icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

lizatko1009
11. aug 2012
natalii6
11. aug 2012

@ibajeho tak ja som to vykrajovatko kupila na dulovom namesti je tam predajna tescoma tak v nej 😉 ale mozno to maju av v obchodnych domoch ved skus sa pozriet 😉

ibajeho
11. aug 2012

@natalii6 oki dikes 🙂

maba
11. aug 2012

@veve39 bohate Ti bude stačiť,nám aj zvýšilo.Tarhoňa dosť "napučí" 😀 Akurát zajtra budem robiť a k tomu obrátené rezne -rodinka si vyžiadala 😉 Viem,že žienky robia hlavne klasickým spôsobom,ale mne sa ten ozaj osvedčil.Vyskúšaj a uvidíš a daj vedieť 😉

macka23
11. aug 2012

Dnes bola rajcinkova zo vcera a k tomu zapekany karfiol s cestovinou a syrovou omackou - robila som 1x a mnamky 😉
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=27588

soniatko
11. aug 2012

dnesne menu na zelanie manzela - langose, tie budu asi este na dalsie 2 dni /cesto vydrzi v chlade 5 dni/ a zajtra k nim spravim este bryndzovu polievku...

zoe_a
11. aug 2012

Pre nás najlepší zákusok, ktorý idem robiť na spôsob torty maminke k narodeninám. Nevložilo mi foto :D

zoe_a
11. aug 2012
titkovamiriam
11. aug 2012

cafte dnes super dnicek -foto zo zoo dam neskor do albumu-dnesne varenia z obeda bola vecera 🙂

kikatko
11. aug 2012

dnes oslava 1. narodením malej sesternice a kopa žradla a tôrt

lydia22
11. aug 2012

@zoe _a poprosim recept na kolacik.

veve39
11. aug 2012

@maba tak zajtra mame rovnaky obed 😉
u nas premiera - aj obratene rezne, aj tarhona
manzel ju vobec nepozna, ja som ju este nerobila, on je skor skeptik voci "novym receptom", tak o to viac sa musi podarit tip-top..

rezne robis ako ?
ja chcem skusit tieto, akurat z hovadziny
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=7332

maba
11. aug 2012

@veve39 tiež som si všimla 🙂 ....len nepovedz ,že budete mať,aj "zemiačkovohubovú" polievku ,lebo odpadnem 😀 .
Vieš tie obrátené rezne som robila raz,už dávnejšie-z hovädzieho mäska,ani už neviem presne ako... 😅
Zajtra budem robiť z bravčového karé.Našla som viacej receptíkov.Začnem klasicky -vyklepať v strúhanke,obaliť vo vajíčku,vypražiť...a ďalej ...ešte vyberiem z receptíkov z netu 😀 .
Ináč ten receptík, čo si vybrala vyzerá mňam.

afrika
11. aug 2012

môžem poprosiť recept na dobrú paradajk. polievočku? ešte som nerobila a neviem ako to mám urobiť s cestovinou, lebo na internete som našla len so syrom. ja tam chcem aj písmenká a neviem či ich mám variť zvlášť a pridať potom do polievky al. variť spolu...

rastulka
11. aug 2012
maba
11. aug 2012

@veve39 teraz ma napadlo,že prvýkrát som jedla obrátené rezne u svokrovcov pred cca 20rokmi-svokra ich robievala z hovädzieho mäska a boli vynikajúce,šťavnaté-len ich nenazývala obrátené rezne,ale už neviem ako... 😉 Už ich dávno nerobila-pripomeniem jej 😎

zoe_a
11. aug 2012

Tip na rýchlu večeru pre milovníčky brokolice. Pokrájame ju na malé kúsky, podusíme na troške oliv.oleja, pridame cesnak, ked je makka pridáme syr v črievku a zjemníme maslom. Ochutíme vegetou. Podávame s kašou, pre manželov, opečieme špekačku 🙂

boska79
11. aug 2012

http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=12107 och, skusala som robit bratislavske rozky, podla tohto vraj stareho receptu... niesu take pekne, aj mi vyslo menej kuskov, ale s tromi detmi doma, vecne nieco riesit, robit rozhodcu, davat pozor na najmladsieho, ktory mi pistal pod nohami sa inak aani nedalo.. ale su fakt asi najlepsie ake som jedla. neviem naco som ich robila teraz, vonaju vsade, a nedaj si... no, vidim to, ze zajtra pojdem konecne behat

