icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

lencyca
12. aug 2012

ahojte,dnes kuracia polievka,hriešne masko,ryža,miešaný šalát,dúfam,že bude aj na zajtra 😉

danielaj
12. aug 2012

peknú nedeľu kuchárečky 😉 dnes klasika nedeľný múskový vývar, obrátené bravčové rezne, pečené kuriatko, ryža, zemiaky s osmaženou cibuľkou, rajčinovo-cibuľový šalát 😉

danielaj
12. aug 2012

@lydia22 mňam, vyzerá úžasne 😉
@katy1986 ten koláčik šup do vandlíka robievam aj ja, ale nevoláme ho tak, mám ho z receptov zo života a tam je ako šťavnatý jablkový koláčik od babičky 😀 ale je výborný, presne rýchly a nenáročný 😉
@kathy1 tarhoňové rizoto, tak ako aj z normálnej ryže 😉

mysiatkoo
12. aug 2012

@lencyca co je hriesne masko?

sisanka
12. aug 2012

my dnes hovadzi vyvar a svieckova s domacou knedlou...a chystam sa upiect tu fajnu vianocku a bude na zajtra na rano 🙂

kibuk
12. aug 2012

porova polievka, chili con carne s ryzou 🙂

titkovamiriam
12. aug 2012

dnes robil veceru michal-krupicovu kasu-ta s cerealiami je marekova a druha moja -mnaaam

danielaj
12. aug 2012

kvašáky, špecialita mm, mňam, už aby boli hotové 😝

sisanka
12. aug 2012

fakt vyborna vianocka...polovica sa hned zjedla za tepla, snad ostane na rano 😀

rastulka
12. aug 2012

Ja som dnes nevarila 🙂 Boli sme si pozriet zvieratka v Gyori,takto obedovala žirafa 😀

kucminka
12. aug 2012

@titkovamiriam ďakujem,už sa aj zjedli 😉

titkovamiriam
12. aug 2012

@rastulka aka je ta Zoo?

dabon
12. aug 2012

My dnes zeleninková polievočka s kari kur. maskom a maďarský guláš s knedľou 🙂

natalii6
12. aug 2012

@danielaj ahoj prosim ta chcem sa ta este opytat ohladom tej vianocky ked ju robis v tej pekarnicke pouzivas susene drozdie a mlieko davas teple?dik

danielaj
12. aug 2012

@natalii6 použila som čerstvé drožie a mlieko studené, pekárnička si všetky suroviny predhreje 😉
@sisanka no vidíš, že bola výborná 😉
@rastulka super foto 🙂

sisanka
12. aug 2012

@danielaj bola bola, teda este je 🙂 dalsi super receptik od teba,dakujem 😉

kathy1
12. aug 2012

@danielaj aha som myslela, ze to tarhonove rizotko je nejako specialne 😀

danielaj
12. aug 2012

@sisanka joj to nebol odo mňa, to tu dala myslím @mrkvakatka 😉 tak ďakujme jej 🙂
@kathy1 ale čoby bolo špeciálne, úplne rovnaké, len s tu tarhoňou je podľa mňa oveľa lepšie, aspoň u nás, sa robí už len to 😉

mrkvakatka
12. aug 2012

@danielaj no tá ma teda úspech 🙂

danielaj
12. aug 2012

@mrkvakatka veru, úžasná, najlepšia, čo som doteraz robila, ďakujem 😉

mrkvakatka
12. aug 2012

@danielaj mne nedakuj, tej autorke inak tam má vela celkom zaujímavých receptov tak pokukaj 🙂

mirage
12. aug 2012

Ja zajtra MUSIM mat tieto turecke placky: http://varecha.pravda.sk/recepty/gozleme-fotore...

mirage
12. aug 2012

@abriela

Calamada je velmi dobra, dakujem 🙂

mirage
12. aug 2012

@danielaj Tak presla som to pracne 7 stran dozadu ale recept na vianocku som prehliadla 🙂 Prosim este raz

mysiatkoo
12. aug 2012

@mirage http://varecha.pravda.sk/recepty/jednoducha-hrn... ...ja ju uz mam ulozenu, lebo po tolkom ospevovani ju musim skusit niekedy cez tyzden 🙂
a dnes sme obrali slivky...12kg!!! dnes bude dlhaaaaaaaaa noc :D

zoe_a
12. aug 2012

Náš dnešný obedík.

lussy23
12. aug 2012

my sme mali dnes ešte ten patizonový guláš, dojedli sme ho a zajtra tekvicová polievka. ale nás dnes s bratom pozvali prietelia na obed a navarili nám vynikajúce francúzske zemiačky.

danielaj
13. aug 2012

@mirage mňam tie turecké placky musia byť super, musím aj ja niekedy urobiť 😉

rastulka
13. aug 2012

@titkovamiriam Je to malinka zoo,asi 10% Bratslavskej 🙂 http://www.volnycas.sk/vylety/zvierata/vylet/zo...
😉

danielaj
13. aug 2012

baby a kde je @bobinkask? Už dávno nám sem nehodila super fotečky na inšpiráciu. 😒 žeby dovolenka?