icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

danielaj
14. aug 2012

@kikaneu kľudne urob aj zo slovenskej ryže, ja tak tiež robievam, veď to je to isté ako tarhońa, len iný tvar 😉

zofiac
14. aug 2012

Ja som dnes vyvarila slíže z Jednoty, k tomu tvaroh a pomleté orechy .... eeej, ale sa zalizovali... ja to s varením nepreháňam 😀

titkovamiriam
14. aug 2012

a dnešna rychlovečera,dníček bol uplne užasny

kikaneu
14. aug 2012

@danielaj nabudúce 🙂 dnes bolo z klasickej ryže......práve sa mi dopeká v pekárni pizza chlebík....recept mám od teba, neviem sa dočkať ochutnávky 🙂 a ty mi isto poradíš ešte.....zajtra idem robiť tie osie hniezda, urobím škoricové a chcela by som aj tvarohové, len neviem ako urobiť plnku.....

mamkabeika
14. aug 2012

Ahojte 🙂
Dnes som robila zo včerajšieho prívarku kyslú fazuľkovú polievku, akurát som k tomu dovarila zemiaky a ako druhé som robila perkelt z teľacích srdiečok s cestovinou 🙂

Piekla som tvarohový dvojfarebný koláčik

inulka23
14. aug 2012

na zajtra zeleninova polievocka, ryzovy nakyp s broskyn a visni.

katy1986
14. aug 2012

Ahojte,
tak u nás dnes pečené kuracie stehná+ryža čo ostala+paradajkový šalát s cibuľkou...to budeme mať aj na zajtra, len k tomu upečiem asi zemiaky, o ryži sa mi už aj snívať bude 😝

@lienka2 moja ja presne to zažívam čo ty, len dúfam, že môj syn nebude taký jedák ako jeho otec 😖 u nás normálka že večer mu vymenujem asi 10 jedál, čo by som nasledujúci den uvarila, a ani jeden mu nepasuje 😠 ešteže existuje táto stránka, kde naberiem inšpiráciu na tých 10 jedál 😀 😀 😀 už som si na to aj zvykla....už viem za tie 2 roky čo pasuje mladému pánovi a čo nie, ale niekedy sa naštvem, a navarím to, čo ja ľúbim - a poviem mu, ked si neprosí, môže pozrieť čo je v chladničke/špajzi 😉 😉 😉 😠 😠 😠 😠

maba
14. aug 2012

dievčatá,dostala som (ručný vytláčací) lis na cestoviny a sušienky.Poradíte mi nejaký osvedčený recept na cesto ?

sebi123
14. aug 2012

@lencyca jeej super 🙂 dakujem... vyskusam, musi to byt poriadny mnamka 😉

lienka2
14. aug 2012

@katy1986 @soniatko vdaka baby, dobre vediet ze v tom nie som sama.. mna z toho ide porazit, blbe je ze postupne mi vravi ze toto nechcem tamto nechcem.. dnes zahlasil ze nemam pouzivat kari korenie, lebo mu smrdi.. zrazu.. on ked doma nechcel jest tak mu mamicka uvarila nieco ine a potom varila pre seba, pre svojho muza a pre syna zvlast a sa zlostila ze je cele doobedu v kuchyni.. vsak ako si zariadila tak mala.. ja toto nemienim robit.. preto chcem svoje deti naucit jest vsetko co sa da, jasne kazdy mame jedlo ktore nemame radi, ja napr. nezjem nic kde je tvaroh, taky ten hrudkovy.. len tazko ich to naucim ked budu vidiet ze ocko to nepapa..

mima4
14. aug 2012

čaute kočky, nechcem kvoli tomu zakladat novu temu, tak to dam sem, kedze na varenie treba vselijake suroviny. Objavila som tento web http://www.potravinynapranyri.cz kde su (prevazne ceske) vyrobky/suroviny, pri ktorych sa dokazalo, ze mozu ublizovat zdraviu, su nekvalitne, falsvoane atd.... 🙂

tinuskaha
14. aug 2012

prave som dovarila na zajtra🙂paradajkovu polievku a tarhonu s masom na kocky a do toho sm dala leco....