happy8051
11. aug 2012

menu na buduci tyzden:
pondelok: karfiolova biela polievka, kolozvarska kapusta bez masa (len kapusta+ ryza)
utorok: ryzova polievka s mrkvou, dukatove buchticky s vanilkovym a cokoladovym kremom
streda: hraskovy krem s opecenym chlebom, spenatove lasagne s kuracim masom
stvrtok: zeleninovy vyvar s mrvenickou, plnka na plechu, ze iakova kasa, salat
piatok: cesnacka, spagety carbonara, listovy salat s rukolou
sobota: hrstkova polievka, zemiakovy privarok s vajcom
nedela: nedelny vyvar, dusene hovadzie na hribikoch, ryza, salat

veve39
11. aug 2012

@maba ja polievocku veru zajtra nevarim...este mame na dojedenie aj plnenu papriku, tak nech sa to nehromadi...
tie rezne sa este v hovadzej verzii volaju aj polske rezne a zidovske rezne 🙂 ...

irsina83
11. aug 2012

dnes pretlacene zemiaciky na cibulke s vysmazenym karfiolom a patizonom a zajtra ideme k nasim k obedu na dobry vyvarcek, pecene kuriatko, rezne,ryza, zemiaciky 🙂 tesim tesim

nelinka0401
11. aug 2012

ja som dnes varila na zajtra.zajtra sa chystáme do Bratislavy do Zoo.dnešné menu:kuracia polievka so zeleninou a domácimi slížikmi,pečené kura s ryžou a kompotom.a chladí sa ešte piškotová torta. 🙂

anka772
11. aug 2012

@afrika sú fakt vynikajúce nám všetkým veĺmi chutili, lebo neboli suché.. http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=34952

natalii6
11. aug 2012

@happy8051 to ta teda obdivujem ze uz dneska vies co budes varit na buduci tyzden..ja neveim ani co budem zajtra a nieto este na cely tyzden 😀 ..to mas takto stale ze si napises co budes varit cely tyzden? a to varis kazdy den nikdy ti neostane na dalsi den aby si nemusela varit? 😉

januschka10
11. aug 2012

Uz tyzden nevarim, vari mi mama 🙂

soniatko
11. aug 2012

@zoe_a juuuj, to vyzera uzasne, hned by som si dala.... 🙂 🙂 🙂

natalii6
11. aug 2012

@rastulka ako ja som spanielske vtaciky nikdy nerobila a ani si nepamatam ci sa to unas niekedy robilo ale zhruba viem oco ide a este moj muz ich dneska spomenul tak preto som zareagovala..pozrela som si recept a urcite ho niekedy vyskusam lebo moje varenie mi pripada take fadne a kolkox neviem co varit tak tu naberam inspiracie 😉 dakujem

luciaq
11. aug 2012

ja zajtra: kuracia polievka s rezancami, a http://dobrejedlo.pluska.sk/dobre-jedlo/clanky/... a bravcove po taliansky s ryzou, zeleninovy salat a pre krpca dusene kuracie stehna s mrkvou, hraskom a cuketou a zemiakovu kasu a jablckovy kompotik, nech si soplos mlsne. dnes na veceru babovka

danielaj
11. aug 2012

ahojte, idem vás dočítať, čo ste dobré varili, dnes sme boli na tom výlete v Bojnej - ranč pod Babicou, bolo super, aj keď ráno to vyzeralo všelijako - s tým dažďom 😒 ale nakoniec sa počasie zľutovalo nad nami a bolo perfektne,dali sme si super obedík, popozerali zvieratká, deti sa vyšantili na ihrisku, babka nám uvarila večeru, zeleninovú polievku a pečené kuriatko so slovenskou ryžou a zeleninovým šalátom, ešte sme stihli zavari´t malé kukuričky, uhorky a upiekla som rýchly broskyňový koláčik so škoricovou posýpkou, pol plechu už je fuč 😝