icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

lienka2
26. aug 2012

dnes kuracia polievka so zeleninou a cestovinou, kuracie sote v zemiakovo-cuketovej placke, kapustovo-mrkvovy salat a ako dezert bananovo-cokoladovy puding 🙂

titkovamiriam
26. aug 2012

Ahojte!
Dnes paradajkova polievka-rizoto-uhorkový šalat
domaci chlieb,paradajkový chlieb/niečo ako pizza/,vecer cukinove placky 🙂

kucminka
26. aug 2012

@mysiatkoo a kde sa dá kúpiť také rozvaľkané cesto?

mysiatkoo
26. aug 2012

@kucminka maju aj v tescu, aj v lidli aj v kauflande, predpokladam,ze najdes aj v inyx retazcox

kucminka
26. aug 2012

@mysiatkoo ďakujem,určite vyskúšam receptík.

nanulik
26. aug 2012

tarhona a bravčové karé na paprike, poleivku sa mi nechce. a ešte od včera trochu ryžového nákypu ostalo...

nakup
26. aug 2012

kuracie polievka s domácimí rezankami, kuracie biftečky s plátkom nivy zpečen na vrch kôpka brusnicového kompótu, k tomu dusené špenátové listy s cesnakom kedže ho mám veľa, ryža a krokety plnené syrom 🙂

lu2112
26. aug 2012

dnesne zemlicky na ranajky 😝

barcelona94901
26. aug 2012

robím pizzu ,plnený baklažán a v pekáči zapekané mas,guľky s plnenou paprikou ,mala som kopec zrelých rajčiniek 🙂

januschka10
26. aug 2012

Rezne a zemiakove pyre, rajcinovy a uhorkovy salat. Od vcera mame v chladnicke hovadziu polievku,ale asi ju teraz nikto nebude. Na veceru bude cestovina s rajcinovou omackou.

lydia22
26. aug 2012

Šampiňónová polievka, francúzske zemiaky a bábovka

titkovamiriam
26. aug 2012

dnesne ranajky-chlebíky,polievka paradajkova z paradajok 😀 a rizoto

nelinka0401
26. aug 2012

moja prvá bábovka a hned sa vydarila 🙂 🙂

katushka16
26. aug 2012

ahojte,my dnes kuracia polievka-Terezkina obľúbená,Valentínka dojedala zo včera vajíčkovú-rascovú-jej obľúbená🙂kuracie mäso z polievky na zelenine-rajčina,paprika,pór,kúsok špekáčky a ryža,poobede máme slivkový koláč

natalii6
26. aug 2012

@jja tu je ten recepthttp://varecha.pravda.sk/recepty/pecivo-z-chorv... ja ho mam od danielaj a su fakt supris 😉

natalii6
26. aug 2012

my dnes si dame postny den nechce sa mi vobec varit 😀 ku komu mozeme prist na obed 😀 😀 😀

natalii6
26. aug 2012

@nelinka0401 ta babovka vyzera supris prosim o recept 😉

mravvcek
26. aug 2012

P: Pečene kurča,ryža,kompot
U: Zeleninova polievka so špenatovymi haluskami, Dukatove buchticky
S+S: Španielske vtaciky, tarhoňa
P: Zemiaky,klobasa,cibula
S: Zemiakova kysla polievka , Slivkove knedle
N: Bolonske spagety

jja
26. aug 2012

@natalii6 prid k nam🙂 my mame..od vcera bravcovinu na sampionoch s ryzou, ale mm si dnes rozkazal slivkove gule..tak aj to..co on sladke nezvykne tak som mu spravila...a este som rano rychlo robila kuracie na zeleninke..od vas odtialto som uchmatla recpet, so zemackami..a kapustovu polievku...a k tomu dve strudle..orechovu a kakaovu...kto to kedy poje??? zase len ja 🙂 tak pridi, podelim sa🙂

natalii6
26. aug 2012

@jja fihaaaaaaaaaa menu ako v restike 😉 juj strudlu by som si veru dala 😉 aj ked sa mi fakt nechce tak sa musim premoct a spravim pizzu len musim pockat kym sa mi zobudi maly bo doma dako nic nemam 😀

lululka555
26. aug 2012

@nelinka0401 vyzera super 😵 ,aj ja musim nieco upiect,ale este vobec neviem co,ale mam tvaroh v chladnicke,tak asi nieco s tvarohom 🙂

kikaneu
26. aug 2012

čaute kočky 🙂 tak ja som dnes robila sviečkovú na smotane a vydarila sa perfektne 🙂 mňam, sme sa zalizovali s drahým 😉

jja
26. aug 2012

@natalii6 no ano, vyber ako v restike..ale kuracinku som robila pre sestru s rodinkou, mali prist, ale mala dosatla horucky tak navstevu zrusili...tak budeme dojedat cely tyzden🙂

zklimekova
26. aug 2012

včera smotanová polievka so zelenou fazuľkou a moravské koláče...dnes hovadzia polievka s rezancami , zemiaková kaša, pečené kuracie stehná 🙂..a ide sa na rožky kým malá spí 🙂

lencyca
26. aug 2012

@danielaj Dani,si sikulka,mna este cakaju slivky,broskyne 😉

lencyca
26. aug 2012

@bobinkask krasne,si sikulka 😉

lencyca
26. aug 2012

@maba vsetko naj...k meninam 🙂

abriela
26. aug 2012

Obed - kotlikovy gulas od nasich, ale kedze nebol dostatocne pikantny tak som pridala chilsku kepiku a dojedala som spotene.
Dnes som nevarila, ale malicky ma uz navarenu detsku jablkovu vyzivku a aj na zemlovku su uz zasterilizovane struhane jablcka.

nelinka0401
26. aug 2012

@natalii6 recept mám z albumu danielaj.je výborná,práve ju jem.taká lahučká.aj sa prepiekla.

lencyca
26. aug 2012

@nelinka0401 krasnu ju mas,mnam 😉