icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

danielaj
27. aug 2012

@zklimekova jééj super, krásne ich máš 😉 a som rada, že chutili 🙂

danielaj
27. aug 2012

a inak dobré ránko, dnes nevarím, dojedáme zo včera 😉 ale idem si vymyslieť aj tak niečo, ja bez toho kuchtenia nemôžem byť 😅

macka23
27. aug 2012

Dobre rano, cez vikend som si fajne oddycha od varenia - boli sme prec....dnes kuraci perkelt s kolienkami 🙂

eva7780
27. aug 2012

dobre ranko,dnes nevarim 😵

lencyca
27. aug 2012

@irsina83 mas sikovneho manzela 😉

lencyca
27. aug 2012

dobre ranko 🙂 dnes bude kysla cukinovo zemiakova polievka,dojeme kuracie rezne s ryzou,hor sa na zavaranie broskyn 😀

mimi21mimi
27. aug 2012

Dnes tekvicový prívarok so zemiakmi a vajíčkom na dva dni, pretože zajtra som doobeda preč... polievka je zo včera, ked sa doje, večer urobím šošovicovú so zeleninkou.
A mám v pláne aj špaldové keksy robiť, nech zabavím malú vytláčaním keksíkov, ak zas nezabudnem kúpiť Palmarin.

chloe001
27. aug 2012

Dnes grilovane kurca, ryza, uhorky. A vecer som upiekla este jahodovy kolac s posypkou. (akurat, ze mala sa vyhadzala z jahod, tak ja som s kolacom skoncila 😢 a takyyyyyyyyyy je dobryyyyyyyyy)...

mravvcek
27. aug 2012

@nakup tie krokety su svetoveeeee 🙂 ako od profesionala,mas receptik?

nakup
27. aug 2012

@natalii6 chcem sa ťa opýtať ako dlho vydržia tie úžasné rohlíky ? samozrejme keď sa nezjedia hneď 🙂

lululka555
27. aug 2012

@soniatko ahoj tu mas receptik na tortilly http://varecha.pravda.sk/recepty/domace-tortill...
s tym cestom sa dobre robi,ani ho netreba mucit,len vygulat tortillu a hned s nou na horucu panvicu a potom si ich zakryvaj ,zostanu mäkkucke 🙂

lululka555
27. aug 2012

dnes ani ja nevarim,dojedame zo vcera. 😉 😉 😉

nakup
27. aug 2012

@mravvcek v recepte sa uvádza uvariť zemiaky v šupke ja som ich uvarila klasicky a popučila a ešte navyše som do ních dala kúsok tvrdého syra, môžeš a nemusíš ale ten syr je tam výnimočný , aj sa mi krokety zvýšili tak som ich iba predpiekla iba do ružova aby sa zacelili a po vychladení dala do mikrotenových sáčkov a zamraziť, tie boli z mrazničky hneď po vytiahnutí som ich dopiekla a boli dobré 😀 . tu je recept : http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=36685, a ďakujem za pochvalu

kibuk
27. aug 2012

ahojte
od vcera mame plene kapustne listy a mnamkovy včerajší meninkovy koláčik 🙂 🙂

nakup
27. aug 2012

@kibuk mňam plnené kapustné listy, dlho som ich nemala keby som urobila mala by som na celý týžden obstarané, lebo u nás to nik nemusí, ale obstarané by som mala iba pre seba aj tak by ma čakalo varenie pre zvyšok 😖

nakup
27. aug 2012

Keďže máme od včera polievka s rezancami, kurací steak, len mi treba dorobiť omáčku, lebo špenátová príloha sa minula tak dorobím brusnicou omáčku s červeným vínom a syrové slimáčiky

veronicka1901
27. aug 2012

@nakup To znie bozsky luxusne :D mnam

natalii6
27. aug 2012

@nakup ja som to robila z polovicnej davky ale ostalo aj na druhy den a boli dobre 😉

verka18567
27. aug 2012

@danielaj ahoj prosim ta vedela ay si mi dat recept na stavnatu kocku viem na ktorej strane je ale mam internet v mobile a tam sa to strasne dlho hlada.diki moc.

soniatko
27. aug 2012

@lululka555 dakujem, urcite coskoro vyskusam...asi v stredu... 🙂

minnie30
27. aug 2012
soniatko
27. aug 2012

u nas dnes cernohorske rezne z br.kare a varene zemiaky... 😉 mnam, uz sa tesim, v poslednej dobe by som len vysmazane jedla, este dobre, ze sa viem krotit. 😀 😀 😀

zuul
27. aug 2012

ahojte, my dnes paradajkova polievka s pismenkami. pyrecko + rolada z listkoveho cesta z kuracim maskom + uhorkovy salat.
zajtra zeleninkova polievka + palacinky
streda zeleninkova + pizza domaca 😅

prdelinka12
27. aug 2012

@nakup recept na slimaciky ? 🙂

daniz
27. aug 2012

v sobotu zeleninková polievka + vypr. karfiol, na večeru grilovačka,cesnakový posúch
v nedeľu polievka zo soboty a kuracie stehná na šampiňónoch

lucka1987
27. aug 2012

dnes len hribikova polievka.. maly ma cestovinku s kuracinou

katushka16
27. aug 2012

ahojte,my dnes brokolicová polievka a žemlovka

zklimekova
27. aug 2012

Včera sme mali meninkovú oslavu, bola sacherova tortička so šľahačkou 🙂 , ale zabudla som ju odfotiť ...dnes dojedáme ...tak sa nevarilo....ale piekla som mufiiny..lebo z torty neostalo 😅 ..a čakám spolužiačku zo strednej ...nevideli sme sa 6 rokov ak nerátam FB 😀

moma
27. aug 2012

zeleninová polievka s ovsenými vločkami a kelové fašírky so zemiakovou kašou, mňam, chutilo nám

zklimekova
27. aug 2012

@levandullka 🙂 ďakujem ..tieto som robila prvý krát, recept mám odtiaľto...ale aj celozrné pečivo som tu už videla, ja recept nemám, skús pozrieť stránky dozadu...