icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

traktor
3. nov 2010

@eva7780
@juliagregor vyskusajte... 😉 u nas sa dnes len tak zaprasilo 🙂
@denne73 ahoj ,som 🙂

denne73
3. nov 2010

@traktor pošlem ti IP ja už ničomu nerozumiem čo sa týka Šace a Dosedlu. je mi nanič

traktor
3. nov 2010

@denne73 o.k

kibuk
4. nov 2010

a čo dnes hmmmmm?????????, nevieeeeeeeeem 😲

zuzkat1
4. nov 2010

ja dnes pecene morcacie stehno prespikovane cesnakom a slaninou a zemiaky🙂

zuziq
4. nov 2010

ja dnes idem vyskusat masko, ktore som jedla u kamosky a bolo neskutocne dobre: nastruhat syr, dat do neho trosku struhanky, masko (kuracie,bravcove - naklepat) najprv "obalit" v jogurte a potom v tom syre. dat na plech, zaliat mliekom ( nie aby maso uplne plavalo, ale tak ako ked podlievate vodou napr.) a na to na vrch pripadne este syr a dat piect. Cim chutnejsi syr sa pouzije, tym je to lepsie. K tomu salat : ladovy salat, rajciny, paprika, olivy ( teraz maju v lidli grecke dni a tie olivi su velmi chutne, davno som take dobre nejedla), ol.olej a balzamico. Ta kombinacia aj s tym salatom je vyborna. Samozrejme sa moze k tomu podavat ryza ci zemiaky.mnam

ilijanka
4. nov 2010

@zuziq to mäsko môže byť dobré, musím vyskúšať 😵

happy8051
4. nov 2010

dnes polievka karfiolova kremova a madarsky gulas s knedlou, ktory nemozem jeeest :(((((

martinex
4. nov 2010

u nas dnes mrkvova polievka s krupicou a cestoviny sunkovo-syrove 🙂

elina313
4. nov 2010

@zuziq ehm, no váhala som nad tými olivami, ale kúpim ich 😉

no ja som v Lidli dnes kúpila údené stehná a urobila som ich podľa tohto receptu - baby sú božskééééééééééééééé
http://www.dobre-recepty.sk/detail/7984-udene-k...

elina313
4. nov 2010

@traktor ty tak chutne varíš, mňam - škoda, že pri sebe nebývame 😀

katecameron
4. nov 2010

nechcete niekto navarit aj mne?uz ma to nebavi 😒

zuziq
4. nov 2010

@elina313 nam strasne chutia, su take jemne. akurat ze u nas ich napr. uz komplet vypredali 😠

kibuk
4. nov 2010

a hmmm dcerka moja sniiva o pirohach tak skusim niečo nove-cesto uz len tvaroh kupit http://sweetlive-recepty.blogspot.com/2010/11/d...

elina313
4. nov 2010

@zuziq ja som bola hneď ráno na nákupe, malú som dala do školy a šupky dupky do Lidlu 🙂
čo si nepovedala kúpila by som Ti 😵 😵 😵

zuziq
4. nov 2010

@elina313 zlata si, dakujem. uz som zburcovala rodicov na druhom konci republiky tak nam kupili 😀

titkovamiriam
4. nov 2010

Tak ja dnes špenát a šošovicovú polievku

udene stehna mam rada len tak uvarene so zemiakovou kašou.v tej vode co sa varili spravim fazuľovu-musim to zasa niekedy spravit.

olivy tiež možem so syrom mnam mnam 🙂

laerke
4. nov 2010

A ja dnes nevariiiim :-P Mame dve polievky v chladnicke, nejake masko ktore treba dojest tak sa na to vrhneme. Iba nejaky dezert zbucham.

Zajtra vari moja mama a pozajtra svokra, navstevy su skvela vec 😀 Teraz sa o nas velmi staraju kedze sa stahujeme takze nie je ani Z COHO varit 😀

morca3
4. nov 2010

vypražane kuracie rezne + zemiakova kaša a ešte som naložila kuracie mesko do marinady + ryža to mesko sa raz dva urobí na panvici je super štavnate a čím dlhšie leží v tej marinade tym je lepšie 😵

daniz
4. nov 2010

My sme včera dojedli na obed br. perkelt s haluškami a na večeru boli pučené zemiaky so zakysankou, poch. smotanou, kečupom - kto aké chcel. Dnes pizzu a zajtra neviem inšpirujem sa. 😀 😀 😝 😅

happy8051
4. nov 2010

odporucam tento kolacik....dnes sok ho uplne neplanovane upiekla... nasla som ho nahodou na nete... je uzasnyyyy...
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=19786

eva7780
4. nov 2010

ja dnes nič,som mala na plane buchty,ale budu zajtra a dnes len krupicova kasa na veceru 🙂

lenkahrehusova
4. nov 2010

@cinamon7 také cuket.placky robím aj ja 🙂 niekedy urobím do nich aj mäsovú, zeleninovú plnku 🙂 mňam 🙂

lenkahrehusova
4. nov 2010

Ahojte kuchárky 🙂
Poraďte nejaký recept, kde by mohla byť prílohou knedľa.....ale nie segedín 🙂
Ď 😉

elina313
4. nov 2010

@lenkahrehusova chrenová omáčka s hovädzím mäskom

elina313
4. nov 2010

@happy8051 ahoj happy a ak tam dám aj vanilkový aj čokoládový puding, tiež sa s tým robia nejaké kreácie ako cesto ?
alebo sa to naleje jedno na druhé. Ďakujem - vyzerá úžasne, zrejme sa vyskytne aj u nás na plechu 🙂

kibuk
4. nov 2010

tak a v rure sa mi pečie toto http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=28304#dis... mnamka 🙂 😉

traktor
4. nov 2010

ahojte 🙂 ...ja som dnes nevarila..sme boli vybavovat nieco v meste, tak sme mali to co zostalo zo vcera a kolacik nam piekla AIDA 😀 ...aj ked ...uz to nie je to co byvalo 😅

traktor
4. nov 2010

@kibuk super to vyzera...ze mnam 😉 ...a u nas uz vsetko spi, len ja tukam..tak by som to upiekla len pre seba 😅 😀 ..ale dala by som si povedat..ulozene, vyskusam 🙂

zuzubabo
4. nov 2010

ja som varila sladkokyslé kura na thajský spôsob s ananásom, príloha ryža
a robila som nepečenú tortu