Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
U nas dnes bola kuracia polievka,pečene kurence,ryža,hranolky a miešany šalat 🙂
ja umrem z mojho Michala,tak vcera hyril na vinobrani o 11-tej uz letel na akciu v čunove,raftoval,stvorkolkoval a pod-bola to akcia kam bol pozvaný vsetko mal zadara,tak hovorí zjedol som 6 ciganskych,vypil asi 20 kofol pojedol pagace a ine hovadiny ale ten segedín je bohovsky maminka prosim si šest knedlí k tomu 😀 😀 😀 😀
@titkovamiriam dobry hlados, tebe musia zjest aj hlavu 😀
Ja som dnes nevarila boli sme na obede u mojich rodičov a na večeru som spravila na rýchlo lečo s ryžou 🙂 a naši ma nabalili takže budeme dojedať slepačiu polievku, rezne na smotane zo zemiakovým pyré a pečeného moriaka s kapustou a knedlíkom a koláče 🙂
@titkovamiriam To je potom radosť variť ked máš takého vdačného stravníka 😉
@nakup na prvý krát sú super 🙂..aj ja sa na ne už chystám, len sa toho cesta bojím 🙂..ako sa podarí ...
@rastulka cibulku som oprazila na oleji, pridala na kocky nakrajane hokaido ( aj so supkou ) zaliala vodou, pridala trosku vegety... varila som do zmaknutia, potom som to rozmixovala a dala naspat do hrca, priviedla k varu a pridala som korenie , sol ( podla chuti ) a zazvor 😵 moze sa to zjemnit smotanou, ale nam chutila uz takto 😉
@titkovamiriam no parádny jedák to je 😀 😀 😀
jááj, neotočila som fotky, sorry 😅
polievku dojedáme zo včera ale mäso sa zjedlo.mám vytiahnuté hovädzie mäso..ale čo s ním???poradte 😒
aj my dnes dojadame zo vcera,plnene kura s ryzou a kedze som polievku vcera nevarila ,tak dnes bude zeleninova s haluskami 🙂
@nelinka0401 skus http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=37328 ,alebo madarsky gulas 🙂
AHOJTE. Nerobila niektora z vas, ZAVARANE PARADAJKY 😕 ???
Mame ich vela, tak chcem osupat a zasterilozovat.
@lululka555 no vyzerá to dobre asi to skúsim 😉
@nelinka0401 aj to chuti dobre,ja som to uz robila niekolkokrat a chutilo nam,ten lekvar da tomu inu chut,musim kupit hovädzinu a urobit aj ja niekedy 🙂
@lululka555 no a ja musím behnúť kúpiť slivkový lekvár 🙂
tak u nas to bude dnes fazulkova polievocka so zeleninkou a zemiakmi v tom.. 🙂
zeleninova polievočka pre princeznu a opekane činske rezance 🙂
Dnes ma ocko narodeniny,tak na veceru bude gyros+hranolky-ryža+salatik,a Schwarzwaldská torta Mnam 🙂) 🙂

@joannas záleží kde a ako natrafíš