icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

sharmana
3. aug 2012

kapustnica a granadír 🙂

kikaneu
3. aug 2012

@lu2112 skúsim.....alebo budem variť len mini porcie pre seba......neznášam ten pocit nedocenenia......nemusí mi ďakovať, stačí, že zje

lejluska
3. aug 2012

Včera sme mali pizza rožky a paradajkovú polievočku a dnes máme vyprážaný karfiol a nové zemiaky 🙂 a už varíme guláš na zajtra lebo nás čaká veeeeľa práce kedže meníme okná 🙂

kinka555
3. aug 2012

spenatova polievka s rozslahanym vajickom, peceny pstruh na masle s pecenymi zemiacikmi 😵

womankc
3. aug 2012

@zuzananinka ja si myslím, že by si mohla použiť ako náhradu kešu naturálne , niekto uvádzal, že dáva aj arašídy, lenže ak chceš také autentické , musíš tie píniové použiť - majú špecifickú chuť a dajú sa už kúpiť, skús tie "zdravé obchody" , ale myslím si že aj v bille, tescu by si to snáď zohnala a myslím si, že v ľadničke to vydrží bez problémov aj dlhší čas a možno , podľa mňa mesiac určite, je to v podstate v oleji a keby si to skúsila presterilizovať tak 10 min v pare, že by to mohlo byť, ale s tým skúsenosti nemám

womankc
3. aug 2012

@kucminka no to iste môžeš skúsiť , ale to je v podstate pizza. Originálne sú práve z chlebového cesta a tak si myslím, že keď si kúpiš už hotovú chlebovú zmes a z toho urobíš tie placky, bude to najdôverihodnejšia kópia a nemusíš sa trápiť, či si dala správne pomery múk a tak. No a na vrch si môžeš dať , čo len chceš , asi najlepšie by bolo to potieranie masťou a cesnakom

womankc
3. aug 2012

@irsina83 fíha , to si musela poslúchať 😀 , krásne mňamky , veru dala by som si povedať.My ideme v pondelok do Chorvátska a tak dúfam, že si tiež dám chutné rybky . Isto ste si pochutnali

lu2112
3. aug 2012

@kikaneu treba tvrdy rezim drzim palce nech mu dokazes ze mat zenu ktora pravidelne vari v dnesnej dobe je vyhoda 😀

danielaj
3. aug 2012

@ibajeho ja pri broskyňovej dávam šupku dole, lebo je to potom také trocha horké 😉 a ja sterilizujem v hrnci, tak ohľadom toho, ako dlho v rúe, ti neviem poradi´t ☹

kikaneu
3. aug 2012

@lu2112 ďakujem

danielaj
3. aug 2012

@titkovamiriam aj my dnes ideme k vode, tak si užite aj vy pekný dník 😉

danielaj
3. aug 2012

dnes zemiaková polievka, kurací perkelt a kolienka 😉 dcéra je už fit, tak letíme k vode, pápá 😉

kibuk
3. aug 2012

dnes dojedame od vcera a sestra mi doniesla jablka,a rozmyslam co s nimi ... 🙂

ibajeho
3. aug 2012

@danielaj aj ja som ich osupala ale je to taka piplacka ze mam za sebou len prvu varku, ta sa teraz vari a druhu sa mi teda supat vobec nechce...cele prsty mam znicene och 😒

ladyjh
3. aug 2012

Ja davam dodatocne foto mojej babovky, ktoru sme mali cez vikend a zajtra ju zase robim. Mam novu formu, tak som skusala 😀 Najprv som si ju dala ohriat do truby, lebo sa mi zdala prilis hruba.
Recept mam tento - http://varecha.pravda.sk/recepty/mamkina-babovk... najlepsi na svete. Teraz budem asi robit z dvojitej davky, lebo moja forma je dost velka, a zmestilo by sa do nej ovela viac hmoty. Inak masla som dala menej a pridala trocha oleja, a mnamka!

ibajeho
3. aug 2012

@danielaj a kolko to robis v hrnci? ja mam tie srobovacie viecka a cakam kedy puknu a zatial nepukaju uz to varim asi 20min

soniatko
3. aug 2012

zeleninova polievka s haluskami a dolky s makom 😉

soniatko
3. aug 2012

@ibajeho neviem sice co zavaras, ale vicka budu pukat, ked budu pohare chladnut...ja som robila vyzivu, a vicka pukali az na druhy den, lebo som ich mala na noc pod dekou...

ibajeho
3. aug 2012

@soniatko robim detsku vyzivu broskynovu, tak neviem ako dlho to mam sterilizovat v tom hrnci...a potom ako to mam dat pod deku hore dnom?

soniatko
3. aug 2012

ja som sterilizovala 20 min a dala pod deku, ale nie hore dnom..mne tak povedal tatino...a deku som dala prec na druhy den rano...len ja som sterilizovala vecer...

ibajeho
3. aug 2012

@soniatko dakujem

soniatko
3. aug 2012

@ibajeho za malicko...ja som tiez robila tento rok prvykrat vyzivu a bola som z toho vyhukana, ale podarila sa... 🙂

manila421
3. aug 2012

dnes som robia toto, no mnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam Cukeiet plna zahrada tak skusam ze co snou.
http://varecha.pravda.sk/recepty/cuketovy-slany...

amdeis
3. aug 2012

Dnes sme mali zeleninovu drozdovu polievku a druhe boli sladke fliacky s kapustou. Zajtra detto.

sisanka
3. aug 2012

my dnes taky rychly obed...cestovinky....bud s kecupom alebo s lesnymi hribmi a kyslou smotanou....v poslednej dobe nejako nevarim 😀 mm obeduje v praci, ja s detmi chodime ku vode a na vecer opekame 🙂 vcera som piekla len palacinky k vode, dnes cestoviny a zajtra ideme na gulas 🙂
foto cestovin s hribikmi 🙂

gumidekmomo
3. aug 2012

Ahojte moj manzel bolna hriboch vcera takze dnes bola hribikova polievocka 😀

janka256
3. aug 2012

ahojte kocky potrebujem recept na ananasovy kompot z cukety taky co tam ide ananasovy sirup nie cerstvy ananas 🙂

januschka10
3. aug 2012

ja prave robim palacinky a vecer bude kuracie masko a ryza, este neviem ako ho urobim, mozno s nejakou smotanovou omackou

moncicip
3. aug 2012

@kikaneu Tie cuketove cestoviny som tento tyzden nestihla, ale ked ich odskusam ozvem sa aky mali uspech. Zajtra odchadzame na tyzden mimo domu tak potom ked sa vratime uz ich urcite vyskusam.

januschka10
3. aug 2012

@kikaneu vcera bol aj moj manzel na chlebe 🙂 u nas sa vecera serviruje o cca 19,15,lebo on chodi domov neskor (maly veceria nieco po 18,lebo o19.30 uz spi). a vcera moj muz prisiel domov o 20.30! co uz som ja sedela pri knizke a sporak bol umyty. takze mal chleba so salamom. a dnes ked nepride ako sa patri, tak si moze objednat pizzu.