Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
caute dievcata poznate niektora kosovsku plnenu placku? ak ano poprosim si nanu recept 😉
ja som dnes tiež nevarila nič nové...cez víkend sme obedovali pri babke, aj nás na dnes nabalila tak sme sa dnes od rána prechádzkovali....musíme využiť kým sa dá 🙂
ja.dnes.peceneho.pstruha.so.zemiakmi
http://varecha.pravda.sk/recepty/peceny-pstruh-...
@patka6 ahoj,na cibulke si oprazim kuracie masko do biela,pridam mraz.zeleninu1/2balika-aku mate radi,sol,mck,granulovany cesnek,ml.rascu,horcicu asi 2PL,aj kecupu(ja to davam od oka) 😉 podlejem to trochou vody,dusim domakka,urobim si cesto na placky-vidu z toho 3 velke-600gr zemiakov postruhat nahrubo,1 pokrajanu cibulu,majoran,cesnek,sol,mck,3Pl hlad.muky,3PLpolohrubej,zmiesas,ak je to huste pridaj trochu vody,na rozpalenom oleji upecies placky,masko das na polovicu placky,druhou prikryjes,posypes sruhanym syrom 😀 mm sa toho vcera nemohol dojest 😉
Dnes dojedame 🙂 tak nevarim
zajtra kuraci vyvar palacinky 🙂
paradajkova polievka z cerstvych paradajok s ovs. vlockami a syrom a cuketovo-zemiakove placky
@lencyca mnam ta placka ,to by som mohla spravit vo stvrtok!!!!
zenusky chcela by som nejake dobre cesticko na vysmazane masko, ale bez kecupu a horcice. Mate nieco mnamkove?
hranolky, špagety a mleté masko
Aj my dojedame od včera 🙂 😉
bravcovy perkelt, halusky🙂
gulasova polievka s masom, cestoviny a čikoš tokaň
bravcova pecena krkovicka, kapusta, knedlik dnes mam narodeniny, tak ide sa oslavovat, rumik sa uz chladi 😀
dievčata aj vy sa bojíte hovädzieho mäsa že bude po dlhom varení tvrdé ako efci ? ja ku každému vareniu hovädziny pridávam kúsok kypriaceho prášku je mäkučké a ten kypriaci prášok ani necítiť 🙂 Vyskúšajte, taktiež ho používam do fazule ak ju nemám vopred namočenú a má taký účinok že vás po fazuli nenadúva. 😀
dnes drozdova polievka, rybie file na prirodno so zemiacikmi a uhorkovym salatom. A sladka bodka...salkovy kolac s ribezlami a cernicami 😉
AHOJTE chcela by som urobyt v zapekacej myse kuracie stehná vykostené so zemiakmi ale neviem ako na to poradíte mi? Bolo by to nieco ako francúzske zemiaky ale so stehnami.
@danka35 ahoj mozes tak, ze das naspodu cibulu na kolieska nato naukladas okorenene, posolene masko a nato das zemiaky na kolieska, posolis, trocha pofrlkas olejom, das do truby zakryte miminalne tak 1 hodinu, potom odokryjes a dopecies, alebo este mozes dat navrh smotanu a s tym dopiect

@lencyca mnam ta placka s maskom vyzera dobre, nedas receptik? 🙂