icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

chloe001
10. aug 2012

Losos, zemiacky a zeleninka v pare 🙂 ci na pare 😀

simona112
10. aug 2012

dnes na obed sa dojedá cesnaková polievka so syrom a lievance, a k večery uvarím rýchlovku špenát zo zemiakmi a volským okom..a zajtra netuším..🙂

luciok
10. aug 2012

@danielaj
@rastulka ďakujem žienky za prianie, dúfam že sa to dá rýchlo do poriadku. Stalo sa to tak, že som sa potkla na šnúrkach od topánok. Ale neva, palec sa zahojí 😉

zklimekova
10. aug 2012

@maba tak aj ja sa pripájam všetko len to naj 🙂

a ešte k dnešnému obedíku..krémová brokolicová polievka..pre malú som do nej nechala trochu zemiakov aj brokoličku nerozmixovanú....a na druhé včerajšia večera 🙂...čo som už písala..poľovnícka špecialita bez diviny.....včera som dávku zmenšila..lebo sme boli iba dvaja papkanie..a dnes sa mi domov neočakávane dovalil zbytok detí 😅 ...tak som utekala kúpiť buchty na pare , aby nebolo málo 😀 , a včera večer som spravila aj tú výbornú cukinovú pomazánku...a je faaakt výborná ..ako som sa už aj tu dočítala 🙂

libka1
10. aug 2012

kuracie prsia na cesnaku, ryza, grilovana zelenina

mysiatkoo
10. aug 2012

prislo obdobie experimentovania po mesacnom deficite...a kedze ste ma tu navnadili na kysnute plnene rozky, tak som sa vecer vyhrala a na ranajky bola mnamkaaa ... a den predtym som sa hrala podla apetitu... chlebik s ovocim - ale skor to xutilo ako babovka...
obedy po 2 dnox madarskeho gulasu dnes decka ziadaly bezmasove - najjednoduxsia zemiakova polievka (podla poslednej foto asi vidno,ze xutila 😀 😝) a cestoviny s cottage cheesom a oprazenou cibulkou

mitka2007
10. aug 2012

Prosim si receptik na Nivovu omacku... 😵

danka9999
10. aug 2012

@zklimekova cukinová pomazánka? - ved porad, alebo daj link....ja tu mám 4 cukiny, a neviem čo s nimi....už sme tak troška objedení....vyprážame stále...plnená nám moc nechutí a placky máme tiež 😉

mysiatkoo
10. aug 2012

fuuu, ale mi ide... decka ziadalY.... no nic, preklep ma uz nepusti opravit 😀

katushka16
10. aug 2012

my dnes cesnaková polievka a pečené kuriatko s ryžou

zklimekova
10. aug 2012

@danka9999 cukinová pomazánkaa celkovo cukina sa tu tento týždeň celkom často spomínala 🙂...tu je http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=16904

danka9999
10. aug 2012

@zklimekova díky moc 🙂

lenuss84
10. aug 2012

@maba všetko najlepšie prajem!!!!

afrika
10. aug 2012

dnes domáca pizza 😵 😵 😵

lenuss84
10. aug 2012

ahojte,takze dievcata,musim skonštatovat,ze tarhonove rizoto s kur.maskom,co som robila po prvy krat,je naozaj famozne!a mali ste pravdu,ovela ovela lepsie ako z ryze 🙂 aj mm sa so mnou zhodol,ze sa u nas bude robit uz len tarhonove 🙂
dnes ho dojeme spolu s kalerabovou polievkou s mrvenickou-mimochodom,tiez som robila prvy krat a je mnam 🙂
zajtra spravim plnenu papriku /uvarim len jednu,pre chut,nemame to radi/ a VELA guliciek a paradajkovu omacku a k tomu varene zemiaky.bude aj na nedelu.
v nedelu uvarim zelenin.polievku aby bolo na pondelok a k tomu v pondelok dorobim vyprazyny patizon so zemiakmi.este som ho nevarial,tak som zvedava.ale pocula som,ze to chuti podobne ako vyprazany karfiol,a ten mame radi.... 🙂
naozaj to tak podobne chuti?

lenuss84
10. aug 2012

@luciok aj ja zelam skore uzdravenie!

mitka2007
10. aug 2012

Hallllllllo,ja si prosim recptik na Nivovu omacku....

lenuss84
10. aug 2012

@vieruna diky!som si hned odpisala,super tip.necham si trocha ml.masa ked budem robit tie plnene papriky 🙂

lenuss84
10. aug 2012

@vieruna a este ma napadlo k tej polievke s ml.masom-fajn by bolo zaliat to sackovou gulasovou polievkou.ale pre deti asi nie.i ked....priznam sa,ja malej taku dam,ked nestiham napr.ale jedla sackovu asi 3 krat za svoje 2 roky 🙂

lenuss84
10. aug 2012

@titkovamiriam je mi to luto s tou pracou.ale prajem nech sa dari v novej,drzim palce!

nadhera
10. aug 2012

http://varecha.pravda.sk/recepty/stavnaty-slivk...

vysledok nemozem odfotit, lebo niet co.... 😀 vyyyyborny, stavnaty ,mnam

lenuss84
10. aug 2012

@lizatko1009 malemu prajem dodatocne vsetko najlepsie!

lenuss84
10. aug 2012

@danielaj ooooch,ta vianocka vyzera bozsky!snad aj ja raz najdem odvahu na taketo nieco 🙂
a tie mini kolienka z Lidla su skvele,aj ja ich kupujem.celkovo-cestoviny kupujem len tam.zistila som ze su najlepsie,najchutnejsie 🙂

lencyca
10. aug 2012

@lydia22 mnam bryndzova polievka 😉 ,musim si ju urobit,ale menej,lebo moji chlapi ju nelubia 😒

maba
10. aug 2012

@lenuss84 @rastulka @zklimekova @daniz ďakujem 🙂

afrika
10. aug 2012

@maba všetko najlepšie 😵 😵 😵 😵

maba
10. aug 2012

@afrika ďakujem 😉

titkovamiriam
10. aug 2012

dneska grilovacka a nieco navarim na zajtra -asi rizoto ,lebo od rana ideme do zoo,

lencyca
10. aug 2012

tak pracliky hotove,bude mat maly aj my s mm k vinku 😀

lenuss84
10. aug 2012

divcata,prosim poslite mi recept na tu skvelu babovku,neviem kto daval recept.bolo tu par foto.....DAKUJEM!!!!! nemozem to akosi najst.