na olej das na drobno cibulu a petrzlen s mrkvou na kolieska, posypes korenim, pridas gulickove korenie a posmazis, pridas masko, posolis, posmazis a zalejes vodou, ja som pridala aj curcumu, nechala varit ked bolo masko polomakke tak som pridala zemiaky, uvarila so makka, pridala som paradajky v konzerve, nechala povarit asi 10 min, dochutila som vegetou, solou a na koniec prida fazulky a nechas povarit 5 min, pridaspetrzlenovu vnat.. dobru chut. robila som ho husty takze je bez zatrepky 😉 😉

kucminka
31. júl 2012

@danielaj mne sa tiež pusina vyhadzuje z orechov a rajčín,až tak to štípe,a presne ako ty píšeš,trocha v koláči mi moc nevadí,ale keď netreba,tak ich tam nedám.