icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

zoe_a
19. okt 2012

Dievčatá,poraďte mi prosím nejaký fajný slávnostnejší receptík na nedelnajší obed z morčacích pŕs, dakovala vam 🙂 😉

vi3ka
19. okt 2012

ahojte, dnes som varila na obed bujónovú polievku-tak narýchlo sa mi nechcelo nič vymýšľať a druhé jedlo nazvem bravčové so zeleninkou-co dúm dal. 🙂 a ešte si včera manžel poprosil, či by som mu nespravila ten Lávový koláčik, tak som to vyskúšala. síce veľmi chutný, ale čokoláda z neho nejak extra netiekla. stred bol síce tekutejší, ale nerozlievalo sa to. hlavne že chutil no nie?

anavila
19. okt 2012

@katussska24 presne aj ja som robila privarok a fašrky....pojedli sa..boli fajn....inšpiracia v Modrom z neba

titkovamiriam
19. okt 2012

@lencyca dakujem 😉

lencyca
20. okt 2012

@luciok dakujem,ocistis si vacsie zemiaky,kolko toho chces mat,urobis zarezy ,nie az dospodu,trosku im musis pomoct sa otvorit 😝ar sa mi ich podarilo pokazit 😀 vlozis na platky cibulu,slaninu,klobasu,kazdy naplneny zemiak si osolis,das na plech s papierom na pecenie,posypes ml.ciernym korenim,cesnekom-ja pouzivam granulovany,super vec...pokvapkas olejom,das upiect domakka,pri 180c,potom ich vyberies posypes struhanym syrom,este na 5 min das do rury,aby sa ti rozpustil,vyskusaj,su vyborne,co sa mi rozpadlo,som pekne dala na plech spolu upiect 😀

zuzi0911
20. okt 2012

Dnes nic. Od vcera mam kelovu polievku, t placky a kasu a ete jablkovy kolac.

zuzi0911
20. okt 2012

Tam maju byt karfiolove placky 🙂

kibuk
20. okt 2012

fazulova polievka a zemiakove prekladane pagače 🙂)

tinuskaha
20. okt 2012

kelova polievka a spenatove halusky zajtra vyvar a masove gulky v paradajkovej omacke s domacou knedlou 😉

lubenka96
20. okt 2012

Tak dnes kuraci perkelt s haluskami a ako dezert jablkovy mriezkovnik 🙂

joannas
20. okt 2012

@titkovamiriam všetko najlepšie k narodeninam 🙂

titkovamiriam
Odpoveď bola odstránená
macka23
20. okt 2012

Dnes kelove menu 🙂
kelova polievka s chlebikom a ako druhe zapekany kel so spekackami tak som zvedava 🙂

http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=12725

zuziq
20. okt 2012

Dojedame fazulovu polievocku a dnes urobim francuzske zemiaky a k tomu struhanu civklu s chrenom mnam 😵

lydia22
20. okt 2012

Dnes špagety s mäskom a syrom a ako zakusok perník.

zuziq
20. okt 2012

a ako zakusok budu bud bananove muffiny alebo bananova babovka

natal12
20. okt 2012

@titkovamiriam vsetko najlepšie 🙂

natal12
20. okt 2012

@danielaj aj tebe vsetko najlepsie 🙂

nelinka0401
20. okt 2012

@titkovamiriam všetko len to naj k narodkám a nech si stále usmiata ako tu na fotke 🙂 🙂 🙂

vivusika
20. okt 2012

francúzska polievka, zapekané bedle so syrom a šunkou, pečené zemiaky a ešte slivkové knedle s grankom 🙂

vivusika
20. okt 2012

@lencyca to môže byť bašta, my tiež také môžeme 😀

78lenka
20. okt 2012

segedoš

lululka555
20. okt 2012

ahojte, dnes dojeme gulasovu zo vcera a robila som spenatove halusky so syrovo smotanovou omackou,vylepsila som ju so slaninkou. 🙂
... a @titkovamiriam krasny narodeninovy den 🙂

happy8051
20. okt 2012

u nas dnes oslava Natalkinych druhych narodenin. vyvar, svieckova s domacou knedlou, kuraci steak, tri druhy salatov, gastanove pyre, gundel palacinky a torta, fotku pridam neskor, lebo je prihlasena do sutaze a nesmie sa zverejnovat 🙂

mia258
20. okt 2012

Cesnakova kremova polievka, lasagne a jablkovo-cokoladovy kolacik 🙂

tinuskaha
20. okt 2012

upiekla som kolacik🙂 obrateny jablkovy hadam ostane aj na zajtra 😉

luciok
20. okt 2012

@lencyca Vidíš, to je super nápad, keby som si toto prečítala už ráno, urobila by som ich mm, lebo inak máme vyprážaný karfiol a on ho nemá rád. Určite to niekedy vyskúšam.

luciok
20. okt 2012

@happy8051 Hmm hostia sa budú určite oblizovať z toľkých mňamiek 😝

zklimekova
20. okt 2012

@titkovamiriam všetko len to naj k narodeninkám 🙂

u nás sa dnes dojedla kelová polievka, inak čo som čítala, tak viaceré máme dnes kelový deň 😀, na druhé rizoto s kuracím maskom a posypané syrom,broskyňový kompót

maba
20. okt 2012

@titkovamiriam všetko najlepšie k narodeninam 😉