Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
dnes na obed sa dojedá cesnaková polievka so syrom a lievance, a k večery uvarím rýchlovku špenát zo zemiakmi a volským okom..a zajtra netuším..🙂
@maba tak aj ja sa pripájam všetko len to naj 🙂
a ešte k dnešnému obedíku..krémová brokolicová polievka..pre malú som do nej nechala trochu zemiakov aj brokoličku nerozmixovanú....a na druhé včerajšia večera 🙂...čo som už písala..poľovnícka špecialita bez diviny.....včera som dávku zmenšila..lebo sme boli iba dvaja papkanie..a dnes sa mi domov neočakávane dovalil zbytok detí 😅 ...tak som utekala kúpiť buchty na pare , aby nebolo málo 😀 , a včera večer som spravila aj tú výbornú cukinovú pomazánku...a je faaakt výborná ..ako som sa už aj tu dočítala 🙂
kuracie prsia na cesnaku, ryza, grilovana zelenina
prislo obdobie experimentovania po mesacnom deficite...a kedze ste ma tu navnadili na kysnute plnene rozky, tak som sa vecer vyhrala a na ranajky bola mnamkaaa ... a den predtym som sa hrala podla apetitu... chlebik s ovocim - ale skor to xutilo ako babovka...
obedy po 2 dnox madarskeho gulasu dnes decka ziadaly bezmasove - najjednoduxsia zemiakova polievka (podla poslednej foto asi vidno,ze xutila 😀 😝) a cestoviny s cottage cheesom a oprazenou cibulkou
Prosim si receptik na Nivovu omacku... 😵
@zklimekova cukinová pomazánka? - ved porad, alebo daj link....ja tu mám 4 cukiny, a neviem čo s nimi....už sme tak troška objedení....vyprážame stále...plnená nám moc nechutí a placky máme tiež 😉
fuuu, ale mi ide... decka ziadalY.... no nic, preklep ma uz nepusti opravit 😀
my dnes cesnaková polievka a pečené kuriatko s ryžou
@danka9999 cukinová pomazánkaa celkovo cukina sa tu tento týždeň celkom často spomínala 🙂...tu je http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=16904
@zklimekova díky moc 🙂
dnes domáca pizza 😵 😵 😵
ahojte,takze dievcata,musim skonštatovat,ze tarhonove rizoto s kur.maskom,co som robila po prvy krat,je naozaj famozne!a mali ste pravdu,ovela ovela lepsie ako z ryze 🙂 aj mm sa so mnou zhodol,ze sa u nas bude robit uz len tarhonove 🙂
dnes ho dojeme spolu s kalerabovou polievkou s mrvenickou-mimochodom,tiez som robila prvy krat a je mnam 🙂
zajtra spravim plnenu papriku /uvarim len jednu,pre chut,nemame to radi/ a VELA guliciek a paradajkovu omacku a k tomu varene zemiaky.bude aj na nedelu.
v nedelu uvarim zelenin.polievku aby bolo na pondelok a k tomu v pondelok dorobim vyprazyny patizon so zemiakmi.este som ho nevarial,tak som zvedava.ale pocula som,ze to chuti podobne ako vyprazany karfiol,a ten mame radi.... 🙂
naozaj to tak podobne chuti?
Hallllllllo,ja si prosim recptik na Nivovu omacku....
@titkovamiriam je mi to luto s tou pracou.ale prajem nech sa dari v novej,drzim palce!
http://varecha.pravda.sk/recepty/stavnaty-slivk...
vysledok nemozem odfotit, lebo niet co.... 😀 vyyyyborny, stavnaty ,mnam
@lizatko1009 malemu prajem dodatocne vsetko najlepsie!
@lenuss84 @rastulka @zklimekova @daniz ďakujem 🙂
dneska grilovacka a nieco navarim na zajtra -asi rizoto ,lebo od rana ideme do zoo,
divcata,prosim poslite mi recept na tu skvelu babovku,neviem kto daval recept.bolo tu par foto.....DAKUJEM!!!!! nemozem to akosi najst.

Losos, zemiacky a zeleninka v pare 🙂 ci na pare 😀