atiatko
14. aug 2012

@denisa87 žeby sa aj u nás začal variť "syseľ" ? Len aby som sa nepreriekla a nepovedala, že Kyseľ 😉 tak sa volá náš dobrý sused 😀 😀 😀

tinav
14. aug 2012

chcem urobiť klasický kysnutý koláč so slivkami a posýpkou no slivky nemám zavárané ale čerstvé musím ich nejak pred pečením upraviť alebo môžu ísť čerstvé? ďakujem 🙂

ibajeho
14. aug 2012

@tinav vacsinou sa na posuch davaju cerstve, netreba ich nijako upravovat 🙂

luciferova
14. aug 2012

@tinav netreba, upecu sa v rure 🙂 mnam ale si mi narobila chute 😵

luciferova
14. aug 2012

@titkovamiriam ty nevyberas stred z cukiet? Ten jadernik..

mysiatkoo
14. aug 2012

@tinav mozes podla xuti pridat troska cukru a skorice, ale ak mas dobre slivky, tak netreba ;)

titkovamiriam
14. aug 2012

@luciferova ked je takato mladučka hned zo zahrady nie 🙂

gelinka75
14. aug 2012

na zajtra varim pecene kura na cibuli a paprike, varene zemiaky a mame este cviklovy salat 🙂 take dobroty tu davate, ze clovek len slinta

kikaneu
14. aug 2012

@gelinka75 čááááu 🙂 som ťa tu 100 rokov nevidela 😉 dobre zajtra varíš 🙂 ja ešte neviem presne, ale niečo z morčacích pŕs 😉

bobinkask
14. aug 2012

u nás dnes zeleninova polievka s ovsenými vločkami a cuketové a tekvicové lodičky plnené kuracím masom s cestovinou, tofu a kukuricou k tomu opekané zemiaky s korením americké zemiaky a paradajkový šalát

gelinka75
14. aug 2012

@kikaneu cauko, chodim sem casto 😀 do inych tem, niekedy aj k vam do prvosnaziliek zavitam 😉 ja tiez mam problem co varit, ja som varila v nedelu z morcacich prs sote a davala som ho do zem. placky 😉

tosomja
14. aug 2012

Kuracie prsíčka so šunkou, broskyňou a syrom, zemiaky
Varená kukurica z mrazničky 🙂
Jahodový puding so šľahačkou

zklimekova
14. aug 2012

moja prvá vianočka ..nie je ako na výstavu 🙂..ale ja som rada, že som to dokázala....ďalšie budú hádam krajšie 🙂

atiatko
14. aug 2012

@tosomja mňam taký dobrý jahodový puding s originál vyšľahanou šľahačkou som nejedla už 100 rokov ... jáj takéto chute takto na večer ☹ 😉

slniecko77
14. aug 2012

@zklimekova vsak vyzera skvele 😉 das prosim ta recept? dakujem 🙂

briketa
14. aug 2012

@zklimekova je sladka alebo slana? Vyzera vyborne, aj ja privitam odskusany recept. Vianocku som nejedla uz roky

briketa
14. aug 2012

Musim napisat tuto pikosku : uz desat rokov zijem v USA, ale nikdy nejem hamburger (ani som v zivote ziadny nejedla), nepijem Colu, nemam rada klasicke hranolky (absolutne), nikdy nejeme muffiny ani brownies 🙂
Akoze tychto par veci si nikdy neadaptujem, lebo mi skratka nechutia. Ono je toho viac, len to ludia na Slovensku ani nepoznaju.
A nemame mikrovlnku ako Martania na tunajsie pomery 😀

bambola
14. aug 2012

@briketa mikrovlnku nemam ani my 😅 a ani nikdy nebudeme 🙂 tiez sme za divnych 😅