icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

lenand
13. sep 2012

dnes zeleninová polievka a špagety z motadelou a syrom a kečup a pečiem jablčkový koláč

cenculinka
13. sep 2012

my dnes mame rezance s tvarohom a jablkovy kolac "peciem" uz od vcera a stale nie a nie sa postavit z gauca a zacat s nim 😀

tulka3
13. sep 2012

kralik na smotane (resp. nadivoko) s cestovinkou dovareny vcera o 9 vecer 😝

abriela
13. sep 2012

Mufinky od Danky 😉 @danielaj pre moje krsniatko k dnesnym narodeninam

popelka5000
13. sep 2012

Zienky chcem sa spytat do coho vsetkeho pouzivate balzamikovy krem?Ja som dnes robila polievku z tekvice hokaido mnam aj detom chuti ,ale neviem dalsie vyuzitie bal.kremu 😒 🙂

veroninna1
13. sep 2012

dnes zemiakova polievka a zapekane zemiaky s udenym tofu, k tomu salat a zajtra leco

b.bardyova
13. sep 2012

ja som robila spenatovu polievku a kuraci gyros so salatom

milenka74
13. sep 2012

@b.bardyova mas daky osvedceny recept na ten gyros? muz doma ospevuje zeby chcel aby som urobila?

b.bardyova
13. sep 2012

kocky ako robite tarhonu ?

b.bardyova
13. sep 2012

@milenka74 Kupila som si korenie gyros ..a potom som nakrajala na male kusocky kuracie masko , riadne ho okorenila a na prudko opiekla :D a bolo uplne skvele..manzelik si nevedel vynachvalit..a k tomu som urobila este salatik..z ciibulky, paradajky a oliv

milenka74
13. sep 2012

@b.bardyova diky pohladam v obchode a vyskusam.Diky za tip 🙂

b.bardyova
13. sep 2012

@milenka74 korenie je kotanyi gyros grecka kuchyna

mimikett
13. sep 2012

dnes na zelanie fasirky 😉 a este mame brokolicovu polievocku

nanulik
13. sep 2012

slivkové gule z mrazničky a recyklovaná špenátová polievka (predvčerom som robila prívarok špenávotvý, čo ostalo som rozriedila mliekom, pretlačila cez koliesko vajko na tvrdo a pár varených zemiakov a hotovo.)

daniz
13. sep 2012

dnes halušky s bryndzou, a kapustou

daniz
13. sep 2012

dnes halušky s bryndzou, a kapustou a na obed majú deti a mm kurací perkelt + kolienka a fazuľovú mliečnu polievočku.

abriela
13. sep 2012

@titkovamiriam vonku je 25C, par mrakov na oblohe, ale krasne. Pocasie vychod zapad sa asi neda zrovnat.

popelka5000
13. sep 2012

Polievka z tekvice hokaido s balzamikovym kremom

eri28
13. sep 2012

hranoky, domaca tatarska omacka 😉

lululka555
13. sep 2012

ahojte,my dnes na rýchlo pečené hokaido so zemiakmi na jednom plechu 😉

anavila
13. sep 2012

@eri28 ahoj, das recpet na tu tatarku? uz som niekde citala ale teraz neviem najst...a je dobrá???

lubenka01
13. sep 2012

@b.bardyova tarhoňu opražím na troche oleja do hneda, pridám nakrajanú cibuľku, chvíľu ešte popražím a zalejem vodou, koľko tarhone toľko vody a dám n a20 min. do vyhriatej rúry. Potom ešte zabalím do deky ona pekne ešte dojde v tom teple.

lencyca
13. sep 2012

ahojte,dnes gulasova polievka,a prvy krat robene dukatove buchticky s vanilkovym kremom,mnam 🙂

caty82
13. sep 2012

my sme dnes mali sviečkovu na smotane....🙂

b.bardyova
13. sep 2012

@lubenka01 dakujem

liviaf14
13. sep 2012

vajíčková polievka, záviny z lístkového cesta - jeden jablkový s hrozienkami a škoricou, druhý naslano - tvrdý syr, šunka, pizza korenie 😵

danu
13. sep 2012

poprosim vas, skuste sa drzat temy, dakujem 😉

bea1971
13. sep 2012

nase dnesne Menu- krupkova polievka so zeleninkou a bryndzove halusky 😝 🙂

abriela
13. sep 2012

BABY, prosim vas PORADTE MI, co so zbytkami piskotoveho cesta (orezky z muffiniek). Nechcem rumovo orechove gulky a nejako mi nic nenapada:. DAKUJEM.

katussska24
13. sep 2012

@lencyca aaaaaaaaaaaaaa...tak toto je menu podla mojej chuti dnes..MNAM 😝 😀