Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@nelinka0401 ake pekné ich máš,aj my sme mali pizzu predvčerom 🙂
U nas dnes pečene kura,kuracie prsia v cestičku,zemiakova kaša a marhulovy kompotik 🙂
svieckova na smotane, knedla, kuraci vyvar s "drobcami" a ako dezert marhulova bublaninka so zele 🙂
slepaci vyvar, plneny kapustny list, ci plnena kapusta.
Polievka: slepačia s mrvenicou
Hl. jedlo: prírodné bravčove s hranolkami (syn so zemiakovou kašou) + kečup/ tatarska
slepačia polievka , kurča na kapuste kyslej a k tomu zemiaky
hrstkova polievka, pecene kuriatko, k tomu pecene zemiaky a ryza, zeleninovy salat, ako dezert pernik 🙂
tak dnes sme mali plnenu papriku so zemiakm, polievku od vcera a na rano som piekla vianocku lebo chorvatske rozky sa skoro vsetky zjedli 😀 😀 😀
keďže už týždeň zaváram, varím len rýchlovky: kurací vývar, karfiolové fašírky a zemiaková kaša, ale včera som si upiekla toto http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=48119 a bol vynikajúci 😉
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=49143 dezert a pridala som do korpusu borovky
@titkovamiriam joj take mam rada ...nemožem prisť k vam na obed ? 😀
kuracia polievka, zemiakový šalát a šťavnaté rezne 🙂
@abriela dakujem.fakt to super chutilo.som ani nečakala,že to bude také mäkké.formu mám už dávno len doteraz som ju ešte nepoužila. 🙂 v Lídli sa dá aj celkom dobre nakúpiť 😀
ahojte tak mi už konenčne doma 😒 včera sme mali na kare bravčové karé s hríbovou omáčkou a zemiakmi+rajčinovo-cibuľkový šalát, dnes nás babina pozvala na obed, tak sme varili tam, slepačiu polievku, dojedli sem mäso od včera+dorábali sme kuracie rezne aj rezne z karé a ryžu, dojedali zákusky a konenčne si vyložím nohy, mám toho dos´t za tento víkend, 😢
@abriela fíha, nová profilovka 😉
@nelinka0401 Mńam, krásne ich máš a super forma, by sa aj mne taká hodila 😉
@lululka555 ďakujem moja, určite ti hodím zajtra receptík 😉
@danielaj ok ved to neponáhla,ja mám jeden recept a minule sa mi vobec nepodarili,ja som dala tu polevu hned a tak som to dala piect . 😅
Dnes rychly a vyborny obed - losos na grilovacej panvici, zemiakova kasa a omacka. Uz chybali len fazulkove struky na masle a cesnaku, aby to bolo dokonale. A ako vzdy, lososa robil manzelik 😵
ahojte, tak dnes pečená zeleninka a tekvicová polievka, včera bol granadír (ale to som bola u kamošky, naši mali tú tekvicovú polievk ua zeleninu)a večer sme boli s kamoškou pozvané jednou milou rodinkou na grilparty, v piatok boli špagety.
@lululka555 nech sa páči Cesto: 250 g cukor práškový, 250 g Hery, 160 g hladkej múky, 250 g mletých orechov, 5 bielkov
Žĺtková poleva : 5 žĺtkov, 1 vanilkový cukor, 200 g práškového cukru
Upečieme cesto, medzitým si vymiešame polevu, ktorú dávame na horúci koláč. 😉
@danielaj dakujem 🙂
dnes bola zapekana tekvica so zemiakmi a rybou.
baby nemate nejake recepty na kolace zo zvysneho piskotoveho cesta? nepecene
a u nas dnes toto na meniny http://www.kankan.sk/bloger/clanok/pudingova-br... len z piskotoveho cesta
My dnes, zmena plánu, moje tehotenské chute ma ovládli 😅 spravila som kapustnicu, tá bola riadne kyslá, s mäskom, tak sme si pochutili 😀

@danielaj ahoj uprimnu sustrast ...
krasne zakusky si popiekla a mohla by som poprosit recept na žltkove rezy? dakujem