icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

maba
15. aug 2012

Baby,poradíte mi nejaký recept na cesto do (ručne vytláčacieho) lisu na keksy ? 🙂

soniatko
15. aug 2012

@rastulka su tazke tie halusky na pripravu? rada by som ich spravila, ale bojim sa, lebo som ich este nikdy nejedla ani nevarila...

kikaneu
15. aug 2012

@danielaj vďaka 🙂 no už mám aj upečené 🙂

gelinka75
15. aug 2012

@maba toto mam ulozene, ale este som neskusala http://varecha.pravda.sk/recepty/keksy-do-lisu-...

maba
15. aug 2012

@gelinka75 ďakujem 😉

eva7780
15. aug 2012

@maba 500g hl. múky, 250g pr. cukru, štipka soli, 2 vajka, 250g palmarinu,tento je odskusany,ked chcem pridam kakao ,kokos alebo mlete orechy,,/mne teraz "strelila"daka pruzinka v lise a rozpadol sa mi a neviem ho dat dokopy,musim si kupit novy/

kibuk
15. aug 2012

ahojte,taaak vyskusala som aj ja hrnčekovu babovku 🙂 tu je vysledok

maba
15. aug 2012

@eva7780 , gelinka75 pomohli ste mi ,ďakujem.Ten lis som dostala od mamky.Robila "veľké poriadky",tak ho objavila ešte nepoužitý.Nieje nejaký značkový,ale obrázky na krabici vyzerajú dobre 😀 😀 😀 .Chcem ho vyskúšať.Píšu tam,že sa dajú "tvoriť" -lisovať ,aj cestoviny ...

lululka555
15. aug 2012

nas dnesny obed - plnena paprika a domaca parena knedla 🙂 😉 🙂 a urobila som viac a papriky a gulky som si dala aj zamrazit.

kikatko
15. aug 2012

@kibuk nie je to náhodou pletenka?

kibuk
15. aug 2012

@kikatko prečo? hrnčekova vianočka 🙂

lenand
15. aug 2012

http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=3984 bolo super a k tomu zemiačky a zeleninová polievka a ešte na večeru babovka

macka23
15. aug 2012

@natalii6 no aky bol? 😝

eva7780
15. aug 2012

@maba na tie cestoviny som zvedava 😉

kikatko
15. aug 2012

čo som našla u mojej Adky pri vchode do kuchyne

mirage
15. aug 2012

My dnes rajcinova s mini mozarelkami a teply cvikovy salat s redukciou z balzamika / hnedy cukor, cervene vino a balzamiko/s feta syrom a opekanou schwarzwadskou sunkou.

1234lubka
15. aug 2012

mi sme dnes mali tekvicovy privarok z fasirkou a zemiakmi...neznie to sice lakavo ale MNAMKA

gelinka75
15. aug 2012

este mame maso so zemiakmi ale akurat robim tvarohovu zemlovku z celozrnnych zemli s jablkami 🙂 to bude na zajtra

ibajeho
15. aug 2012

babulky, receptik na domaci pribinacik nedate? alebo termix...oboje rada vyskusam...mam teraz taku zravu 😀

rastulka
15. aug 2012

@soniatko Vobec to nie je zložite 🙂 http://www.varenie.eu/receptar/recept/somloi-ha...
Ja nepečiem 3 korpusy,len jeden mramorovy plat rozrežem na 3 platy 😉

rastulka
15. aug 2012

Moje šomlojky a pletenky od @danielaj 🙂

sisanka
15. aug 2012

ahojte baby...od vcera som bola u nasich a u krstnej...krstna piekla klasika rezne so zemiakovou kasou a trojaky salat - uhorkovy klasicky, uhorkovy so smotanou a paradajkovy - mnaaam ako sme si pochutnali,uplne vyborne ich dochutila....a dnes u nasich som varila ja - vyvar s rezancami a kurca na grecky sposob, a tiez trojaky salat - som sa inspirovala krstnou 😉 a teraz rozmyslam ze co zajtra varit - vobec netusim! 😠

soniatko
15. aug 2012

@rastulka dakujem, recept som si ulozila a urcite ho vyskusam... 😉

ibajeho
15. aug 2012

@danielaj mozem sa spytat na recept toho ryzoveho nakypu so slivkami a pudingom?

natalii6
15. aug 2012

@macka23 ahoj tak vyzorovo bol dobry ☹ piekla som ho na tych 180 st viac nez 3/4 hodky a v strede tak asi v polovici bol taky nedopeceny a to som skusala sparatkom a nic sa mi nelepilo ale ostatne bolo dobre 😉

ibajeho
15. aug 2012

@danielaj jejda sorry vidim ze uz si to tu rozpisovala 😀 to mam za to ze citam postupne ale reagujem hned 😀

irsina83
15. aug 2012

Ja som dnes nevarila az vecer som malinkej pripravila zdravu veceru, varenu pohanku so zeleninkou na bylinkovom masle 😉

lenuss84
15. aug 2012

@1234lubka nahodou,my to mame velmi radi!!!!

bobinkask
15. aug 2012

ahojte ja som dnes nemusela varit 😵 zostalo vela zo včera tak sme podojédali 🙂 a teraz som dopiekla korpusy na tortičku mamine k narodeninám... v sobotu sme pozvaní na oslavu k našim- bude sa grilovat tak dúfam že bude pekné počasie 🙂

eva7780
16. aug 2012

dnes bude na obed lečo 😉