icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

liave
8. okt 2012

@anavila salaty myslis majonezove?ci fresh zeleninkove ?

liave
8. okt 2012

Grecka musaka fazulkova polievocka a fantasticky slivkovy lilac s mrvenickou...uzasneeee mnamkove

zklimekova
8. okt 2012

@danielaj recept vyzerá zaujímavo 🙂..hneď som si ho aj ja uložila 🙂

lencyca
8. okt 2012

@anavila skus parizsky,ja ho robim na kazdu oslavu,vzdy sa po nom len zaprasi 😉

erni
8. okt 2012

@danielaj neverim,ze este existuje kolac,kt.si ty neskusala 😉 a zapeceny hermelin bol na paradu 🙂
@anavila a co tak rukolovy?, s cherry rajcinkami a minimozarellou a salotkou, pokvapkat olivovym olejom, trochu citrona a mas 🙂

levandullka
8. okt 2012

@ladyjh Kapustnica by mohla byť ako polievka, pokiaľ by si nerobila segedinsky asi.. Je to take podobne nie? Ako predjedlo by si mohla urobit napriklad pirohy so smotanou, slaninkou a jarnou cibulkou, alebo s obycajnou oprazenou cibulou 🙂. Ako dezert by nebolo zle aj nejake jablkove pai alebo klasicke pite 🙂

womankc
8. okt 2012

@lencyca ďakujem vyskúšam a teraz ma tuším trklo, že mám asi aj tento recept doma, nedávno som to tiež niekde na nete vyňúrala, tuším to je toto , no vyzerá to báječne, musím skúsiť

womankc
8. okt 2012

@danielaj no presne som si myslela, že 1kg by stačilo bohate, a tak to aj urobím nabudúce, aj mi to mm odfotil, len ho ešte musím poprosiť, nech mi to sem uloží a keď urobím tú exotiku, dám vedieť

womankc
8. okt 2012

@danielaj jééj práve ráno som ho na vareche obzerala hehehe, spoločné chúťky????

rosannar
8. okt 2012

@anavila ja robievam cestovinový s kuracím maskom...to je majonézový a je perfektný 😉

sisanka
8. okt 2012

dnesny obed - zmes do zemiakovych placiek a zmes v plackach so salatom 🙂

timiko
8. okt 2012

Pečené masko, kapustička a knedľa - sychravé počasie sa blíži, treba vitamínky.. 😉

bubutko
8. okt 2012

@ladyjh kamoska takto usporiadavala susedsky obed v USA a robila klasicke bravcove rezne a majonezovy zemiakovy salat a vraj to malo obrovsky uspech. 🙂

womankc
8. okt 2012

dievčatá, prednedávnom som tu písala , že si idem urobiť svoju vegetu, že ju robila moja svokra , ale že už ju bolievajú ruky, tak že si ju sama idem urobiť. no a minulý týždeň mi dáva, že tu máš . No koťuha jedna , som jej vravela, že idem urobiť a ona nič a potom , že tu máš som urobila /asi som ju vyprovokovala/ 😀 . tuším nabudúce jej poviem , že idem robiť a počkám si hehehehe 😎 . Tuším aj dobré domáce rezance robila kedysi 😉 . No ale vyhrala sa s ňou - dala mrkvu , paštrnák, petržlen, zeler, vňate, kaleráb cibuľku, brokolicu a trochu saturejky- výborná

womankc
8. okt 2012

@ladyjh hm, teraz ma napadlo , však zemiakové placky so zmesou , alebo taký černohor, to isto v živote nevideli

amdeis
8. okt 2012

Dnes manzel v robote dojeda reyance s tvarohom a cesnakovu polievku so syrom. My s detmi hraskovy krem a spagety so syrom. A este som upiekla slane mafiny so slaninkou a syrom posypane sezamom.

lenka268
8. okt 2012

Ahojte, dnes nevarim dojedame plnenu papriku s rajcin.omackou a narychlo som spravila tento nepeceny piskotovy kolacik
http://www.recepty.cz/recept/smetanovy-dortik-1...

nelinka0401
8. okt 2012

Ahojte,tak my dojedáme zo včera.Plnené rezne a zemiakový šalát.Hody nám vôbec nevyšli ☹ poriadne sme zmokli 😠 ale decká sa stihli povoziť aj v sobotu.a ešte máme veľa,veľa zákuskov.dúfam,že to všetko pojeme 😉

janka256
8. okt 2012

@womankc ako si robila vegetu daj receptik vyskusam 🙂

rastulka
8. okt 2012

Moje dnešne pečenie 🙂 😉

womankc
8. okt 2012

Nech sa páči : takto nejak to mne vyzerá :http://recepty.vareni.cz/domaci-vegeta/, alebo takto nejako by mohol byť presnejší recept: 1 kg mrkvy, 1 kg petržlenu, 0,5 kg kalerábu, 0,5 kg zeleru, 0,5 kg cibule, 1-2 hrste sušenej petržlenovej vňate, 1-2 hrste sušenej vegety (ligurček voňavý), zhruba v tomto druhom sa píše 1 kg soli , ale svokra dáva minimum , aj ja dám len tak za dobrú hrsť. Presnejšie ti to nepoviem, lebo ja som už zvyknutá určité veci tak od oka robiť - ja som dala ešte pór a trošku kápie, svokra zas dala namiesto kápie brokolicu , medze sa nekladu v podstate tam môže dať akúkoľvek zeleninu podľa mňa, niekde v receptoch som videla ja bielu kapustu a tuším aj svokra tam za hrsť usušila veru aj kapusty sa mi marí

titkovamiriam
8. okt 2012

a foto dnesneho varenia-brokolicova a kura ako paprikas

levandullka
8. okt 2012

@sisanka Mozem sa spytat ako robis ten salatik? Mne sa este dobry kapustovy salat nepodaril 😖

joannas
8. okt 2012

@sisanka vizera to velmy velmy chutne 🙂

zklimekova
8. okt 2012

@anavila ja robím parížsky , grécky, alebo len tak od oka robím ..šalát zo sterilizovanej červenej kapusty (si ju kupujem v Lidli vo fľaši ) do toho nakrájam šalátovú šunku, pridám kukuricu alebo šampióny , premiešam s tatarkou, trošku osolím ..🙂
@sisanka ...mňam..to vyzerá veľmi jedlo 🙂

mysiatko
8. okt 2012

@lenka268 naozaj si tie piskoty pridaval do smotanovej zmesi? na obrazku v recepte to vyzera akokeby boli poukladane... 😉

bubinko83
8. okt 2012

baby dajte mi ak niekto mate recept na snickers rezy? Dakujeeeeeeeem

abriela
8. okt 2012

Varime, ale nie vsetko mame doma a nakupujeme aj tieto potraviny: KECUP, CHREN, KYSLU KAPUSTU, CINSKE REZANCE, CERSTVE PECIVO.
http://www.stv.sk/online/archiv/damsky-klub
Vysielane 5.10.2012 - 24minuta az 32 minuta

lucikatn
8. okt 2012

@abriela pred pár rokmi som čítala pár článkov o týchto výrobkoch a chvalabohu ich nekupujeme (a kopec ďalších okrem toho, no až na to pečivo) lebo napr. v kečupe - je tam mizivé % rajčín a aj to sú vraj hnilé, plesnivé a pod. no proste hnuuuuus!

lucikatn
8. okt 2012

včera sme dojedli kapusnicu (vyvarené a obrané kuracie chrbty, údené tofu, šampiňóny) a dnes som robila špagety s mletým mäsom posypané nadrobno nakrájanou mozarelou